ostavio me i prevario

• Začetnik teme Začetnik teme licka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
može,, uvek sam za razgovore karaktera, zašto se opterećivati oko nekoga kome desna ruka posluži u mom odsustvu ,, desna ruka tojeS druga pi chka, inače sam dosta povodljiva i verujem ljudima, pa eto u samo-zaštiti rešila sam da ---- ne verujem ,, DI END
mada, ljubav je divna, najlepši osećaj, totalno neopisiv ali opet jedinstveni osećaj je i živeti tamo negde u Majamiju i imati loodi vozni park ispred dvorca ,, sve je za ljude ,, ali ne moramo baš da posedujemo sve užitke ovog sveta

:| ti si mu poslala poruku a on je ispario? vratio se mami bez icega, ne odgovara, ne javlja se i to je to nakon deset godina zajednickog zivota... mogao je da te ispostuje bar toliko da ti kaze da li si u pravu i kojim putem namerava da ide ubuduce.
ovako, aferim sekretarici - usrecice se sa pastuvom koji viri ispod maminih skuta.
nemoj samo da se kljukas lekovima bez reda, idi bar do nekog lekara da ti kaze sta i koliko mozes

e ne sad ce da se promeni kad se smuva s njom postace samostalan i odlucan tako ce mlada delovati na njega to je ona prava sad je progledao

ajd nek me neko uveri da sam lepa.... ali da me UVERI ne da mi kaze

ali to je nemoguce :( crno ne moze da bude belo :I

tj da li bi isto reagovala da se smuvao tj da je sve isto radio sa tetom svojih godina tj vashih
izvini gresim mozda ali evo ti pitanja za razmishljanje i ja mislim da je ovde bitnija prevara al ti se opusti ideja o vernosti je samo usadjena nije realna pogotovuo u danasnje vreme
:confused:

Back