Ostavite podatke o rodjenju-godina 2007

• Začetnik teme Začetnik teme Silko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo mi je totalno bezveze, mislim da nas covek lozi..."Trudite se za moju paznju!' Ego trip!!! Kakva je tvoja karta, covece? Ovako ludo bice u zivotu nisam srela, a srela sam milijardu ludaka :) ... Jel si ti neurotican, isfrustriran umetnik? Ne postojis u realnosti? :)) Veoma interesantna licnost.. Ali puna 12 kuca? aaaa?? I jos je ukljucen neptun, u losem aspektu sa saturnom?? ;)
Ma nemam pojma, ja sam totalni laik, samo mi je astrologija interesantna, sto je cudno, jer se bavim racionalnim stvarima i pokusavam da mislim da sam vlasnica svog zivota, svpjih uspeha i neuspeha, svojih raspolozenja, ljubavi, karijere, naravno sa jakim uranom trudim se da malo zacinim radno vreme, pa me kolege smatraju za ekscentricnu, tesko mi se prilagodjavaju..ili ja njima??! A drustvo mi je extra interesantno od prosjaka do VIP, samo ja mogu sa svima njima, naravno kad se sretnu uvek bude kurslus!! Ne znam zasto, ali sam muskarcima potpuno neodoljiva, cak i rascupana, neugledna, pocepana. ...hm, lepo je to ali kad bih znala da kontrolisem taj seksepil, mislim da bih imala vise zadovoljstva, a manje stete, na zalost pevise sam brza, uvek odem pre, ispred, dalje, i shvatim da iza nema nikoga, ni ispred :(... Rodjena sam dvadesetpetogdrugoghiljadudevetstoosamdesete u devetnulapet ujutru u zajecaru. I verovatno da ti nisam dovoljno interesantna, mada ja mislim da sam extra zanimljiva licnost, obicno sve ispadne obrnuto od onoga cemu se nadam, pa zasto ne bi i sada?!?!? Po astrologiji sam nadarena za umetnost iz vise pokazatelja... ali :)...eto kvake... ja sam operisana od umetnosti, osim sto imam osecaj za ritam.. i volim da igram... naravno da se ne bavim plesom... pa protiv prirodno mi je da igram po tudjim pravilima, kad su moja super... Ah zivotni usponi i padovi... Uspela sam da savladam tehniku ustajanja... sad mi je lakse da prihvatim svaki neuspeh, jer iako sam mnogo povredjena, znam da ce sve to proci... Ako ti nisam zanimljiva, nema problema, ima kome jesam!!! :)

Za crnobelo..

...interesantno...ali da rekapituliram ( ja malo teze kapiram!?). Ti si rodjena u gradu Zajecaru, 25. II 1980 u 9h05m...
Usla si u interesantne..

..ali da te pitam nesto u poverenju. Stvarno mislis da sam toliko lud? Ako mislis tako, a vidim da ti imas iskustva sa takvima - najbolje da na vreme potrazim strucnu pomoc!! :shock:
:confused:

P.S. Eto ti si nasla vremena da nesto kazes o sebi sto ce malo da te oslika (a volis astrologiju!!), a opravdavas one koji nemaju nista da kazu o sebi - najcesce:

..rodjen(a) sam 13.13.19.. u .......... Mozes li mi nesto reci o mom buducem zivotu? Unapred zahval-an(-na)!!:lol:

Da li stvarno mislis da to moze da potencira nekog ko se bavi astrologijom da toj osobi odgovori???

Ja kad radim klijentu horoskop - prvo obavim razgovor od 15-tak minuta sa njim o tome ko je?..odakle dolazi?..i kuda bi zeleo da krene?..pri tome ga vidim, mirisem, osecam i pricam sa njim!!
Dotaknemo se svega sto moze da bude interesantno - popunimo zajedno jedan formular sa svim bitnim detaljima itd.
Krenem da mu objasnjavam postupke, nacin razmisljanja i pokusavam da budem on - da bih shvatio kuda ce prirodno da krene, a zatim to uporedim sa aspektima, solarima..prethodnim iskustvima!!
Posle toga nastavimo da se cujemo, svakog meseca odradimo tranzite itd..

A sta se ovde ocekuje - da neko da podatke i dobije sve odgovore???

