Основана странка Трећа Србија

frootsman

Buduća legenda
Poruka
25.505
.
Уколико желите да се политички ангажујете, имате прилику да то урадите у оквиру нове странке. У великим/парламенарним странкама места су већ заузета и ако желите да напредујете ред је поприлично дугачак. Нова странка пружа могућност да се одмах нађете у самом врху, јер велике конкуренције и бројног чланства још увек нема. Ко пре ђевојци, њему ђевојка!

Основана странка Трећа Србија

Одржана оснивачка скупштина странке Трећа Србија. Не желимо да учествује у сукобу између такозване прве и друге Србије, поручио председник те странке Александар Протић.

Aleksandar-Protic.jpg

Избором руководства и страначких органа данас је у Београду одржана оснивачка скупштина Треће Србије, политичке организације настале октобра прошле године, која тренутно у Скупштини Новог Сада има шест одборника.

Према речима председника те странке Александра Протића, Трећа Србија не жели да учествује у сукобу између такозване прве и друге Србије, а који већ деценијама постоји на политичкој сцени Србије.

"Наша основна идеја је да превазиђемо те разлике, будемо изнад њих, односно да пронађемо консенсус у народу око важних питања", поручио је Протић.

Он је новинарима након Изборне скупштине одржане у хотелу "Хајат" истакао да Србија мора да прекине са негативном селекцијом кадрова, указавши на то да је та странка, како каже, окупила вредне, способне, паметне, образоване и успешне људе.

Протић је нагласио да је главна порука те странке да Србија има будућност и да заједничким радом она може себи да је организује, а да то неће бити могуће без промене вредносног система.

"Сматрамо да без културе и идентитета и без утемељености у исправном систему вредности нема ни економије ни озбиљне спољне и унутрашње политике. Без враћања на универзални систем вредности не може да буде било ког озбиљног процеса у друштву, јер смо сведоци да данас живимо у време када је он потпуно изокренут", каже Протић.

Трећа Србија добиће и мандат у Скупштини Србије, пошто је некадашња посланица Народне партије и Уједињених региона Србије Драгана Ђуковић приступила тој странци.

"У сарадњи са садашњим колегама, с којим се познајем више година, дошли смо на идеју да присутпим Трећој Србији. Наставићу да делујем као самостални посланик и трудићу се да све идеје које са садашњим колегама из Треће Србије будем имала, као и предлоге које чујемо од грађана, адекватно заступам у Скупштини Србије", рекла је Ђуковићева новинарима.

На данашњој Изборној скупштини, осим председника странке, изабран је и његов заменик Мирослав Паровић, генерални секретар Александар Ђурђев, Председништво, три потпредседника, као и Главни одбор.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/1417344/Основана+странка+Трећа+Србија.html
.

Јесте му лубања мало чудна и доста изразита... Можда еволуција иде у том смеру и сви ћемо у будућности да изгледамо тако...

Јесам ли нешто погрешио или је овај био неки стојко у Београдски синдикат? Или није то тај?

Još prošle godine je osnovana partija. Parović je iz vrha Dveri. Bio je tamo angažovan, pa je po odbijanju mita od DS-a, šutnut iz Dveri.

Не, званично је основана сад. До сада су имали 6 одборника у НС који су тамо ушли као Двери, али је дошло до разлаза јер су ушли у коалицију са СНС и осталим странкама које трентуно воде град.

Не, званично је основана сад. До сада су имали 6 одборника у НС који су тамо ушли као Двери, али је дошло до разлаза јер су ушли у коалицију са СНС и осталим странкама које трентуно воде град.

Tipicno srpsko loodilo. Imaju 1% glasova, i vec su se razjedinili u stavovima. Manji deo DZveri se odvojio i formirao 749tu partiju u Srbiji: 3ca Srbija! Do koorca. :hahaha:

_nobody_

Znam Šobota i Parovića lično. Odbili su mito od DS- na prošlim izborima, a ovde u NS-u su pravili onda te neke postizborne dogovore...

Znam da su momci, pošteni, patriote, ali iskreno - političari su i to im je sa moje strane gledano - velika mana.

