ostavio me i prevario

• Začetnik teme Začetnik teme licka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma ok nek je on veran niko mu ne brani.. :lol: al brate nemoj da sediš kući po ceo dan ko vuk samotnjak i smaraš sve oko sebe..budi veran ali dostojanstveno i muški. :-D
posebno mene.
ako sedi kuci, zato shto mu je to izbor - `ajd i ok, kao faza neka... i to...
ali ako sedi kuci, zato shto nema s kim da izadje, e to mi je jadno.

u zzivotu se ne bih napalila na jadnog mushkarca.

- licka,mislim da znam kako ti je,u slicnoj sam situaciji,samo sto je mene zena prevarila posle toliko godina :( dali zato sto sam debeo i dlakav :) ,neznam,ali preko toga se ne prelazi,
gde je prvi tu je i drugi put,zivot tece dalje,zato glavu gore.

Deset godina smo bili zajedno, savrseno se slagali iako smo imali problema.To su uglavnom bili probleni vezani za njegove roditelje koji su mu branili da bude samnom, jer sam razvedena i imam dvoje djece.On ima 40 a ja 36 god. Zadnjih par dana sam primjetila da je cudan, hladan i da previse radi. Rekao je da je pod stresom zbog posla i da ga pustim na miru. Kako se odlicno poznajemo i znam kako dise otisla sam da provjerim hoce li izaci negdje (inace ne izlazi i nema drustvo).Moje sumnje su se potvrdile, pokupio je svoju sekretaricu koja je 15 god mladja od njega. Odveo je, pored puta su se parkirali i nakon 20 min je vratio kuci. Poslala sam mu poruku da sad znam i da su mu tih 20min vazniji od svih nasih godina. Naravno nije nista odgovorio, nismo se ni culi a i ne pada mi na pamet da ga zovem.
Zelim da ovo prodje a tuga me ubija nisam stala da placem, nemam nikakva interesovanja
Izvinjavam se ako sam dosadna

Pretpostavljam da su njegovi bili protiv,jer imas brak iza sebe,takodje i 2 djeteta a to nije mala stvar...ne znam nisi napisala zasto vas dvoje nemate djece,kakav je njegov odnos prema tvojoj djeci...malo mi cudno da se ohladi u par dana,i da ti vec odmah posumnjas u prevaru,pri tom ga pratis i potvrdjujes sumnju...ovamo znas da je sekretarica mladja 15 god...malo cudan razvoj,tako naglo,a slagali ste se perfektno uprkos nekim problemima...sve tako djeluje malo cudno.Ne izlazi,nema drustvo...ZASTO?:shock:
Zajedno ste 10 god,a ti prukom pokusavas da rijesis,reagujes...iskreno imam neko misljenje da si vrlo uticala na njega da ovo sve u stvari nije on,da nesto postoji vece ozbiljnije,postavila si njega kao krivca a tako si shturo objasnila sebe u cijeloj situaciji.

Pretpostavljam da su njegovi bili protiv,jer imas brak iza sebe,takodje i 2 djeteta a to nije mala stvar...ne znam nisi napisala zasto vas dvoje nemate djece,kakav je njegov odnos prema tvojoj djeci...malo mi cudno da se ohladi u par dana,i da ti vec odmah posumnjas u prevaru,pri tom ga pratis i potvrdjujes sumnju...ovamo znas da je sekretarica mladja 15 god...malo cudan razvoj,tako naglo,a slagali ste se perfektno uprkos nekim problemima...sve tako djeluje malo cudno.Ne izlazi,nema drustvo...ZASTO?:shock:
Zajedno ste 10 god,a ti prukom pokusavas da rijesis,reagujes...iskreno imam neko misljenje da si vrlo uticala na njega da ovo sve u stvari nije on,da nesto postoji vece ozbiljnije,postavila si njega kao krivca a tako si shturo objasnila sebe u cijeloj situaciji.

ja ne zelim da kazem da nisam kriva, moguce je
prvo nisam htjela da budem preopsirna jer sam se bojala da nece niko procitati
-njegovi jesu protiv, hoces mi vjerovati ako ti kazem da nas je njegova majka pratila, dolazila mi na vrata stana, pljuvala me na ulici, zvala moje roditelje da im prijeti, ja sam cutala na sve to jer sam znala koliko ga boli i nadala se da ce to maltretiranje jednog dana prestati
-prema mojoj djeci je bolji od njihovog oca, ima razumijevanja za njih, kad imaju problem razgovara sa njima nekad cak i uci, prosto receno voli ih
-vec me je jednom prevario sa sekretaricom koja je radila prije ove, to je bilo prije par godina
tada me ta cura nazvala i rekla mi da se sklonim iz njegovog zivota jer ce da je zeni jer se tako dogovorila sa njegovom mamom, tada sam shvatila da mama igra prljavo, naravno nije je ozenio i kad je pocela da ga maltretira dobila je otkaz
-to je sve proslo a ja sam znala da me voli, on puno radi i znam da ponekad uvece ostane kuci kad mama pocne da ga pritiska, pokaze on meni i poruke koje dobije od mame kada je samnom, ali bolje da taj sadrzaj ne iznosim
-ima on po nekog druga popiju kafu ponekad u gradu ali to uglavnom bude ujutro, uvece ne izlasi sam osim samnom, naravno u ovom trenutku to neznam
-jos cu reci da imam brata sa kojim je stalno, koji je bio ozenjen a mama mu nije znala da se ozenio jer nisu zivjeli zajedno, saznala je kad je ta zena rodila dijete i naravno potrudila se da ga razvede
pretpostavljam da neki nece vjerovati u moju pricu ali tako je
kako je zadnjih par dana postao nervozan u jednom trenutku me zove da mi kaze da me voli a u sledecem vec mu idem na zivce, kako da ne posumnjam
da ga nisam pratila zanosila bih se i nervirala, i sada se nerviram ali makar znam na cemu sam
vjerujem da je to napravio pod pritiskom, jeli zbog mame ili sekretarice neznam, ali znam da je steta pricinjena
vjerovatno se tako moralo desiti i sumnjam da je postojao nacin da ga sprijecim da tako nesto uradi
zao mi je ako sam ga postavila kao krivca to mi nije bila namjera
cisto sam htjela da cujem necije misljenje savjet podrsku, jer ovako cu da poludim od juce nisam spavala ni jela, kafa i cigarete su mi svo zadovoljstvo trenutno

Back