Ostati bez prihoda

:lol:

Je li @Deki, ti stvarno ne shvatas da su sve do jedne vase socijalisticke fabrike i firme propale !

SVE DO JEDNE !

I ti bi ponovo socijalizam - pa meni nije jasno sta biste radili realno....

Svi se zaposlili i igrali kosarke po praznim halama socijalistickih fabrika?

:mazipsa:

18199439_1299938450119519_5050774402234959855_n.jpg

Svakako je samcima teze, jer ih drzava diskriminise...

Sa moje tacke gledista nije - najteze je onima koji odgajaju decu

- - - - - - - - - -

:lol:

Pa ja te ozbiljno pitam? Koji socijalizam?
Imate socijalizam koji se raspao...

Evo imam temu - ove firme mozes da dobijes dzabe i sta bi uradio ?

Kako bi ih pokrenuo i zaposlio 20.000 radnika koliko su ukupno zaposljavali u vreme SFRJ ?

https://forum.krstarica.com/showthread.php/791357-Giganti-kraljevačke-teške-industrije-na-kolenima

A ja nisam Libekovac, a i oni nisu olos vec fini momci i djevojke

- - - - - - - - - -

Pretvoricemo ovu temu u ono nase prepucavanje na Levici i Desnici, a ova tema treba da sluzi kao kuknjava za one koji nemaju leba da jedu te ovde meni valjda nije mesto s obzirom na moje finansijsko stanje

I ne volim da zezam sirotinju ofc @Deki, ali realno para nema i sami ste krivi, sta vam ko moze

Ajd cao :bye:

Ne videh ove postove @Rasejanog Proroka, auuu

Ne znam sta da kazem

Могу да ти напишем роман а могу и у пар речи:
Док на Западу и Истоку свака држава помогне своје пореске обвезнике да стану на ноге у року од минимум пола године
дотле се у КРИМИНАЛНОЈ Србији која изиграва Исток овима а Запад онима, можеш слободно сликати.
Није то само остати без прихода, није само храна проблем, нешто се поквари, разболиш се а немаш ни за витамин ц....

Држава те неће помоћи јер имамо накарадне законе које су домаћи лопови донели.
Остајеш без новчане накнаде ако си сам напустио нечасног послодавца или си потписао споразумни раскид.
То нигде у свету нема већ само у БАНДИТСКОЈ Србији.

Радио сам, на црно, посао са сувенирима и РАДО сам причао странцима о лудилу у ком живимо.
За почетак нису могли да верују да ми немамо своју банку и да је то немогуће.
После би дошли да ми кажу да су из више извора потврдили мону причу
и да не могу да верују да таква држава може остати стабилна.

На социјалну помоћ не рачунај. Златан пример: Даница Драшковић "луда" ал док седи у УО "НИС" стиже јој 75.000 "инвалиднине"
Ко је ту "луд" и коме да се пријавимо за ову цифру? Која је то шифра?
Осталима стиже око десетак...

Бандити су запосели државну касу и купују џипове преко ПИО фонда, ти цркни.
Не платиш ли БАНДИ неки намет одмах ти шаљу своје ЈАТАКЕ од приватних извршитеља...

Тако да од ове државе не очекуј ништа.
Мени су помогли форумаши око егзистенцијалног преживљвања и ето сад КОНАЧНО полако то враћам сваки месец.
Дуг није друг и пази колико се зајмиш а храна код нас скупља него на истоку и западу.
ДА СЕ НАЈЕДУ НАШИ ЛОПОВИ ПРЕ НЕГО БАЦЕ КАШИКУ.

Подсетио бих СНС БАГРУ И МУЉ СРПСТВА да их је Ангела Меркел опоменула да Србија има
НАЦИСТИЧКИ МОДЕЛ социјалне и инвалидске помоћи.
Једино није рекла да су то нацисти примењивали над Јеврејима.
Ето ТАКО НАС ВИДИ СВЕТ!!!

