Osobe muskog pola pitanje za vas

• Začetnik teme Začetnik teme Kapljica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mmm...bez kreona nigdje.
valjda.
mada,grozno je naveche skidati te tone kreona.
pravo muchenje.
ali mora se. :D
bez labela i sjaja nikuda.
shta me briga shta momak kaze. (:
ne mora me ni ljubiti. (:

inache,ponekad stavim malo jachu shminku,to ako bash hocju da istaknem facu.
al 'vako ne.

i takooooo.

Ne treba preterivati sa sminkom,to izgleda tako vestacki i bljak.Malo rumenila,maskara i krejon,to je sve za dan.A vecernji izlasci su posebna prica...Ja licno ne volim kada vidim devojku sa tonu pudera na licu,ali mnogo volim da se sminkam.Nikada mi to ne predstavlja muku vec samo zadovoljstvo.
Ja nikad nisam stavljala rumenilo. Ustvari mozhda i jesam za maturu, tad su me drugi shminkali, pa ne znam. :P U svakom sluchaju, UVEK vidim kad devojka ima rumenilo i to mi se ne dopada.
sofffy:
mmm...bez kreona nigdje.
valjda.
mada,grozno je naveche skidati te tone kreona.
pravo muchenje.
Jao, jeste. :| Uzhasno me nervira.
Sinocj sam se neshto debilisala i iscrtala dole... al ne na donji kapak nego ono ispod... mada je to valjda opet donji kapak :lol: imam slike na telefonu :lol: lud'lo :mrgreen:

E ljudi sve devojke stavljaju puder! Ja ne poznajem ni jednu zensku osobu koja ga ne koristi.... A momci to uopshte ne primete,skontaju tekkada devojka skine shminku...:roll:
A da,ja inache koristim kreon,puder i sjaj(sjaj ponekad) za svaki dan , a za neke druge prilike se jache nashminkam.
A iako je gadno ljubiti se sa sjajem lepo je videti na nekom.Zar ne? :wink:

Ja obavezno stavljam puder i verujem da nijedna devojka ne moze bez njega..:) Naravno,ne stavljam u ogromnim kolicinama...vec diskretno..i malo maskare..u poslednje vreme uopshte ne koristim sjaj za usne,ali zato bez labela nigde...

Ja uopšte ne koristim puder, samo, kao što rekoh, kad treba da zamaskiram podočnjake, a i tad ga stavim extremno malo, koliko da se ne vide... :?
Mrzim puder

Moram da priznam da i nokti nekad veoma lijep utisak ostave...
Uffff :D ja se nekih godinu dana zheshcje lozhim na lepe nokte :D crveni su mi fejvorit, ofkors :D al dobri su i ljubichasti i smedji i french i... :D
E ljudi sve devojke stavljaju puder! Ja ne poznajem ni jednu zensku osobu koja ga ne koristi....
Cjaos, ja sam Tihana i ne koristim puder. Eto, sad poznajesh. Zashto sa petnaest-shesnaest-sedamnaest-devetnaest cementirati sebi facu? :| :| :|
Ja obavezno stavljam puder i verujem da nijedna devojka ne moze bez njega..:).
Opet, ja mogu i apsolutno mi je nebulozno "ne mocji bez njega". Ajde za neke xtra prilike, ali za svaki dan ili za svaki izlazak, bozhe sachuvaj.

ja ne koristim puder...nema potrebe :cool: a svi momci kao vole devojke bez shminke,pushtena kosa,ovo ono,a mislim,za kakvom se prvo okrenu,za doteranom i skockanom devojkom ili nekom u trenerci,bez shminke i sa ne sredjenom kosom :neutral: ma daj :lol:

p.s. kreJon rula :mrgreen: (i maskara ofkors,poshto su mi trepavice ~extra velike~.... :cry: :lol: )

ja ne koristim puder...nema potrebe :cool: a svi momci kao vole devojke bez shminke,pushtena kosa,ovo ono,a mislim,za kakvom se prvo okrenu,za doteranom i skockanom devojkom ili nekom u trenerci,bez shminke i sa ne sredjenom kosom :neutral: ma daj :lol:
COLOR]

Slazem se....Da dodam da je za savrseno ''prirodan look'' ponekad potrebno dosta vremena,pogotovo ako ga neko profesionalno sminka...Po meninajbolje je kad je neko tamnoput..Onda se zaista ne vide ''mane '' na licu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back