E pa to nije u redu, ja ovde dajem analize i ja ne dozvoljavam sebi da radim horoskope onima koji ne zele da potrose deo svog vremena - da pokusaju da objasne sebe!!
Verovatno sam lud jer sam prvi to trazio..ali neka vam pravi astrolozi kazu sta misle o ovome..Ustvari, mnogo je bolje da okrenete neki od 0900 telefona i pitate osobe koje se tu muce sta bi volele o vama da znaju pre nego sto se upuste u predikcije!!
8-)

Silko:
...E pa to nije u redu, ja ovde dajem analize i ja ne dozvoljavam sebi da radim horoskope onima koji ne zele da potrose deo svog vremena - da pokusaju da objasne sebe!!
Verovatno sam lud jer sam prvi to trazio..ali neka vam pravi astrolozi kazu sta misle o ovome..Ustvari, mnogo je bolje da okrenete neki od 0900 telefona i pitate osobe koje se tu muce sta bi volele o vama da znaju pre nego sto se upuste u predikcije!!
[/size][/b][/size][/size]
8-)
[/left]
[/center]

Ne radi se tu o "objašnjavanju sebe" nego o davanju elementarnih podataka (barem) o aktuelnoj životnoj situaciji. Iz natala se ne može videti da li je osoba trenutno u braku ili razvedena, da li je zaposlena ili ne, da li je sa Plutonom u VI rudar ili prostitutka - jer se ni pol, naravno, ne može videti.
A osobe sa 0900 telefona su i same prinuđene da takva pitanja postavljaju. I povremeno im nos bude natrljan zbog toga, "jer ako vam ja sve kažem šta ima vi meni da pričate" i da ne znaju svoj posao - sa neizostavnim komentarom da je sve to za 50 din po minuti.
Ljudi, prosto, NE ZNAJU kako to ide i šta treba.

Za BgDevojcicu...

Ovo je tek pocetak!!

BgDevojcica-huber-1.jpg

8. maj 1986.
5:30 am
Beograd

detalji...
SUBMISIVNA,
uvek s pogresnim muskarcima,
materijalista... ali ne na nacin da bih bila sa nekim ili druzila se sa nekim zbog para, nego da je meni uzasno bitno da ih imam u zivotu, da su moje...
novac kao moc i sigurnost...
vazno mi je da ja imam sigurnost, i vazno mi je da moj muskarac ima moc.

...

prejaka veza sa majkom... nikakva veza sa ocem... nikad je nije ni bilo...

BgDevojcica-french-1.jpg

Silko, ako je po kolicini informacija, ja sam voljna da ti napisem jos 4 strane (sa sve dodatnim obrazlozenjima!)... Nije problem, samo reci... :)

za koji dan idem u prag (na sesnation white party, tra la la la la... :)) pa kad dodjem (sto ce biti ubrzo) ocekujem tvoj konkretan odgovor ili dalje smernice...

Silko, Silko, I'm back! :)
Vidim da sam u prvih 3, can't wait... :) Imam gomilu pitanja... Ti kad pocnes da radis reci, a ja cu da pocnem sa sastavljanjem liste...
A, ako ti fali informacija - ti pitaj sta god..

BgDevojcica-horar-1.jpg

Ok - interesuje me da izdvojis najinteresantnije 3 stvari iz svog zivota:

- samo to, a ostalo cu nastaviti ja!!

Pozdrav!!

Ovo sam postavio zbog drugih astrologa - da bi mogli da se ukljuce u raspravu..

..nastavice se..

Evo ja samo da se javin, strpljivo cekam tvoju analizu. Inace strpljenje i nije karakteristika kojom se ja mogu pohvaliti, ali ucim polako i kada ja to lepo navezbam onad cu da vidim da li ono strpljen-spasen 'radi' i kod mene.
Ljudi pozelite mi srecu, sutra, odnosno danas izlazim na ispit ljubilarni 5 put, poludecu. Mada ako ovako nastavimo da se druzimo u svako roku, profesorica i ja garant postajemo kucne prijateljice. Prvi korak je ucinjen, prosli put joj platih kafu pre ispita i nista, sad bi ona mogala mene da ovede na neki ruckic, pa i ako okinem da to lakse podnesem :grin:
Idem jos malo da vezbam strpljenje pa...
Pozdrav

Silko:
Za crnobelo..

