ostavljeno dete

:eek::eek::eek:
Ebte, koji kreten!
Kako se ništa ne može zaključiti? Krenula iz kuće sa dvoje dece, a vratila se sa jednim! :eek:
Pa i da se dete sakrilo, valjda ga tražiš. Ako ne možeš da nadješ dete, valjda alarmiraš policiju, a ne udješ mirno u autobus i odeš kući?! :dash:
Ej, pa i da je tačno tako kako majka kaže... zamisli bre da ti dete nestane u sred grada, i to u delu gde je saobraćaj tako gust :eek: Pa prvo bi mi palo na pamet - ebte, zgaziće je nešto. A da ne mogu da je nadjem, pa mene bi panika ubila, pomislila bih da mi je dete, daleko bilo, žrtva trgovine ljudima!
A ona 'ladno, sa drugim detetom , ušla u bus i otišla kući. :eek: I ne javlja se na telefon! :eek:
Kre-ten!!!!!!!

U suštini ti je teško da pojmiš tekst od pet rečenica.
Lepo piše da je ostavila dete koje se sakrilo od nje, ušla u autobus i otišla kući.
Ako ćeš detaljnije, autobus je verovatno bio dvajstrojka, s obzirom da se javila sa Karaburme. Ime prolaznika kome se dete obratilo je, moguće, Milan, ali se u interesu istrage čuva u anonimnosti.
Na žalost, nije navedeno ispred kog broja na Terazijama se to desilo... možemo samo da nagađamo da je oko šezdeset, s obzirom da piše 'na sred'.
Može li sad drvlje i kamenje? :roll:

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: S06

To nije majka,vec stoka koju bi prvo trebalo udariti po dzepu tako da plati visemilionsku kaznu za ugrozavanje egzistencije sopstvenog deteta,a zatim je treba oterati u zatvor da je neizivljeni zatvorenici svakodnevno siluju po sto puta na dan. :evil:

Ne postoji ni jedan jedini razlog zbog kojeg bi neka majka mogla da dodje na ideju da ostavi svoje dete na takav nacin.Neki stvarno ne zasluzuju da budu roditelji. :confused:

Vauuu, kako dobra kazna za dete.....
:eek:
Ne kapiram sta je ta budala htela da postigne time sto je ostavila dete tako i otisla cak na karaburmu...jos se nije ni javl;jala pola sata....sta da je ne daj boze....ko zna...a ona se ne javlja....DEBIL

Možda je nerođeno:think:Iz muževog prvog braka...Just a possibility

Pa, kakve veze ima? :eek:
Ono što ja rodim je dete, a ono iz muževljevog prvog braka se može lavovima baciti? :eek:
Rodjeno ili tudje, voliš ga ili ne, sasvim svejedno. Dete je dete. A čim ga je povela iz kuće, bilo njeno ili ne, znači da je preuzela odgovornost za njega u toj prilici.
Ma, bre, o čemu pričamo uopšte? Čije bilo, da li ga treba tako ostaviti i otići??? :eek:

ne treba se tripovati mnogo, nije ostavila bebu nego dete od 10 god koje nije mutavo, a kad je bilo sposobno da se sakrije vala nek se samo i vrati kuci... da imam takvo dete vala i ja bi je ostavila :lol:

Back