Путиновка
Veoma poznat
- Poruka
- 10.729
Руски је преведен, тако да твоје булажњење не пије воду, може да се пише и на хебрејском ако постоји превод. Иш секташице шупљоглава.Pisanje na ruskom je zabranjeno na forumu !!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Руски је преведен, тако да твоје булажњење не пије воду, може да се пише и на хебрејском ако постоји превод. Иш секташице шупљоглава.Pisanje na ruskom je zabranjeno na forumu !!!!
Pisanje na ruskom je zabranjeno na forumu !!!!
ruski je jedan od službenih jezika u evroazijskoj unijiPisanje na ruskom je zabranjeno na forumu !!!!

Ма ништа ти још ниси видела... види како то раде руски специјалци: УНИЧТОЖЕНИЕ БОЕВИКОВ - УНИШТАВАЊЕ ТЕРОРИСТА
Гледај мадам како их Руси уништавају. Ништа хапшење, ништа заробљеници, ништа адвокати, затвор, олакшавајуће околности: сценарио је увек исти: бојевики - терористи пружају отпор и шта друго преостаје спецназу него да их ликвидира.
![]()
Ево ти разговора једном терористкињом, рањеном и ухапшеном - по неким идејама твој Ромни и ваша секта веома подсећате на ове фанатике - али за свако зло има лека. Ова мученица има само 22 године и никада њен испрани мозак неће схватити како су је злоупотребили... а колико је таквих, младих и безнадежних, жртвовало своје животе само да направи неком другом зло...
ruski je jedan od službenih jezika u evroazijskoj uniji![]()
Prijavila sam te jer ne postujes pravilnik foruma, na forumu samo engleski i srpski, jasno ?Ма шта рече! По вас Амерах йе и на србском забрањено писати.
Ti iz podrske napusti forum !!!
Ko ti brani ? lolja sam za Ruse... što znači forum iz podrške napušta mene!
In Soviet Russia forum for support is leaving YOU!!
Zlocin rusa koji je osudio ceo svet, a videli cmo kako je rusija pomogla Srbiji za vreme bombardovanja sakrili se u misije rupe, a putin posle povukao rusku vojsku sa Kosova. Srbiji je buducnost u EU i Nato, a sa isaljivacima ruisima je zavrseno...
Prijavila sam te jer ne postujes pravilnik foruma, na forumu samo engleski i ruski, jasno ?
Видиш како брзо учиш.Prijavila sam te jer ne postujes pravilnik foruma, na forumu samo engleski i ruski, jasno ?

Зашто се онда толико тресеш због све јачих веза Русије и Србије, док понављаш папагајски еуропејске глупости о НАТО и ЕУ будућности Србије?
Зато, секташице, јер си свесна колико твоје понављање бесмислица звучи шупље.
Зато, секташице, јер ни сто пута поновљена лаж не може бити истина.
Срби воле Русију а мрзе америку. И ту неће помоћи твоје лажи. Нас су убијали твоји амери, ти смрдљиви "милосрдни анђели" - никада Руси.
Ko ti brani ? lol
Prijavila sam te jer ne postujes pravilnik foruma, na forumu samo engleski i ruski, jasno ?
Na forumu je zabranjen, na forumu su dozvoljeni samo srpski i engleski.

Brane me seratorke što tripuju da su u Juti!
Уплаших се!
Dobro je da ti znas da si u Krnjaci !
Сад си привукла пажњу модератора, сад ће да те посматрају ћеш да попијеш бан. Исто као онда кад си мене пријавила па си попила бан.
Dobro je da ti znas da si u Krnjaci !