- Poruka
- 24.776
Nije samo do toga kako se ljubi, ispitas koliko je senzibilan, da li ti prija… nacin kako dodiruje, sve se racunaZnači ako se dobro ne ljubi, nema seksa?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije samo do toga kako se ljubi, ispitas koliko je senzibilan, da li ti prija… nacin kako dodiruje, sve se racunaZnači ako se dobro ne ljubi, nema seksa?
rekoh da toga ima, to je taj korak koji neko nekad i ne zeli pogotovo u tim godinamato smo svi radili u mladjim danima, cmaces se, vatas se.sve kao ok i na kraju nista![]()
poljubac je susret najlepsi na svjetuNije samo do toga kako se ljubi, ispitas koliko je senzibilan, da li ti prija… nacin kako dodiruje, sve se racuna![]()
Pa bas tako je i bilo. Jednostavno ne idemo dalje.Pa eto vidiš u tvom slučaju nije bilo.
A zamisli da si ga dovela dotel da se skine, da dodiri i maženje urade svoje i ti mu kažeš ipak NE obuci se da idemo?
Kako je bilo? Bio je go i ti rekla NE?Pa bas tako je i bilo. Jednostavno ne idemo dalje.
Hahaha ti ništa ovako ne možeš provaliti dok on nije fizički probao?Nije samo do toga kako se ljubi, ispitas koliko je senzibilan, da li ti prija… nacin kako dodiruje, sve se racuna![]()
Ja sam imao takav slučaj. Tada ti nije ni do čega, samo bih nestao i pobegao da mogu.Nije samo do toga kako se ljubi, ispitas koliko je senzibilan, da li ti prija… nacin kako dodiruje, sve se racuna![]()
e ovo je zaista kraj sveta kad nina otvara ovakve temeZnam da nije lepo a ni preporucljivo ali da li ste ikada napalile frajera, digle mu ga maksimalno i onda ga ostavile neobavljena posla.
Ono...ah, ipak se ne bi ebala,ne bi ni pusila,ni izdrkala.Jbg..snadji se sam ili obrnuto..napalili ste zenu., doveli malte ne pred orgazam
i onda odustali od seksa..zao mi je ali nece mi se dalje..
Da li je to na neki nacin smisljena osveta za nesto sto je partner uradio ?
"kud svi turci tu i mali mujo"...e ovo je zaista kraj sveta kad nina otvara ovakve teme
Sada mogu ali nije uvek bilo tako.Hahaha ti ništa ovako ne možeš provaliti dok on nije fizički probao?
nema greske jer i pipanjem moze da se neko dovede do vrhunca i ostavirekoh da toga ima, to je taj korak koji neko nekad i ne zeli pogotovo u tim godinama
ali ovde je ona greskom u temi napisano da maltene dovedete dragu do vrata orgazma...
ok pogreska u tome
oknema greske jer i pipanjem moze da se neko dovede do vrhunca i ostavi
Zloco.Jesam, posebno je zanimljivo na javnim mestima, ili negde gde ne može ništa
Posle tek bude interesantno![]()
Ma uvijek može biti nešto.Jesam, posebno je zanimljivo na javnim mestima, ili negde gde ne može ništa
Zavisi kakvo ljubakanje. To obicno ide uz peting. Napalis se tako...To se ne računa onda.
Ljubakanje nije poziv na seks.
Pa nisi go odmah,,,, a i ne moras da se skidas, sve zavisi od mesta i vremena...Kako je bilo? Bio je go i ti rekla NE?
Jedino na javnom mestu, gde nema uslova...Znam da nije lepo a ni preporucljivo ali da li ste ikada napalile frajera, digle mu ga maksimalno i onda ga ostavile neobavljena posla.
Ono...ah, ipak se ne bi ebala,ne bi ni pusila,ni izdrkala.Jbg..snadji se sam ili obrnuto..napalili ste zenu., doveli malte ne pred orgazam
i onda odustali od seksa..zao mi je ali nece mi se dalje..
Da li je to na neki nacin smisljena osveta za nesto sto je partner uradio ?
Boze kak si razuzdanaJesam, posebno je zanimljivo na javnim mestima, ili negde gde ne može ništa
Kakav li je to psiho koji se mogao zaustaviti a ti bila u pitanju?Znala sam nekoga ko se sam zaustavljao pre vrhunca, mislila sam da je to mazohizam, a on da je put ka boljoj potenciji.. ne znam ko je bio u pravu.
Pa ne, ja sam dobra.