Што се ДС банде и свих њихових изданака тиче, овде ћу да се зауставим колико могу...
Сапутници у 71 сваки пут могу да чују моју бурну реакцију на стајалишту "Булевар Зорана Ђинђића"

Мајку вам свима ону ПРОКЛЕТУ!
Све вас ракчина појела говна распала!

Видим неколико ИДИОТСКИХ коментара оних који нису осетили глад или немаштину,
лепо је живети у илузији "да се то само другима дешава никако вама"
али никад не знате шта доноси дан а шта ноћ.

Знам неколико таквих "пуваџија" које је Живот ошамарио па се показало да су самостално неспособни.
Плус живиш у оваквој "држави" где је посао мислена именица....
Поготово онај са уговором.... макар и ћоравим...

Не бих волео да прођете оно кроз шта сам прошао, ето извукпх се а знам да многи нису,
па би ме баш занимало колико чучњева радите док карате чобанчице...

- - - - - - - - - -

Ево и ово да кажем: СВЕГА ИМА АЛИ МОЈА ДУША ВИШЕ НЕ ТРАЖИ НИШТА!
Имао сам детињство у ком ничим нисам оскудевао па је зато душа сита.
Жалим ове гмазове и кретенуше који грабе и са 50 у дупету јер их ГЛАДНЕ ГОДИНЕ терају на то.
Да им даш сав новац из Топчидера опет би мислили да је мало.

Poslednja izmena:
Sa moje tacke gledista nije - najteze je onima koji odgajaju decu

Kako najteze, pa oni imaju svu ljubav ovog sveta...imaju sve cega samci nisu vredni, ni sposobni da to postignu...:lol:

kako to drzava diskriminise samce?

Tako sto drustvo tezi ka individualizmu, dok s druge strane stavlja na piedestal ideal porodice i partnerstva...dvolicno je gurati ljude u egoizam i hedonizam, a ujedno gaziti i nepriznavati taj zivotni stil i davati svetoj tradicionalnoj porodici privilegovan status i pripisivati joj vecu vrednost od drugih zivotnih stilova...
Samci su diskriminisami i na radnom mestu...od njih se ocekuje da rade vise, vece su sanse da izgube posao, zene koje nisu radjale ga teze dobijaju, placaju socialne doprinose, drzava im odbija odredjen iznos socialne pomoci, jer su solo, nemaju nikakvih olaksica, cak se spominje i uvodjenje poreza na samce,...diskriminisani su na putovanjima - za solere je sve skuplje, a i inace je zivot samca skuplji,..svakodnevno im lepe razne stereotipe i kliseje (najcesce dolaze od ljudi koji su zasnovali porodicu),...itd...
Uz to drustvo soliranje tretira kao individualni problem..sve je do samaca....kao da su im date neogranicene mogucnosti izbora, na njima je samo da izaberu...

Samac je felerican za citavo drustvo, sluzi mu kao rob.

Kako najteze, pa oni imaju svu ljubav ovog sveta...imaju sve cega samci nisu vredni, ni sposobni da to postignu...:lol:

Tako sto drustvo tezi ka individualizmu, dok s druge strane stavlja na piedestal ideal porodice i partnerstva...dvolicno je gurati ljude u egoizam i hedonizam, a ujedno gaziti i nepriznavati taj zivotni stil i davati svetoj tradicionalnoj porodici privilegovan status i pripisivati joj vecu vrednost od drugih zivotnih stilova...
Samci su diskriminisami i na radnom mestu...od njih se ocekuje da rade vise, vece su sanse da izgube posao, zene koje nisu radjale ga teze dobijaju, placaju socialne doprinose, drzava im odbija odredjen iznos socialne pomoci, jer su solo, nemaju nikakvih olaksica, cak se spominje i uvodjenje poreza na samce,...diskriminisani su na putovanjima - za solere je sve skuplje, a i inace je zivot samca skuplji,..svakodnevno im lepe razne stereotipe i kliseje (najcesce dolaze od ljudi koji su zasnovali porodicu),...itd...
Uz to drustvo soliranje tretira kao individualni problem..sve je do samaca....kao da su im date neogranicene mogucnosti izbora, na njima je samo da izaberu...

