Oставка Ивице Дачића

Ивица Дачић у року од 3 дана треба да поднесе неопозиву оставку.

• Да

• Не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Parsifal

Aktivan član
Poruka
1.008
Мало пре сам дошо из Кнез Михајлове и најблаже речено осећам се понижено. Неколико десетина група црнокошуљаша мрких погледа и агресивног понашања циркулише Кнезом, Теразијама, Славијом... док малтене на свакој већој раскрсници у ширем ценру града, током читаве ноћи стоји марица пуна тих истих ликова.

- Да ли је Бин Ладен напао Србију?

- Можда су Хрвати осим Војводине, кренули да преузму и Бјелиград?

- Шта, јурите навијаче? Па што их јурите по граду, што не одете на следећу утакмицу и побијете их с калашњиковима. На крају крајева, то нису режимска, већ деца неких других Срба и Српкиња.

.

Poslednja izmena:
Poruka
20.103
Мало пре сам дошо из Кнез Михајлове и најблаже речено осећам се понижено. Неколико десетина група црнокошуљаша мрких погледа и агресивног понашања циркулише Кнезом, Теразијама, Славијом... док малтене на свакој већој раскрсници у ширем ценру града, током читаве ноћи стоји марица пуна црнокошуљаша.

- Да ли је Бин Ладен напао Србију?

- Можда су Хрвати осим Војводине, кренули да преузму и Бјелиград?

- Шта, јурите навијаче? Па што их јурите по граду, што не одете на следећу утакмицу и побијете их с калашњиковима. На крају крајева, то нису варежимска деца, већ неких других Срба и Српкиња.

...заиграће мечка (полиција) и пред вратима оних који је сада овако
шетају к`о у циркусу!:whistling:

.

Parsifal

Aktivan član
Poruka
1.008
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Pa sta ako se mrste,mrsti se ti i njima,ne zivis u nekoj tamo engleskoj nego Srbiji,naviklo se
Ма дај бре, само да их видиш па да ти се смучи живот. Тренирају строгоћу над народом зато јер су им уши извукли француски и аустралијски амбасадори. Па шта очекују од земље коју су 15 година уништавали и убијали, наметнули јој режим и као награду довели неколико стотина светских хомосексуалаца да нас подуче "толеранцији".

.

Poslednja izmena:

manje_zlo

Veoma poznat
Poruka
12.254
Сад сам дошао из Кнеза, код скупштине је био дочек па због тог агомила мурије. Иначе видео сам групу руских туриста. нико их не дира, а још један крупнији момак носи мајцу Русија. Изгледа да су хулигани усмерени на западне држављане :mrgreen:

adem_ks

Buduća legenda
Banovan
Poruka
33.624
Сад сам дошао из Кнеза, код скупштине је био дочек па због тог агомила мурије. Иначе видео сам групу руских туриста. нико их не дира, а још један крупнији момак носи мајцу Русија. Изгледа да су хулигани усмерени на западне држављане :mrgreen:

:hahaha::hahaha::hahaha:
garant kamuflaza nekog francuza:hahaha::hahaha::hahaha: