Ovo mi je totalno bezveze, mislim da nas covek lozi..."Trudite se za moju paznju!' Ego trip!!! Kakva je tvoja karta, covece? Ovako ludo bice u zivotu nisam srela, a srela sam milijardu ludaka
... Jel si ti neurotican, isfrustriran umetnik? Ne postojis u realnosti?
) Veoma interesantna licnost.. Ali puna 12 kuca? aaaa?? I jos je ukljucen neptun, u losem aspektu sa saturnom?? 
Ma nemam pojma, ja sam totalni laik, samo mi je astrologija interesantna, sto je cudno, jer se bavim racionalnim stvarima i pokusavam da mislim da sam vlasnica svog zivota, svpjih uspeha i neuspeha, svojih raspolozenja, ljubavi, karijere, naravno sa jakim uranom trudim se da malo zacinim radno vreme, pa me kolege smatraju za ekscentricnu, tesko mi se prilagodjavaju..ili ja njima??! A drustvo mi je extra interesantno od prosjaka do VIP, samo ja mogu sa svima njima, naravno kad se sretnu uvek bude kurslus!! Ne znam zasto, ali sam muskarcima potpuno neodoljiva, cak i rascupana, neugledna, pocepana. ...hm, lepo je to ali kad bih znala da kontrolisem taj seksepil, mislim da bih imala vise zadovoljstva, a manje stete, na zalost pevise sam brza, uvek odem pre, ispred, dalje, i shvatim da iza nema nikoga, ni ispred
... Rodjena sam dvadesetpetogdrugoghiljadudevetstoosamdesete u devetnulapet ujutru u zajecaru. I verovatno da ti nisam dovoljno interesantna, mada ja mislim da sam extra zanimljiva licnost, obicno sve ispadne obrnuto od onoga cemu se nadam, pa zasto ne bi i sada?!?!? Po astrologiji sam nadarena za umetnost iz vise pokazatelja... ali
...eto kvake... ja sam operisana od umetnosti, osim sto imam osecaj za ritam.. i volim da igram... naravno da se ne bavim plesom... pa protiv prirodno mi je da igram po tudjim pravilima, kad su moja super... Ah zivotni usponi i padovi... Uspela sam da savladam tehniku ustajanja... sad mi je lakse da prihvatim svaki neuspeh, jer iako sam mnogo povredjena, znam da ce sve to proci... Ako ti nisam zanimljiva, nema problema, ima kome jesam!!! 

Ma nemam pojma, ja sam totalni laik, samo mi je astrologija interesantna, sto je cudno, jer se bavim racionalnim stvarima i pokusavam da mislim da sam vlasnica svog zivota, svpjih uspeha i neuspeha, svojih raspolozenja, ljubavi, karijere, naravno sa jakim uranom trudim se da malo zacinim radno vreme, pa me kolege smatraju za ekscentricnu, tesko mi se prilagodjavaju..ili ja njima??! A drustvo mi je extra interesantno od prosjaka do VIP, samo ja mogu sa svima njima, naravno kad se sretnu uvek bude kurslus!! Ne znam zasto, ali sam muskarcima potpuno neodoljiva, cak i rascupana, neugledna, pocepana. ...hm, lepo je to ali kad bih znala da kontrolisem taj seksepil, mislim da bih imala vise zadovoljstva, a manje stete, na zalost pevise sam brza, uvek odem pre, ispred, dalje, i shvatim da iza nema nikoga, ni ispred