Ostavljene žene

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.044
Zanima me kako se vaš drustveni život promijenio ?

Da li ste imali problema tipa da su mnogi zajednički prijatelji odjednom postali utegnuti prema vama i čak udarili distancu jer su zene počeli da se boje za muževe ?

Da li ste pronašli nove drugarice ili se čak setili nekih takodje razvedenih zena sa kojima ste opet počeli kontaktirati ?

Koliko je teško u nekim godinama pronaći nove prijatelje koji zaista odgovaraju u potpunosti ?

Tema je tipa sta i kud sa sobom kad ti se život promeni i kad vidiš da imas vremena zaista za sebe a nemaš skim

:manikir:

Pa brate čitaj sa razumevanjem, ono. Već je ostavljena, je. Pitanje je šta je sad činiti jednoj, da tako kažem umilnoj, inteligentnoj, ranjivoj, nežnoj i pomirljivoj, a ostavljenoj na toj nekoj vetrometini života među vucima i zlicama, osobi.

Ранији постови тј теме су инсинуирали да ће она оставити икс ипсилона а не он њу.

Pazi kad te ostavljene umesto da pokušaju da shvate što su ostavljene I koriguju to I ne dižu nos već budu otvorene za kontakte I
čak porade na njima pokazujući inicijativu (bez čega nema uspeha!)-šetaju mač,pardon,neke đumare koje baš I ne vole ,ali kao imaju razlog da piče negde...
A kad tako šetaju,dignu nos I opet očekuju princa na belom konju I to da bude uporan...:mrgreen:
Znam se s nekoliko takvih "šetačica đumara" jer ja nemam respekta,a tu na keju lovim ribu...Pitam kad će rešiti da one nekom priđu I odgovor je
beznadežan:"Nikad!":cool:
Ybg,ne mogu im pomoći,a meni ne trebaju-ova moja mi ihaj!

- - - - - - - - - -

ne znam kako tebe ne mrzi stalno nesto da pitas.
:per::lol:

Da li ste imali problema tipa da su mnogi zajednički prijatelji odjednom postali utegnuti prema vama i čak udarili distancu jer su zene počeli da se boje za muževe ?

Da li ste pronašli nove drugarice ili se čak setili nekih takodje razvedenih zena sa kojima ste opet počeli kontaktirati ?

Koliko je teško u nekim godinama pronaći nove prijatelje koji zaista odgovaraju u potpunosti ?

Tema je tipa sta i kud sa sobom kad ti se život promeni i kad vidiš da imas vremena zaista za sebe a nemaš skim

Ostavljene?:lol:Sirotanke.:sad2:

nadjes novog macora a do tada uzivas sa pravim prijateljima a to su oni koji te ne napustaju kad je tesko...
a ako hoces nove da nadjes imas mnogo aktnivnosti ha starije gde mozes da upoznas nove ljude(npr ples,sportske aktvnosti,knjizevni klub...)i tu mozes da steknes drugare...a imas i spid dejting kasnije ako ne budes nasla partnera za vezu...
znas koliko ki je smesno i tuzno bilo ovo za prijateljice koje se osecaju ugrozenim jer si sama...pa kakva je to veza koju imaju jbt...
u sv sl gledaj ovo kao priliku da otkijes ko ti je pravi prijatelj i da otkrijes neka nova zadovoljstva sa dr muskarcima..i kreni polako i ponasaj se kako ti instikt nalaze i uzi aj u svako trenu a ljude koji te mrace batali;)

Kuda idu ostavljene devojke :D :D

Kapiram da i to ima svojih prednosti, pogotovu ako je u vezi bilo problema

...verovatno, licno bih na razvod gledala kao na blagoslov pa neka je on mene ostavio pred svetom i sokakom.
...sta bih sa sobom, pretpostavljam da bih najpre disala...duboko, duboko...makar sama sedela i hranila patke, zahvalna sto ne moram da budem kraj njega...

...sa druge strane ako je razvod dosao nenadano...pretpostavljam da je stresno da stresnije ne moze biti...

...sa trece strane, forum u kombinaciji sa sestrinim klincima su me istraumirali za zivota...ja se vala vezivati necu...

ja bih odgovorila na temu, samo da mi se razjasni je l mora žena baš da bude ostavljena ili je pitanje upućeno single ženama, uopšteno govoreći, o njihovom statusu i društvenom životu posle kraja duže veze ili braka. možda ima nekih razlike u tome na koji je način veza završena? pa da ne prejudiciram.

Back