...interesantno...ali da rekapituliram ( ja malo teze kapiram!?). Dobro kapiras, u to ne sumnjam, ali jasno da volis da provociras u smislu "ne razumem, jos malo socnih detalja ako moze.. " :D ..ali da te pitam nesto u poverenju. Stvarno mislis da sam toliko lud? Ako mislis tako, a vidim da ti imas iskustva sa takvima - najbolje da na vreme potrazim strucnu pomoc!! :shock:
:confused:
Hahhahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaahhahahahahahhahahaaaaaaaaaaaaaaaahhhh :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...E pa to nije u redu, ja ovde dajem analize i ja ne dozvoljavam sebi da radim horoskope onima koji ne zele da potrose deo svog vremena - da pokusaju da objasne sebe!!
Verovatno sam lud jer sam prvi to trazio... Ne mislim da si lud sto pitas jer mislim da su neke informacije potrebne za analizu, potrebno je znati stil zivota osobe da bi se aspekti pravilno protumacili, ali nacin na koji ti to trazis oslikava tvoju brzinu, potragu za fascinacijom (jel si umetnik?), zelju za moci, ego trip!!! :)
Verovatno nije dobro imati tebe za neprijatelja... negde je aktivan pluton, mozda sa mesecom....Hehhehehehehe...ne uzimaj ovo za ozbiljno... rekoh da sam neznalica...

Bez sumnje i ja cekam,sad sam malo manje ljuta na njega a i na tebe...
nekada sam i ja radila,nosila pentagrame,lutala od hipija do death metala.bezala sam od same sebe,bavila se svim i svacim,upadala u poroke iz kojih sam se ne znam ni ja kako izvlacila,(ako bas hoces da otvorim dusua umem ja i to)...i ponovo radila...i sada sam na skroz drugom mestu,bez ikog iza sebe,osecam da mi tlo pod nogama nestaje,gubi se,svi su tako daleko,razboljevam se polako osecam,
ne osecam vise ni ljubav,ni mrznju,naravno da nisam uopste sa onim koga sam najvise volela,zapravo ne znam ni koga sam tako silno volela...potpisah taj papir samo zbog dece i okruzenja a to mi nije ni padalo na pamet ranije...
Gde sam sad?Pojma nemam...Negde daleko sam se sakrila...Od same sebe...Trazim se po beskraju ovog beskraja...Samo parcice nalazim...
Potpun besmisao...Crnilo...
Ali negde ima jos nade da cu samu sebe ponovo pronaci i dici se kao Feniks iz pepela...
Radim i dalje.Sve ostalo ne osecam...Prolazi pored mene...
20.09.1974. 1.30am Loznica

kacica:
Bez sumnje i ja cekam,sad sam malo manje ljuta na njega a i na tebe...
nekada sam i ja radila,nosila pentagrame,lutala od hipija do death metala.bezala sam od same sebe,bavila se svim i svacim,upadala u poroke iz kojih sam se ne znam ni ja kako izvlacila,(ako bas hoces da otvorim dusua umem ja i to)...i ponovo radila...i sada sam na skroz drugom mestu,bez ikog iza sebe,osecam da mi tlo pod nogama nestaje,gubi se,svi su tako daleko,razboljevam se polako osecam,
ne osecam vise ni ljubav,ni mrznju,naravno da nisam uopste sa onim koga sam najvise volela,zapravo ne znam ni koga sam tako silno volela...potpisah taj papir samo zbog dece i okruzenja a to mi nije ni padalo na pamet ranije...
Gde sam sad?Pojma nemam...Negde daleko sam se sakrila...Od same sebe...Trazim se po beskraju ovog beskraja...Samo parcice nalazim...
Potpun besmisao...Crnilo...
Ali negde ima jos nade da cu samu sebe ponovo pronaci i dici se kao Feniks iz pepela...
Radim i dalje.Sve ostalo ne osecam...Prolazi pored mene...
20.09.1974. 1.30am Loznica

Drago mi je da si se vratila u normalu..

Upala si u cudnu zajednicu - astrolog voajer i poveca grupa ljudi (uglavnom zena), koji zele pisuci o sebi da otkriju jos vise o sebi..
Zapravo sam siguran da svako ko otkrije i napise nesto ovakvo kao ti - u samom cinu pisanja je pronasao vec neki izgubljeni deo sebe!!
8-)

Luna la Strada:
BgDevojcicu oko 25-27 ocekuje neka ljubavna pricica, mozda i nesto trajno? Trenutno je neptun u opoziciji sa venerom(u direkcijama), pa u ljubavi samo mastarije i iluzije.
Lepo, ali, provereno se lose zavrsi. Sacekaj ti lepo da malo porastes, i u medjuvremenu budi malo rezervisana. ;-)

Hvala ti na pomoci!