Tipicno srpsko loodilo. Imaju 1% glasova, i vec su se razjedinili u stavovima. Manji deo DZveri se odvojio i formirao 749tu partiju u Srbiji: 3ca Srbija! Do koorca. :hahaha:

_nobody_

Нису Срби Швабе, па да их хвата колективистичко лудило. Срби су индивидуалци и индивидуалисти. Зато нас Швабе и мрзе, не разумеју тај фазон и не могу да нас ухвате ни за главу, ни за реп. И то им је јако сметало увек кад су хтели да "путују" на Исток.

Znam Šobota i Parovića lično. Odbili su mito od DS- na prošlim izborima, a ovde u NS-u su pravili onda te neke postizborne dogovore...

Znam da su momci, pošteni, patriote, ali iskreno - političari su i to im je sa moje strane gledano - velika mana.

Бавити се политиком је часно занимање,
под условом да се часно бавиш њиме.

То је веома тежак позив, често ноћна мора,
то је пут којим се ређе иде и крух са седам кора.

Па колико још партија ћете да оснујете? Колико још намеравате да поделите Срба? Да ли сте бре ви нормални? Партијашење је највеће зло које дели и раздваја Србе и атомизује наше српско биће, а ви уместо да то зло сузбијате, ви му помажете тиме што оснивате нове партије и странке.

Србија је у тешкој ситуацији, не можемо више да дозволимо луксуз да стојим по страни и будемо чисти и независни. Свако мора да изабере странку која му одговара, укључи се активно у политички живот и умаже се блатом и говнима. Сви! Сви! Сви!

Нема белих листића, нема апстиненције, све су то глупости. Изаберите идеологију, изаберите програм, изаберите страначке боје и прионите на посао!

Нису Срби Швабе, па да их хвата колективистичко лудило. Срби су индивидуалци и индивидуалисти. Зато нас Швабе и мрзе, не разумеју тај фазон и не могу да нас ухвате ни за главу, ни за реп. И то им је јако сметало увек кад су хтели да "путују" на Исток.

Da... Svakako. zato mi imamo koorton tezge, nakupce, one man show piljarnice, tezge po celom gradu, trafike koje prodaju od zvake do koortona, a nemci imaju Audi, BMW, Daimler Berz, Siemens, Bosh, VW, OPEL, MAN i slicne trice i koocine. :smeker:

Samo Siemens zaposljava VISE prozivodnih radnika nego cela industrija Srbije. :ok:

_nobody_

Па колико још партија ћете да оснујете? Колико још намеравате да поделите Срба? Да ли сте бре ви нормални? Партијашење је највеће зло које дели и раздваја Србе и атомизује наше српско биће, а ви уместо да то зло сузбијате, ви му помажете тиме што оснивате нове партије и странке.
Ма то су мали андерграунд клубови салонских тј. екстремних десничара и национал-шовиниста који ће увек постојати. Имате ви једну велику, популистичку десничарску и националистичку ("народњачку") странку око које је уједињено минимум 95% десничара и српских националиста данас - СНС. СНС представља сам врхунац српског национализма и десничарења у Србији од како је исто зачето на Осмој седници Савез комуниста Србије, септембра месеца 1987. Не знам одакле твоје незадовољство, Дуле? Јуче у Врбасу СНС се разбила од гласова, а националистички суперстар 'Алек' чак је посетио радикале са беџом у њиховој канцеларији у Врбасу и ћаскао са њима; па да је он за њих стварно издајник, ваљда би га избацили из канцеларије >>> http://www.kurir-info.rs/slavlje-na...cic-razgovarao-i-sa-radikalima-clanak-1033399

Poslednja izmena:
Ма то су мали андерграунд клубови салонских десничара који ће увек постојати. Имати ви једну велику, популистичку десничарску странку око које је су уједињени скоро сви десничари и српск националисти данс - СНС. СНС је врхунац српског национализма и десничарења у Србији. Не знам одакле твоје незадовољство, Дуле? Јуче у Врбасу СНС се разбила од гласовам, а националистички суперстар 'Алек' чак је посетио радикале са беџом у њиховој канцеларији у Врбасу и ћаскао са њима; па да је он за њих стварно издајник, ваљда би га избацили из канцеларије >>> http://www.kurir-info.rs/slavlje-na...cic-razgovarao-i-sa-radikalima-clanak-1033399

