Основати Странку: "Навијачи Звезде"

• Začetnik teme Začetnik teme YHYK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Да ли је Србији потребна странка: НАВИЈАЧИ ЗВЕЗДЕ?

• Јесте

glasova: 12 40,0%
  • не

glasova: 18 60,0%

• Ukupno glasova
    30
  • Anketa je zatvorena .
Sudeci po transparentu koji je razlog teme i politike koju vodi SNS, bice da si se malo preracunao.
Evo, ja sam navijac Zvezde odavno i nikada mi ne bi palo na pamet da budem clan SNS-a. Nisu mi se dopadali jos dok su se zvali SRS a kamo li sada. ;)

DZOS, oni ne misle na tebe, nego na organizovane navijacke grupe huligana, agresivaca, ljudskih olosa i pogubljenih klinaca.

Sudeci po transparentu koji je razlog teme i politike koju vodi SNS, bice da si se malo preracunao.
Evo, ja sam navijac Zvezde odavno i nikada mi ne bi palo na pamet da budem clan SNS-a. Nisu mi se dopadali jos dok su se zvali SRS a kamo li sada. ;)

СРС...........па сети се ко је носио барјаке са шекијевим ликом...........

- - - - - - - - - -

DZOS, oni ne misle na tebe, nego na organizovane navijacke grupe huligana, agresivaca, ljudskih olosa i pogubljenih klinaca.

Ne pricamo o demokratama i LDPovcima

:D

Џос,

Питај КАМИја на колико је утакмица у животу био када са толико сигурношћу барата свим подацима.

joш један од "експерата" који ништа теже од патке у животу није подигао

:cool:

- - - - - - - - - -

Hocete da stavljate Urosa Misica za generalnog sekretara stranke? :think:

Јок... УН

Људи, шта ви овде појашњавате гробарима око вођа и стања на трибинама. Ја сам покушавао раније да појасним, али то не схвата. То јуче подржава Ловерња што нам дао кош за победу, шта даље причати са тим ликовима. Трибину им воде јањичари, људи који су навијали за Звезду, Рад и ОФК, агентура права. Сав политички врх их подржавао док није дошао Вучић и сад одједном Делије СНС, а Дачић кум са Вавићем, Вујошевић са Џонијем клемпом из Алкатраза. Вратили им се Забрањени на југ због пара, овамо причају о идеалима. Убијен момак због тога, али паре су драже.

Пустите ви њих. Никада они неће бити као ми што се навијања тиче. То је истина и то се никада неће променити.

Људи, шта ви овде појашњавате гробарима око вођа и стања на трибинама. Ја сам покушавао раније да појасним, али то не схвата. То јуче подржава Ловерња што нам дао кош за победу, шта даље причати са тим ликовима. Трибину им воде јањичари, људи који су навијали за Звезду, Рад и ОФК, агентура права. Сав политички врх их подржавао док није дошао Вучић и сад одједном Делије СНС, а Дачић кум са Вавићем, Вујошевић са Џонијем клемпом из Алкатраза. Вратили им се Забрањени на југ због пара, овамо причају о идеалима. Убијен момак због тога, али паре су драже.

Пустите ви њих. Никада они неће бити као ми што се навијања тиче. То је истина и то се никада неће променити.

Ма какви гробари...они су раније били чак и људи.

Овде зезамо лесковачке роштиљџије.

:lol:

Hece li za dan stranke da uzmu dan smrti tragicno nastradalog velikog, humanog, dobrog i pristojonog Velibora Dunica, ljudine i moralne gromade?:sad2:

То што је покојни брат урадио за трибину ( не причам овде о крими страни због које је платио главом) ти нећеш за десет својих живота да урадиш. Нити можеш да схватиш.

Koliko ste para u zivotu dali voljenom klubu, ukupno 34 dinara po huliganu?

- - - - - - - - - -

То што је покојни брат урадио за трибину ( не причам овде о крими страни због које је платио главом) ти нећеш за десет својих живота да урадиш. Нити можеш да схатиш.

Tako je, u to ime, jedna lepa pesmica za pokojnog 'brata' (:hahaha1:)

Buhahahahaha

Koliko ste para u zivotu dali voljenom klubu, ukupno 34 dinara po huliganu?

