ostavljeni na cedilu

zbog toga sto me prevarila pokusava da ostavi i mene i decu.
pocela se cudno ponasati u zadnje vreme jednostavno to nije ista osoba,kroz razgovor mi je priznala da je zgresila iako sa teskom mukom ja sam pristao da joj oprostim zbog dece.bila je sa drugim pre oko godinu dana i kaze da se razocarala medjutim i strasno se promenila jednostavno ne zeli nikog pored sebe.trazi od mene da napustim stan kako bi bila sama.zbog njenog psihickog stanja ja sam to i uradio od tada se nas odnos nije promenio.pracenjem sam utvrdio da je stvarno sama ali skolska godina je na pomolu kako pomoci njoj imeni i deci jer jednostavno odbija svaki lekarski pregled.

posto mi je supruga priznala prevaru odlucili smo da se rastanemo mirno.medjutim iz naseg braka su se rodila i dva predivna sina,najverovtnije ce deca ziveti sa mnom,potrebna mi je pomoc oko toga kako dalje sam sa decom jer radim kod privatnika i radno vreme mi je dugo a zeni ne bih dozvolio pristup deci.

Ајд, да ја прва пробам да нешто напишем и о самој теми.

Ниси баш јасно представио вашу ситуацију, вероватно си под стресом па је зато све збрда-здола.

Људи се разводе када више не могу заједно. И то је ок и тако треба да буде. Боље да не живе заједно него да се глођу међусобно и да пате, јер кад су родитељи несрећни - несрећна су и деца.

Оно што мнеи није јасно је једна твоја реченица:

zeni ne bih dozvolio pristup deci.

ЗАШТО жени не би дозволио приступ деци? :dontunderstand:

Видим да пише да си послала неки пост у 16 и 21, а нема га....:(

Ја сам баш у то време спајала теме, мора да се тад нешто забаговало...:(

to sto je tebi prekinut brak nije reazlog da svojoj deci oduzmes majku.
kad budes stvari gledao izolovano sa stisanim emocijama, videces da vas brak nije prekinut zbog njene prevare nego da je ona usla u prevaru zato sto ste poremetili vase odnose i oboje digli ruke od braka..
da li mislis da ce neka bebi siterka moci tvojoj deci da zameni majku?

Poslednja izmena:
posto mi je supruga priznala prevaru odlucili smo da se rastanemo mirno.medjutim iz naseg braka su se rodila i dva predivna sina,najverovtnije ce deca ziveti sa mnom,potrebna mi je pomoc oko toga kako dalje sam sa decom jer radim kod privatnika i radno vreme mi je dugo a zeni ne bih dozvolio pristup deci.

Smuvaj gazdinu zenu , pa ti se plata mozda iznenada poveca .
Kad ti se plata poveca , zaposlis bebisisterku .
Poslije smuvas bebisisterku i rijesio si problem !

Dodje covjek kod psihijatra da se zali na svoje probleme i da trazi pomoc . I saslusa ga psihijatar .
~Pomagajte gospodine , lose mi je i ne znam sta da radim ! Pre nekog vremena dodjem navece kuci
s posla, kad zateknem u krevetu svoju zenu sa komsijom . Ja poletim za sjekirom da komsiji
odsjecem glavu . Kad pocne komsija da kuka~Nemoj komso ko boga te ljubim , znas da smo uvijek
bili dobri . Da mi popijemo kaficu ko ljudi , a poslije radi sta znas !
I popijemo mi kaficu . I tako , kafica po kafica i pomirimo se .
Sledeci puta ja kuci s posla , kad zena opet s komsijom .Ja poletim za sjekirom , ali kafica po kafica
i mi se opet pomirimo . Treci put , opet kafica po kafica .
~Koliko vidim ,rece psihijatar ,vi se odlicno slazete , u cemu je problem ?
~PA , BRINEM HOCE LI DA MI NASKODI TOLIKA KAFICA ! ! !

Ja sam za opciju da je bolji zdrav razvod već loš brak...
al djecu odvojiti od majke ili oca iz nekih samo vama znanih razloga ne podržavam...
Oni su najmenje krivi i treba ih zaštiti u svakom pogledu i bazirati se samo na njih i na njihovu sreću jer dovoljna im je činjenica da se mama i tata razvode da prouzroči nepovratne posljedice u tim malim glavicama, zato im sada trebate pružiti svu ljubav i pažnju .

Ne bih rekla puno toga novog,samo bih na sve ove dobre savete dodala-potrudi se da iz svega ne izadjes previse besan i ogorcen.Povredjen si,boli i to je ok.Razvod je ok.Miran razlaz sasvim je ljudski.Kada se sve stisa i razbistri se situacija ta zena ce uvek biti majka svojoj deci,a ako budete u korektnim odnosima bice ti velika pomoc u njihovom odgajanju.Nije prirodno da deca rastu samo sa ocem.Nemoj prenositi svoj bol i gnev koju osecas prema njoj na decake.N e trudi se da im docaras kakva je ona i daje ocrnis.Pusti a vreme radi svoje jednog dana ce deca odrasti i sve sama shvatiti ko je i sta je i kakav je ko.T se smiri i posveti se deci,posveti se sebi.Bez mrznje i samo mirno.

zbog toga sto me prevarila pokusava da ostavi i mene i decu.
pocela se cudno ponasati u zadnje vreme jednostavno to nije ista osoba,kroz razgovor mi je priznala da je zgresila iako sa teskom mukom ja sam pristao da joj oprostim zbog dece.bila je sa drugim pre oko godinu dana i kaze da se razocarala medjutim i strasno se promenila jednostavno ne zeli nikog pored sebe.trazi od mene da napustim stan kako bi bila sama.zbog njenog psihickog stanja ja sam to i uradio od tada se nas odnos nije promenio.pracenjem sam utvrdio da je stvarno sama ali skolska godina je na pomolu kako pomoci njoj imeni i deci jer jednostavno odbija svaki lekarski pregled.
Velika greška. Zbog toga što roditelji (u većini slačaja majke) ostaju u bračnoj zajednici "zarad dece" na kraju ta deca postaju ili se osećaju krivim zbog onoga što (u većini slučaja) njihova majka pretrpi u tom"zarad njih" opstalom braku

Back