eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.180
јел знаш да је омиљена псовка удбаша по којој су их лако препознавали била; убићу Бога у теби
пс шупак деки, и северина и други морални курвати су се мували по вршцу пре пар година
Нажалост - знам........
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
јел знаш да је омиљена псовка удбаша по којој су их лако препознавали била; убићу Бога у теби
пс шупак деки, и северина и други морални курвати су се мували по вршцу пре пар година
Нажалост - знам........
О лепо, лепо...скоро па на годишњицу "Новосадске Рације"
Вероватно их боли што Забавник није поменуо Миклоша Хортија.
...е ту нема да се буне.
То су ђубрад и мађарски фашисти!
Духовито...U svom poslednjem broju, od 18. januara 2019, „Politikin zabavnik“ pod naslovom „Ko su bili ljotićevci“ piše da se Dimitrije Ljotić „brinuo o redu u Srbiji“, da je imao „jedinice visokog morala“, da je „osuđivao pogrome Jevreja“, da je dobar deo srpskih masona „spasao iz logora“.
Crkva ih je osudila, mada za tačnu istinu treba dosta prelistati i utvrditi
Ja lično smatram da su bili bolji od partizana, ali su daleko od onih za koje bi trebalo smatrati da su OK, prvenstveno zbog Kragujevca, mada su četnici i partizani krivi za nemačke represalije. Krivica ljotićevaca je što nisu bolje reagovali u Kragujevcu, mada se nemac pitao...
„Da je odsečena samo jedna grana, stablo ne bi mnogo osetilo, ali stablo je odsečeno do korena, i nama je nanesen veliki bol... Ljotić je bio ne samo naš, on je pripadao čovečanstvu, Evropi, svetu... On nije bio samo državnik, on je bio hrišćanin državnik... To je bio političar sa krstom. Mi blagodarimo njemu, Njegova Svetost i ja, zahvaljujemo mu što smo došli iz zatočenja do Beča, i od Beča ovamo... On je dao odgovor na sva pitanja. On je u svojoj ideologiji obuhvatio sve grane narodnog života.[26]“
(Govor Nikolaja Velimirovića na odru Dimitrija Ljotića)
Znači ovako: vladika Nikolaj je celo vreme rat bio u zarobljeništvu tako da nije mogao da zna šta se dešavalo u Srbiji. On je zbog zahvalnosti Ljotiću što ga je izvukao iz zatvora napisao ovaj govor. E sad, treba razdvojiti vladiku Nikolaja, Ljotića i vojnike ljotićevce. Sam Ljotić nije bio u Kragujevcu kada se to dešavalo i nije ni znao šta se dešava. Kriv je Marisav Petrović, inače jedna seljačina koja nije odreagovala na pravi način. Krivica Marisava Petrovića ne može amnestirati Ljotića. To što je ovaj bio budala radila kako je radila ne znači da Ljotić nije kriv. Nije ga smenio posle tog slučaja niti preduzeo korake koje bi popravile situaciju u Srbiji.
Udba je 1972. upucala Marisava Petrovića u Minhenu za zlo u Kragujevcu.
Da.
Reči svetog Nikolaja su nešto što Srbi trebaju da poštuju i pamte .
Da.
Reči svetog Nikolaja su nešto što Srbi trebaju da poštuju i pamte .
не пожели ништа туђе, то је закон. ни туђе памети ни туђе жене ни туђе мудрости ни туђег Бога.
љотић је био немачки играч међу Србима, колаборационист. не треба ми ништа од немаца, према томе ни љотићевштина ни марксићевштина.
не пожели ништа туђе, то је закон. ни туђе памети ни туђе жене ни туђе мудрости ни туђег Бога.
љотић је био немачки играч међу Србима, колаборационист. не треба ми ништа од немаца, према томе ни љотићевштина ни марксићевштина.
Ne treba ni meni, ali Ljotić nije bio nemački igrač, nego srpski.
Srbiji treba mnogo više od Politikinog Zabavnika da sruši titoističku lažnu istoriju.
Politikinom Zabavniku svaka čast, a zrenjaniskim marksistima i LSV gnjidama treba zabraniti rad i mlatiti ih gde god da pomole njuškice soroševske.
...па и после.
Једном стрипаџија, увек стрипаџија!
jel i Vucic tu ?!
Ne znam, pokazaće vreme, al ti i tvoje žene u crnom jeste.
tako je, ja bih dodao da je draža bio američki igrač kojeg su izdali 1944. godine. Na žalost srbi nisu imali svoju srpsku vojsku u ww2...
tako je, ja bih dodao da je draža bio američki igrač kojeg su izdali 1944. godine. Na žalost srbi nisu imali svoju srpsku vojsku u ww2...
Ne treba ni meni, ali Ljotić nije bio nemački igrač, nego srpski.
Srbiji treba mnogo više od Politikinog Zabavnika da sruši titoističku lažnu istoriju.
Politikinom Zabavniku svaka čast, a zrenjaniskim marksistima i LSV gnjidama treba zabraniti rad i mlatiti ih gde god da pomole njuškice soroševske.
Bio je Draža dosta crven. Postoji mišljenje da mu posmrtne ostatke ne nalaze u Srbiji jer ih treba tražiti u Moskvi
Nisu moje ja ih se gnusam ...
Kod Canka je samo dobro sto gura pricu o decentralizaciji sve ostalo sto bi u korist Nato-a je teska bljuvotina.
Ne mozes ti to da razumes , cvarci ti istopili mozak.
читао сам шта каже зуроф о љотићу, нимало лепо, а зуроф има податке о скоро свима
а љотић је изгледа био умислио да има везе са немачким именом лотар, уместо да је логично повезао да има везе са српским племеном љутића
Nije uloga SDK bila toliko loša kako se pisalo poslě rata, koliko je bila neuvrěmenjena.
Najveće sramota im je ono denuncijantsko ponašanje posrědovanja u kragujevačkoj tragediji.
Nažalost, kralj Aleksandar nije imao sluha da sasluša Ljotića kad je trěbalo oko 1928.