lindra1975@yahoo.com
Početnik
- Poruka
- 3
supruga me prevarila i porodica se raspada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zeni ne bih dozvolio pristup deci.
Хелен већ одрадила пос'о.
Линдра, спојила сам ове три теме у једну.
A gde je moj dosadni maratonski post?A htedoh biti coveku od pomoci!
Видим да пише да си послала неки пост у 16 и 21, а нема га....
Ја сам баш у то време спајала теме, мора да се тад нешто забаговало...![]()
posto mi je supruga priznala prevaru odlucili smo da se rastanemo mirno.medjutim iz naseg braka su se rodila i dva predivna sina,najverovtnije ce deca ziveti sa mnom,potrebna mi je pomoc oko toga kako dalje sam sa decom jer radim kod privatnika i radno vreme mi je dugo a zeni ne bih dozvolio pristup deci.
posto mi je supruga priznala prevaru odlucili smo da se rastanemo mirno.medjutim iz naseg braka su se rodila i dva predivna sina,najverovtnije ce deca ziveti sa mnom,potrebna mi je pomoc oko toga kako dalje sam sa decom jer radim kod privatnika i radno vreme mi je dugo a zeni ne bih dozvolio pristup deci.
Velika greška. Zbog toga što roditelji (u većini slačaja majke) ostaju u bračnoj zajednici "zarad dece" na kraju ta deca postaju ili se osećaju krivim zbog onoga što (u većini slučaja) njihova majka pretrpi u tom"zarad njih" opstalom brakuzbog toga sto me prevarila pokusava da ostavi i mene i decu.
pocela se cudno ponasati u zadnje vreme jednostavno to nije ista osoba,kroz razgovor mi je priznala da je zgresila iako sa teskom mukom ja sam pristao da joj oprostim zbog dece.bila je sa drugim pre oko godinu dana i kaze da se razocarala medjutim i strasno se promenila jednostavno ne zeli nikog pored sebe.trazi od mene da napustim stan kako bi bila sama.zbog njenog psihickog stanja ja sam to i uradio od tada se nas odnos nije promenio.pracenjem sam utvrdio da je stvarno sama ali skolska godina je na pomolu kako pomoci njoj imeni i deci jer jednostavno odbija svaki lekarski pregled.