Upravo objavljeno na N1 tv: Studenti koji žele da uče traže ostavku Ivice Dačića

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvinjavam se što nemam link da postavim, ali vest je hiper friška.
Dakle ovi se ćaci baš ostrvili na SPS. Posle Đukić Dejanović, došo i veselnik Ivica na red za odstrel.
Da li će im želja biti ispunjena.
Da li ih nevidljiva ruka sada blagosilja sa balkona iznad?
Što bi se reklo u neka ranija vremena:
"Opa Đurđo !"

I ja mislim da je najbolje za Dacica da podnese ostavku.

Od perioda krede pa do danas, koliko je doticni profesionalni politicar, ovako nisko nije pao.
Ne bi bio red da se penzionise kao privatno obezbedjenje Cacilenda, ma koliko bili on i ja daleko, vise je zasluzio.

I ja mislim da je najbolje za Dacica da podnese ostavku.

Od perioda krede pa do danas, koliko je doticni profesionalni politicar, ovako nisko nije pao.
Ne bi bio red da se penzionise kao privatno obezbedjenje Cacilenda, ma koliko bili on i ja daleko, vise je zasluzio.
Sačekaće on još malo, samo dok se ugasi Sunce pa će onda lako…

Vucic kroz usta ovih celavih brabonjaka iz cacilenda, porucuje Dacicu, da je na govnjivoj listi i da mu se sprema pedala.. Vucic vise nema pojma da li su panduri kadar Slinavog, Vulina, Gasica ili Dacica.. Oni mrze njega, on mrzi njih.. Sada se plasi sopstvene senke.. Ali "jeba ga bate" kako si posejao tako ces i da pozanjes..
Nije bas toliko tacno da SPS nema zaledjinu pa i u mupu, to nije tacno..

Tako da je pre u pitanju preventiva, jer Dacic moze postati egzekutor Vucica...niko drugi to ne moze postati...

Izvinjavam se što nemam link da postavim, ali vest je hiper friška.
Dakle ovi se ćaci baš ostrvili na SPS. Posle Đukić Dejanović, došo i veselnik Ivica na red za odstrel.
Da li će im želja biti ispunjena.
Da li ih nevidljiva ruka sada blagosilja sa balkona iznad?
Što bi se reklo u neka ranija vremena:
"Opa Đurđo !"

Nije bas toliko tacno da SPS nema zaledjinu pa i u mupu, to nije tacno..

Tako da je pre u pitanju preventiva, jer Dacic moze postati egzekutor Vucica...niko drugi to ne moze postati...

СПС је дубока држава...јес да ови неоконс радикали покушавају да их сјебу већ 12-13 година, али...Москва, бато... :per:

.
Дачић је једини писмени политичар у овој булументи на власти.

Траже његову смену јер је све време протеста изостао бруталан обрачун полиције са демонстрантима што је власт прижељкивала.

.

Sta ce da se desi kad caci studenti objave svoju vladu , a studenti svoju....hoce li biti veca podrska roditelja za caci student listu....?
Nesumnjivo. Svih 17,5 roditelja od studenti koji oče da uču i gladuju će da glasa za njihovu listu.
Dobro, možda neće baš svih 17,5, ajd' da ostavimo mogućnost i da će neke od tih roditelja da ujede ljuta guja izdajnička, pa se prevare i glasaju za drugu stranu, čime dolazimo do cifre od 10,3 roditelja.

.

Траже његову смену јер је све време протеста изостао бруталан обрачун полиције са демонстрантима што је власт прижељкивала.

.
Vucic i vlazni snovi u vezi Dacica....

.

.
Ne znam baš koliko je tačna prva rečenica, jer, i pored svega, smatram da ima pismenih (ili makar, polupismenih) čimbenika vlasti u malo većem broju od 1, ali za drugu sam apsolutno siguran. Plus što iz petnajs drugih razloga žele da ga skembaju. A to da je kojim nesrećnim slučajem neko iz SNS ministar policijski umesto Ivice, to bi bilo batinanje, ako ne ranije, ono bar od 15.3 naovamo. Stalno i brutalno.

Pretpostavljam da studenti koji žele da uče traže da policija reaguje na idiotizme ovih što nit su gladni nit su goli nit su bosi a dobar deo ni ne radi imaju mame i tate

takodje ljudi koji žele da dodju na posao i sa posla kući bi trebalo da podignu glas da policija raščišćava gomilice neradnika i džabalebaroša
Мене срамота када се они као залећу на полицију а полиција ништа...смејаће нам се у свету каква смо то држава и каква нам је полиција а и блокадери... крену па стану... па као дођу неки гласови разма међу њима па смирују...ово су фејк протести:kafa:

Мене срамота када се они као залећу на полицију а полиција ништа...смејаће нам се у свету каква смо то држава и каква нам је полиција а и блокадери... крену па стану... па као дођу неки гласови разма међу њима па смирују...ово су фејк протести:kafa:
Neka iako smesno izgleda u poredjenju sa Alzircima u Francuskoj , i onim geto bandama,...oni bi da dodju u obliku iz FRA , pojeli svu policiju Srbije za 3 dana...

studenti koji zele da uce imaju medijskog potparola.
studenti koji samo zele da uce, koje ne zanima politika ili ko je na vlasti, ispostavljaju politicke zahteve.

studenti koji zele da uce znaci ne uce, vec samo drqaju po ovoj vrucini i svi tako obliveni spermom pocinju masnim rukama od belancevina da pisu izvestaje za medije.

a mediji koji svakodnevno drqaju kolektivno u isti tikvu, bilo da su rezimski ili "opozicini", sada ne drqaju toliko, oni se ebu od srece po kancelarijama za vreme radnog vremena vicuci aleksandre hvala ti na benefitima sto se nesto desava, inace propadosmo nacisto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back