@tema:
Boldovano crvenim. Samo da se vlasi NE dosete, a da se ti drugovi desnicarski komjunisti NE doFate ljopata, motiqa i pijuqa. Gola Gomna neradnicka. :smeker:

_nobody_

Ма то су мали андерграунд клубови салонских тј. екстремних десничара и национал-шовиниста који ће увек постојати. Имате ви једну велику, популистичку десничарску и националистичку ("народњачку") странку око које је уједињено минимум 95% десничара и српских националиста данас - СНС. СНС представља сам врхунац српског национализма и десничарења у Србији од како је исто зачето на Осмој седници Савез комуниста Србије, септембра месеца 1987. Не знам одакле твоје незадовољство, Дуле? Јуче у Врбасу СНС се разбила од гласова, а националистички суперстар 'Алек' чак је посетио радикале са беџом у њиховој канцеларији у Врбасу и ћаскао са њима; па да је он за њих стварно издајник, ваљда би га избацили из канцеларије >>> http://www.kurir-info.rs/slavlje-na...cic-razgovarao-i-sa-radikalima-clanak-1033399

Ма знам ја врло добро ко су они, не мораш ти титоисто антисрбска да ме о томе обавештаваш. Само сам рекао да је доста партијашења (за које је твој комунизам итетако крив, јер су комунисти неговали партијашки дух) и да је партијашење велико зло. Требали су да се утопе у неку већ постојећу национал-патриотску организацију, а не да праве нову странку и тиме продубљују србске поделе.

А остале небулоза које си написао и које нон-стоп вртиш по форуму не бих да коментаришем. То Вучић ,,десничар и националиста", СНС као ,,ултранационалистичка" партија и сличне будалаштине- стварно није вредно коментарисања.

@tema:
Boldovano crvenim. Samo da se vlasi NE dosete, a da se ti drugovi desnicarski komjunisti NE doFate ljopata, motiqa i pijuqa. Gola Gomna neradnicka. :smeker:

_nobody_

Па шта су друго него мали клубови, сектице неке, назови како хоћеш. Ваша главна звезда 'Алек', слика је и прилика наказног данашњег српског национализма и десничарења, а "младо СрБско момче" са горње слике само је нешто мало више наказа и то је једина разлика.

Poslednja izmena:
(...)

То Вучић ,,десничар и националиста", СНС као ,,ултранационалистичка" партија и сличне будалаштине- стварно није вредно коментарисања.

ОО СРС у Титовом Врбасу је сагласан са мном - јер га нису избацили из просторија већ су са њим ћаскали: http://www.kurir-info.rs/slavlje-na...cic-razgovarao-i-sa-radikalima-clanak-1033399

ОО СРС у Титовом Врбасу је сагласан са мном - јер га нису избацили из просторија већ су са њим ћаскали: http://www.kurir-info.rs/slavlje-na...cic-razgovarao-i-sa-radikalima-clanak-1033399

Па шта ако га нису избацили? Кад би дошао у просторије твоје усране КП они би га као избацили? Ма да, само да га не избаце...

Па шта су друго него мали клубови, сектице неке, назови како хоћеш. Ваша главна звезда 'Алек', слика је и прилика наказног данашњег српског национализма и десничарења, а "младо СрБско момче" са горње слике само је нешто мало више наказа и то је једина разлика.

Kome ti to (TITO)? Ja sam uclanjen u jedinu partiju, oduvek bio u mom zivotu: partiju motiqa, ljopata i pijuqa, i samo sud svoje partije priznajem! :bye:

_nobody_

Чим су оснивање странке одржали у хотелу " Хајат " а не у некој биртији , а тако и наставе да излажу програм / мислим у " Хајату " /, добиће доста
пућанства , нарочито из " треће Србије "....па још ако буде " шведски сто ".....???

Back