Oставка Ивице Дачића

Ивица Дачић у року од 3 дана треба да поднесе неопозиву оставку.

• Да

• Не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jacob
Elem jesam za ostavku wannabe Slobe ali sam takodje i za 'apsenje huligana,ni ja ne bih voleo da me neko bije u Francuskoj samo zato sto nisam Francuz.
Нисам ни ја за насиље, али је режим намерно провоцирао задњих недеља, ко да је парада поноса најважније државно питање. Шта мислиш да су Срби деценијама убијали и бомбардовали французе и онда им у сред Париза доведу гомилу тих истих омражених Срба, да их подуче како се постаје човек. Па сумњам да би ико од њих извукао главу из престонице Француске.

Узгред, да ли је неко паметан можда спровео истраживање да ли су тим навијачима - херојима 5 октобра, запослени отац, мајка или барем старији брат и од чега то живе њихове породице?

.

Poslednja izmena:
Jacob
Нисам ни ја за насиље, али је режим намерно провоцирао задњих недеља, ко да је парада поноса најважније државно питање. Шта мислиш да су Срби деценијама убијали и бомбардовали французе и онда им у сред Париза доведу гомилу тих истих омражених Срба, да их подуче како се постаје човек. Па сумњам да би ико од њих извукао главу из престонице Француске.

.

Ovaj druze, ti si pomesao utakmicu Partizan - Tuluz , sa "paradom ponosa " :hahaha:

Back