Sa vecinom ovoga se slazem, ali cu imati jos podosta da dodam - cekam da cujem one tri stvari..

...ne bih bio voajer, kad ne bih nju sacekao!! :lol:

Za one koji vole da mozgaju..

..dok cekam, padaju mi svakakve stvari - zamislite samo sta razmisljaju manijaci koji cekaju po ulazima, parkovima i raznim mracnim mestima??

Pitanje za sve koji dok cekaju pomalo i razmisljaju:

BgDevojcica - kao predstavnica svoje generacije (Pluton na pocetku Skorpije), pritom jos potpuna BICICA, je jos relativno mlado zensko stvorenje (zaobljena sa puno pravih sekundarnih karakteristika!)..Sklona svim vrstama uzivanja, voli mocne muskarce..(to ona sama za sebe kaze). Dakle, napunila je pre mesec dana 21 godinu - Sta mislite koliko je ljubavi imala, kada je izgubila nevisnost (i da li ju je do sad izgubila?), koliko joj je trajala najduza veza i kako izgleda na skali lepote od 1-10???

Cisto malo da raspetljamo vijuge i zabavljamo se - molim sve koji se pomalo razumeju u astrologiju neka iznesu misljenje!!

Unapred zahvalan.. 8-)

Ovo za manijake po parkovima znam...Meni su svi neprijatelji takvi,kao nekakvi voajeri,i ne samo neprijatelji...vec ne mogu da im se setim naziva...Tako se sunjaju i motre svaki moj pokret,gest,rec...
Ono za pisanje si bio u pravu,znam da imam dara za to,kao i za ovo cime se ti bavis,ali eto,radim nesto sasvim drugo,sad sam npr,treca smena...I to me drzi dugo...Nikada nisam imala vremena da se ozbiljnije pozabavim astrologijom,a kada sam to htela,gospodja koja je imala literaturu,tad nije bilo neta,nije htela da mi pozajmi knjige...neke osnove itd...
Tek sada nemam vremena...Ali sam bar tu,bas kao i ti,
posmatram,pomalo ucim...Steta nemam komp. kuci...Poz za tebe,jedino sto mi se svidelo i pre onog mog "ljutog" posta bio je tvoj dar za pisanje...Jesi ti samo astrolog ili?Hmmm,dobro,znam za sah i voajerstvo...Jel` to sve?

I bas me briga da li ce ovde da me neko prepozna...Dao si mi tako dobru ideju da mi dodje da pisem knjige o samoj sebi,ali,naravno,to ne cinim zbog tvog horoskopa,nego zbog same sebe...Imala sam malopre neki cudan osecaj u vezi toga,i ne samo to...Upravo ono,citiram "Zapravo sam siguran da svako ko otkrije i napise nesto ovakvo kao ti - u samom cinu pisanja je pronasao vec neki izgubljeni deo sebe!!"...Ali sam tu sebe uvek sputavala,ne videci sebe ni u tome ali ni u bilo cemu slicnom,Strah?Mozda...Tacnije,definitivno...I nisam nikada probala absinth,a htela sam...A probala sam ostalo.I osetila se dobro...Da e poverujes,ne znam da li ce ostali dozvoliti sebi da pisu o tome...
Ipak,izvukla sam se,pardon,drugi su mi izvukli iz toga...To mije npr,velika mana,sto bih da dodjem ponovo u tu situaciju ,ponovo to ucinila,jer mi e svidelo...Nesto od toga,ne sve...
Delujem nepovezano,jer se tako i osecam...parcici,i svuda parcici...Molim i ostale,i u svoje i u tvoje ime da otvore svoju dusu bar donekle...nastavicu se,u sredu u trecoj ponovo...poz...k

Silko 8) evo da se i ja pridruzim ostalima koji strpljivo cekaju...

Nesta o meni: :confused: :razz: gdje da pocnem???

ekola.......rodena sam 05.07.1982 godine u Rijeci (Hrvatska) a zivim u Sloveniji. Nemam brata/sestre tako da sam poprilicno razmazeno djete sta se tice paznje. Tip sam osobe kojoj treba ogromno paznje i pozornosti. Vrlo sam osjetljiva osoba i lako me povrediti. Tipican sam rak, uvjek idem dva koraka napred jedan unatrag i skrivam se iza svog oklopa. Trebam dosta vremena, da se otvorim nekoj osobi. Tako da se me u biti ne moze upoznat sve dok ne zadobijem povjerenje i osjecaj da me osoba razumije. :D. Inace sam jako sousjecajna osoba i sve cinim da ne povrjedim voljenih osoba. Jako sam popustljiva osoba, zato se cesto dogada da nisam sretna jer nije onako kako si ja zamisljam....al mi je vazno da su drugi sretni. Najbitnija vrrjednost u mom zivotu je mir, ne volim svade......zato cesto dode do toga da popustam. Jako mi je bitno i postovanje.
Poprilicno sam sramezljiva osoba i u djetinstvu imala sam dosta problema zbog toga.

