Osnovan ruski klu klux klan

Obersturmfuehrer:
vecina pusaca puse da bi lakse disali...
a ti kao jedinka koja ne poseduje hemijsku laboratoriju u nosu, ne mozes da tvrdis cega tu ima a cega nema....

Ја медицински проверено знам да сам алергичан на наркотике... а нисам алергичан, рецимо, на тамјан.....свеће..... па чак ни на дуван...... 8-)

To je stvarno neverovatno. Cak je statisticki pokazano da najvise neonacista ima u Poljskoj, a da je Hitler ostao jos jednu godinu duze tamo ne bi bilo ni jednog Poljaka. Ajde da si nacista za svoju drzavu pa i nekako, ali mi nije jasno kako neko moze da velica Hitlera znjuci sta im je sve radio.

detektor narkotika- Sv. Seremita Forumski

shto ne pitash da radish na granichnom prelazu? :D spasio bi hiljade dece!
kao one guskice u salemu, pochnesh da se cheshash i odma znaju da ima tu mecheg ;)

:D e zivote, najjacha provala vezana za narkomaniju :D ako je mita alergichan, droga je 8)

eremita:
То стока УВОЗИ у Русију исто као и у Србију......прво кока-колу, па хамбургер,
па патике,
па нацисте......па кју-кјукс-клан.......свашта ћемо још видети од тих болесника....
а клинци нарочито преко филмске индустрије копирају све што виде.......

neprevazidjeni bolid! 8)

eremita:
Па имам СЕБЕ, рецимо, не треба ми никаква "анализа" - када зажарим ПРАВИ тамјан, то је једна милина, лепше се дише...... а моја сестра донела оне индијске мирисне штапиће, моментално сам добио гушење и припала ми је мука.... па ти види... иначе сам веома алергичан на "разне дроге", и од самог мириса ми позли...
тако да увек знам када у неком друштву неко запали траву.....
Mita konzumira tamjan, eto otvoreno je priznao...

Mito, bodeš se ili pušiš?
lol.gif

eremita:
Ја медицински проверено знам да сам алергичан на наркотике... а нисам алергичан, рецимо, на тамјан.....свеће..... па чак ни на дуван...... 8-)

sto znaci da si alergican na neke supstance iz tih narkotika, a ne na narkotike...

Obersturmfuehrer:
sto znaci da si alergican na neke supstance iz tih narkotika, a ne na narkotike...

Може бити да си у праву... само знам да сам доживео клиничку смрт зато што сам примио неку лакшу наркозу за безазлену хир.интервенцију, тако да ми сада црвеним масним словима пише упозорење на здравственој књиж. 8-)

eremita:
То стока УВОЗИ у Русију исто као и у Србију......прво кока-колу, па хамбургер,
па патике, па нацисте......па кју-кјукс-клан.......свашта ћемо још видети од тих болесника....
а клинци нарочито преко филмске индустрије копирају све што виде.......

Svako misli da je u pravu i da se razlikuje, ali sve vas pokreće ista stvar, mržnja!

eremita:
Може бити да си у праву... само знам да сам доживео клиничку смрт зато што сам примио неку лакшу наркозу за безазлену хир.интервенцију, тако да ми сада црвеним масним словима пише упозорење на здравственој књиж. 8-)
:D
da pogadjam

par minuta APSOLUTNOG MRAKA
jedno najobichnije NISHTA

a zatim, nakon budjenja STRAH
STREPNJA

i fanatichno vezivanje za sektu (u tvom sluchaju SPC), s ciljem: DA SE OVO GORE NE PONOVI 8)

jel da Mito?

Back