Ostavi partnera napaljenog/napaljenu

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
308.006
Znam da nije lepo a ni preporucljivo ali da li ste ikada napalile frajera, digle mu ga maksimalno i onda ga ostavile neobavljena posla.
Ono...ah, ipak se ne bi ebala,ne bi ni pusila,ni izdrkala.Jbg..snadji se sam ili obrnuto..napalili ste zenu., doveli malte ne pred orgazam
i onda odustali od seksa..zao mi je ali nece mi se dalje..
Da li je to na neki nacin smisljena osveta za nesto sto je partner uradio ?

Znam da nije lepo a ni preporucljivo ali da li ste ikada napalile frajera, digle mu ga maksimalno i onda ga ostavile neobavljena posla.
Ono...ah, ipak se ne bi ebala,ne bi ni pusila,ni izdrkala.Jbg..snadji se sam ili obrnuto..napalili ste zenu., doveli malte ne pred orgazam
:roll:

Mislim da je jako mali broj muškaraca koji je napalio djevojku i onda se tu zaustavio i otišao.

Ali lično znam za slučaj iz svoje okoline gdje je riba bukvalno skinula momka i dovela ga do tačke ključanja i onda naprasno rekla sad se obuci to je to. Ima djevojaka koje uživaju u toj "moći" i to što imaju kontrolu nad tim momcima.

aj sad neka nama autorka teme, fino (koliko je god moguce i RAZUMNO) objasni zasto bi neko normalan to i cinio ?
sa namjerom nekog napaljivao a potom svjesno odlucio da nista ne bude ?

napalili ste zenu, doveli je maltene pred ORGAZAM i onda dalje mi se nece?

dovesti maltene rped orgazam svesno i potom reci e nece mi se?

sta ti se pobrkalo u glavi kod ovakvih postavki tema?

ps.
drugo je kad se ljube dvoje i neko se jel i ... zeli i dalje vise od toga i krene a druga strana ukoci ... to je u redu, mozda tada jos nije za to ili tad nije za to...

ali ovde se lepo reklo dovedete je maltene pred orgazam, dakle svesno, i onda odustanete?

:roll:

Mislim da je jako mali broj muškaraca koji je napalio djevojku i onda se tu zaustavio i otišao.

Ali lično znam za slučaj iz svoje okoline gdje je riba bukvalno skinula momka i dovela ga do tačke ključanja i onda naprasno rekla sad se obuci to je to. Ima djevojaka koje uživaju u toj "moći" i to što imaju kontrolu nad tim momcima.
a to nije u redu, slozices se

Back