Samac je felerican za citavo drustvo, sluzi mu kao rob.

pa sta ocekujes u socijalnoj drzavi nego da placas za druge? to je prosto gravitacija situacije gde drzava jase sve redom a ti nemas porodicu koja bi preuzela deo tereta dodeljenog tebi. mislim da tu nema ciljane diskriminacije, mislim da se samci generalno stide svoje situacije pa ih to cini malkice paranoicnim

Za početak samac != usamljenik, al dobro. Polaziš od pretpostavke da društvo posebno osuđuje i opterećuje samce, isto ono društvo koje iskreno nije briga ni za koga sem za sebe same. Da se držim teme, jedine okolnosti u kojima se može prepoznati diskriminacija samaca su prilikom raznih reorganizacija gde su prvi za otpuštanje da, ne zato što su sami doduše nego što oni koji upravljaju žele da proguraju neku žvaku kao eto su humani neće onima sa porodicom da uskrate prihode. Odbici od socijalne pomoći, porezi na samce: onaj ko ima porodicu smatra se da ima i veće troškove na istu, te stoga u civilizovanijim uređenjima poseduju određene, ne preterane povlastice u odnosu na samce, ali kako je tuđa trava zelenija eto povika kako oni dobijaju nama uzimaju. Za solere skuplje, jesu bezobrazni trgovci, daju popust kad uzmeš dva i više komada. Mslm, sve sama nebuloza do nebuloze.

pa sta ocekujes u socijalnoj drzavi nego da placas za druge? to je prosto gravitacija situacije gde drzava jase sve redom a ti nemas porodicu koja bi preuzela deo tereta dodeljenog tebi. mislim da tu nema ciljane diskriminacije, mislim da se samci generalno stide svoje situacije pa ih to cini malkice paranoicnim

Kojoj socijalnoj drzavi? :lol:
Verovatno se neki i stide, ali to ne menja gore opisano stanje...

Za početak samac != usamljenik, al dobro. Polaziš od pretpostavke da društvo posebno osuđuje i opterećuje samce, isto ono društvo koje iskreno nije briga ni za koga sem za sebe same. Da se držim teme, jedine okolnosti u kojima se može prepoznati diskriminacija samaca su prilikom raznih reorganizacija gde su prvi za otpuštanje da, ne zato što su sami doduše nego što oni koji upravljaju žele da proguraju neku žvaku kao eto su humani neće onima sa porodicom da uskrate prihode. Odbici od socijalne pomoći, porezi na samce: onaj ko ima porodicu smatra se da ima i veće troškove na istu, te stoga u civilizovanijim uređenjima poseduju određene, ne preterane povlastice u odnosu na samce, ali kako je tuđa trava zelenija eto povika kako oni dobijaju nama uzimaju. Za solere skuplje, jesu bezobrazni trgovci, daju popust kad uzmeš dva i više komada. Mslm, sve sama nebuloza do nebuloze.

brte ako vidis u tome problem i stalo ti do misljenja nolajfera ti stavi burmu wtf

Dobro, nije odvec znati kako se osecas...cisto d aznamo kakve komentare mozemo ocekivati...
Uopste nije poanta u tome ko dobija a kome se uzima, vec u samom odnosu drzave do razlicitih zivotnih stilova...

Dobro, nije odvec znati kako se osecas...cisto d aznamo kakve komentare mozemo ocekivati...
Uopste nije poanta u tome ko dobija a kome se uzima, vec u samom odnosu drzave do razlicitih zivotnih stilova...

sve vreme koristis termin 'drzava' a ono sto pricas skoro uopste nema veze s drzavom. drzava nema poseban odnos prema samcima, vise su kolateralna steta socijalnog sistema cija je namena unistavanje porodice i konsekventno citavog drustva. ja nemam nista protiv intrigantne teorije zavere s vremena na vreme ali ipak mislim da si ti malo paranoicna

Back