skorpijamaya
Domaćin
- Poruka
- 3.002
Vala bash..kome treba neki papuchar i sonja?yebo mushkarca koji ne izlazi nigde i nema drushtvo...
(yebo, yebo...)pa ja bi se ubila da sam mu ja socijalno sve i svja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vala bash..kome treba neki papuchar i sonja?yebo mushkarca koji ne izlazi nigde i nema drushtvo...
(yebo, yebo...)pa ja bi se ubila da sam mu ja socijalno sve i svja.

Kada sam izjavila da me muskarac koji je veran kao pas..nervira..bila sam nagrdjena..yebo mushkarca koji ne izlazi nigde i nema drushtvo... (yebo, yebo...)
pa ja bi se ubila da sam mu ja socijalno sve i svja.
Pa zato što ti ne valja opis...a ovaj ko zna da li je ikad bio veran i sebi samom.Kada sam izjavila da me muskarac koji je veran kao pas..nervira..bila sam nagrdjena..i to bas od muskaraca..
![]()

Ma ok nek je on veran niko mu ne brani..Kada sam izjavila da me muskarac koji je veran kao pas..nervira..bila sam nagrdjena..i to bas od muskaraca..
![]()
al brate nemoj da sediš kući po ceo dan ko vuk samotnjak i smaraš sve oko sebe..budi veran ali dostojanstveno i muški. :-DPa zato što ti ne valja opis...a ovaj ko zna da li je ikad bio veran i sebi samom.![]()
posebno mene.Ma ok nek je on veran niko mu ne brani..al brate nemoj da sediš kući po ceo dan ko vuk samotnjak i smaraš sve oko sebe..budi veran ali dostojanstveno i muški. :-D
Baš tako!!!ali ako sedi kuci, zato shto nema s kim da izadje, e to mi je jadno.
u zivotu se ne bih napalila na jadnog mushkarca.
I onda mu kvrcne i ni manje ni vise nego socijalizacija sa sekretaricom po shumarcima?
pa kad ne izlazi nigde...I onda mu kvrcne i ni manje ni vise nego socijalizacija sa sekretaricom po shumarcima?
Pricajte vi sta hocete, ali da je on tako mutav i asocijalan, ne bi kresao sekretaricu...
Ili obrnuto, ako krese sekretaricu, onda nije tako mutav i asocijalan...
Niko ne kaže da je taj tip mutav..baš obratno...Pricajte vi sta hocete, ali da je on tako mutav i asocijalan,
ne bi kresao sekretaricu...
dali zato sto sam debeo i dlakav
,neznam,ali preko toga se ne prelazi,Deset godina smo bili zajedno, savrseno se slagali iako smo imali problema.To su uglavnom bili probleni vezani za njegove roditelje koji su mu branili da bude samnom, jer sam razvedena i imam dvoje djece.On ima 40 a ja 36 god. Zadnjih par dana sam primjetila da je cudan, hladan i da previse radi. Rekao je da je pod stresom zbog posla i da ga pustim na miru. Kako se odlicno poznajemo i znam kako dise otisla sam da provjerim hoce li izaci negdje (inace ne izlazi i nema drustvo).Moje sumnje su se potvrdile, pokupio je svoju sekretaricu koja je 15 god mladja od njega. Odveo je, pored puta su se parkirali i nakon 20 min je vratio kuci. Poslala sam mu poruku da sad znam i da su mu tih 20min vazniji od svih nasih godina. Naravno nije nista odgovorio, nismo se ni culi a i ne pada mi na pamet da ga zovem.
Zelim da ovo prodje a tuga me ubija nisam stala da placem, nemam nikakva interesovanja
Izvinjavam se ako sam dosadna
Hvala vam svima sto ste se javili, tako mi je drago
Osjecam se napusteno i usamljeno
znam da treba da zaboravim ali to mi je tako tesko u ovom trenutku
Pricajte vi sta hocete, ali da je on tako mutav i asocijalan, ne bi kresao sekretaricu...
Ili obrnuto, ako krese sekretaricu, onda nije tako mutav i asocijalan...

Pretpostavljam da su njegovi bili protiv,jer imas brak iza sebe,takodje i 2 djeteta a to nije mala stvar...ne znam nisi napisala zasto vas dvoje nemate djece,kakav je njegov odnos prema tvojoj djeci...malo mi cudno da se ohladi u par dana,i da ti vec odmah posumnjas u prevaru,pri tom ga pratis i potvrdjujes sumnju...ovamo znas da je sekretarica mladja 15 god...malo cudan razvoj,tako naglo,a slagali ste se perfektno uprkos nekim problemima...sve tako djeluje malo cudno.Ne izlazi,nema drustvo...ZASTO?:shock:
Zajedno ste 10 god,a ti prukom pokusavas da rijesis,reagujes...iskreno imam neko misljenje da si vrlo uticala na njega da ovo sve u stvari nije on,da nesto postoji vece ozbiljnije,postavila si njega kao krivca a tako si shturo objasnila sebe u cijeloj situaciji.
juuuuuuuuuuuuuuu :shock:zabole njega patka izvini na izrazu što si se ti sad nadurila i što si povredjena,ljuta..
ako ti nećeš biće druga koja ga hoće takvog..a ti ćeš posle da se misliš eee šta mi je
sve to trebalo..zato ga vataj dok još možeš. :-D
u pravu si...ako kreshe baba seru, onda nije tako mutav i asocijalan... inace to je sve povezano..u pravu ste skroz...svi ste u pravu..majke mi![]()