нешто мање........... Али то је опет 34 више него што је роштиљџија из Лесковца дао свом рођеном брату.

:rotf:

- - - - - - - - - -

То што је покојни брат урадио за трибину ( не причам овде о крими страни због које је платио главом) ти нећеш за десет својих живота да урадиш. Нити можеш да схватиш.

за сада је стигао до нуле............

ЈБГ......... Знаш ли како моли на коленима да му опросте грехе?

Ако не знаш питај га.

нешто мање........... Али то је опет 34 више него што је роштиљџија из Лесковца дао свом рођеном брату.

To je kao neka fora? Znas, ovde ima mnogo klinaca koji se loze na te vase vodje i idiotske price o navijackim grupama, ponekad mi ih je i zao kada se toliko loze.

Vec sam napisao da ja takve ne priznajem za navijace Zvezde za koju ja navijam decenijama unzad i ne pisem o njima. Ovde je u pitanju jasna poruka politicarima:
„ЗАПАД НЕМО ГЛЕДА ШТА ШИПТАРИ РАДЕ
ВАЖНО ЈЕ ДА ОВДЕ ХОЋЕ ГЕЈ ПАРАДЕ!
ЉУДЕ НАМ УБИЈАЈУ, ЦРКВЕ НАШЕ ПАЛЕ
ЗАТО НАС У БРИСЕЛУ НА СВА УСТА ХВАЛЕ!
ХВАЛА ЕВРОПО МИ МОЖЕМО БЕЗ ТЕБЕ
САВЕЗ СА РУСИМА, А ДРУГЕ КО ****!„

Prica o huliganima nece umanjiti sustinu ove poruke. To je ono sto ti pokusavas. Hajde ti o transparentu a ne o delijama. ;)

Vec sam napisao da ja takve ne priznajem za navijace Zvezde za koju ja navijam decenijama unzad i ne pisem o njima. Ovde je u pitanju jasna poruka politicarima:
„ЗАПАД НЕМО ГЛЕДА ШТА ШИПТАРИ РАДЕ
ВАЖНО ЈЕ ДА ОВДЕ ХОЋЕ ГЕЈ ПАРАДЕ!
ЉУДЕ НАМ УБИЈАЈУ, ЦРКВЕ НАШЕ ПАЛЕ
ЗАТО НАС У БРИСЕЛУ НА СВА УСТА ХВАЛЕ!
ХВАЛА ЕВРОПО МИ МОЖЕМО БЕЗ ТЕБЕ
САВЕЗ СА РУСИМА, А ДРУГЕ КО ****!„

Prica o huliganima nece umanjiti sustinu ove poruke. To je ono sto ti pokusavas. Hajde ti o transparentu a ne o delijama. ;)

Transparent je glup i ogranicen.

- - - - - - - - - -

Највише српске патриотске песме. Како ту стојиш? ;)

Slabo, ja sam slusao death metal kao klinac.

Шта има да га питам, видим и сам са ким дебатујем.

Не знам колико година имаш...........

Пре двадесетак година у Србији је био извесни народни посланик СПС-а Радован Рака Радовић

тешка волина (идол Лесковца и Трстеника)
Није имао појма о чему прича....Лупетао је, о свему...од пољопривреде па до молекуларне биологије и правио се паметан и мудар а НИКАДА ДАЉЕ ОД СВОЈЕ АВЛИЈЕ није поштено крочио............

Такав је и наш саговорник.
Танак са школом,, другара ни за лек....Чак су га и трајно бановали са крстарице због незнања и простаклука, али је толико плакао. клечао, молио, шенио... да су му на крају дали и другу шансу (хајде ками, реци да није било тако)

Ја сам чак једном приликом, мислећи да је он иоле обичан, направио грешку и позвао га да буде мој гост на стадиону (јел тако ками) пошто НИКАДА није био не текми, и да се својим очима увери какво је стање ствари а не да само мозак мења телевизором.............

Наравно, није имао снаге и "онога што виси испод стомака" сваком мушкарцу да проба да разбије своје заблуде.

ЈБГ.........

Некима је ТВ заменио мозак...а за то нема ллека ван затворених установа.

;)

Back