Ljubav: U ljubavi sam totalni romanticar. Cesto previse sanjam i na kraju sam razocarana jer je realnost drugacija od mojih snova. Volim bit centar njegovog svjeta i sve dok imam osjecaj da sam najbitnija osoba u njegovom zivotu, da u biti on zivi za mene i ja za njega potpuno sam sretna i vjerna osoba. Volim davat puno paznje i poprilicno sam posesivna. Volim biti sa obitelj i jakooo volim djecu. I sve sto imam dajem njima i za njih mi nije nista tezko , ljubav bez granica. Osoba sam koja jako brani svoje najbizje. Nisam materialist al uzivam u udobnosti, i da imam sve sto mi je potrebno.
Posao: Hm, brzo se prilagodim i jako brzo ucim. Ljudi zapazaju moje sposobnosti i sa radom zadobijem njihovo povjerjenje i postovanje. Cesto volim sve sama radit jer mislim da je moj sistem najbolji za mene i ne volim kad se mi drugi mjesaju u moj rad. Zato mi je tezko radit u timu koji mi nije slican i dobro organiziran. Imam dobre organizacijske sposobnosti i pedantna sam osoba, volim da je sve na mjestu.

Sta da jos kazem o sebi......sta bi zeljela....kraj sebe imat osobu s kojom sam kompetabilna i koja me u cjelosti razumije i podrzava i zna iz mene izvuc ono najbolje sta mogu dat. Da mi posveti svu paznju i da stvorimo obitelj u kojoj imam razumjevanja i ljubavi. :razz:(a ko to ne zeli :twisted: ) Zelim imat dobar posao ( diplomirat cu iz ekonomije ove godine), gdje imam mogucnost napredovat i rast, i jos ucit.....Najrade bi imala svoju firmu, ako uspijem , da sam sama svoj sef. .....ok to bi bilo to, nadam se da sam ti dosta toga napisala o sebi, ako te jos nesta zanima ....samo reci :) unaprjed VELIKO HVALA!

Severni cvor u konjukciji sa Me gubitak kontrole nad govorom.
Severni cvor u 12.
U ovom slucaju prisutna je sklonost da se duznosti i obaveze prema drugima pretpostave sopstvenim potrebama i zeljama.To (najcesce) moze biti zbog osecaja krivice (ili ubedjenosti da to tako treba),koja proizilazi iz domaceg vaspitanja sa porukom da je to "cena koja se mora platiti radi oslobodjenja".Tu su i unutrasnje strepnje i bojazni koje proizilaze iz nedostatka samopouzdanja.Moguci su i psihosomatski problemi.Ovo su detaljisti skloni da preteruju u tome,a to moze da im zivot ucini nepodnosljivim.Prepustaju se drugima,njihovim zahtevima i zeljama ,a sve iz bojazni da nece dovoljno da ih cene ako ne budu lili "krv i znoj".Najcesca posledica toga je mentalni i fizicki zamor.Tu je i sklonost da na sebe preuzimaju krivicu za stvari koje ih se ,zapravo, ne ticu.Cesto nisu zadovoljni poslom- bilo zbog lose plate,bilo zbog toga sto ih nedovoljno cene za (nepotrebno veliki) trud koji ulazu.Takodje,skloni su da se opterete detaljima i da sve cuvaju u glavi u "fiokicama".To nije dobro.Na sve treba da gledaju mnogo sire.Idealno ne postoji.Umesto da menjaju svet - treba da mu se prilagode bez gorcine,da vibriraju sa okolinom prilagodjavajuci se svakoj situaciji.Zivot ce im se osmehnuti onog casa kada se prepuste sudbini,bez ikakvih daljih robovanja drugimaTreba da se bave poslom koji ce im prijati i koji ce ih okupirati.Takodje,treba da eliminisu silna pozrtvovanja za druge( ona preko mere) i da se posvete stvarima koje im prijaju i donose zadovoljstvo.
Sve za Devojcicu :) a ko bi uopste ziveo za nesto drugo :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back