Osnivačka skupština MAČISTIČKOG pokreta!

Keeper:
cpku:
Keeper:
Sudija:
Sve zene u VSCG.

a muskarce da kuvaju i peru ves ?????
je8i ga, obrni okreni, muskarci naje8u ..... 8)

e, ljudi, ja cu ostati neutralan ........
al' navijam za zene, sta ces.
muskarci, mozemo mi biti super-ortaci, ali .... 8)

Alo, momak - ne smes da dozvolis da ti padne moral :!: Razmisljaj malo: cemu 5000god muske ceivilizacije :?: Jesmo imali Ajnstajna da nam da cepanje atoma? Jesmo imali Teslu da nam da struju? Jesmo :!: A jel znas sta to znaci :?: Da ne moramo vise da peremo ves i kuvamo i sve ostalo :!: Sigurno se pitas kako :?: Pa jednostavno :idea: : toliki muskarci koji su pali pre nas na putu slave ostavili su nam masinu za ves, masinu za sudove, mikrotalasnu rernu, automat za kafu, brzu hranu (pljeskavice), jos brzu hranu (pekara - svaki ozbiljan macan ce da se potrudi da svojim drugovima olaksa i otvorice pekaru u svom kraju), video rekordere i divix, i jos mnogo toga :!:

Dakle ljudi dajte konstruktivne predloge oko manifesta. :?:

da, ali promasio si sustinu:
gde bi bili ajnstajn i tesla da nije bilo zena koje ce ih doneti na svet? :lol:
ma jednakost bre ... POWER TO THE PEOPLE
super.gif
[Automated by GetSmile]

Vidi, da ti kazem: ne borimo se mi za ukidanje zena, vec pokusavamo da zastitimo svoja prava u odnosu na njih.

Keeper:
Kapris:
Betty:
samo vidis kako druzina sestara po metli lebdi nad gradom da obavi tajne i mracne seksualne obrede nad Kojotom i Kiperom, mmmmmm.......:wink:

Predlazem i Japija u prvoj turi.
A Tya ne objasni, sto bre ne Keepera?

ej, bre, sta se sad ovde nesto prica na moj racun?
:shock:
druzina sestara jase na metli da obavi mracne sexualne obrede nada mnom ?????

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

...eto ti tvoja jednakost... :twisted: :evil: :twisted:

Keeper:
... svaki muskarac vara ???
e, je8i ga, onda ja nisam muskarac 8) ... a muvam se sa zenskima ... sta sam ja onda? muska lezbejka ???
ajd' ne davite se time, i muski i zenske varaju, ma ne zna se tu ko pije a ko placa ..... sta vam je ...

ej, ljudi izvinte, pogresio sam ...... ovo je trebalo da ide u "Lj&S" ..... :?
hehe ... ma, batalite, gledam kroz prozor oce li mi sleteti neke veshtichare na metlama pa ne gledam sta radim ovde :roll:

blondi:
čitam ovo i čitam... bila pre i slična tema za žene... mada koliko se sečam mi smo bar bile složne a vi se nemožete ni ovde ujediniti :lol: pardon ali to je bilo samo moje skromno mišljenje 8)

Pa to je fazon... zene se lako sloze oko toga da one trebaju da zavladaju svetom i sprovode mracne seksualne rituale nad muskarcima... A muskarci nemaju toliko velikih ambicija (cast masonima), pa samim tim nemaju 'vise ciljeve' i to prouzrokuje neslaganje oko sitnih stvari... ;) :lol:

/me sere k'o foka! ;)

Incognito:
blondi:
čitam ovo i čitam... bila pre i slična tema za žene... mada koliko se sečam mi smo bar bile složne a vi se nemožete ni ovde ujediniti :lol: pardon ali to je bilo samo moje skromno mišljenje 8)

Pa to je fazon... zene se lako sloze oko toga da one trebaju da zavladaju svetom i sprovode mracne seksualne rituale nad muskarcima... A muskarci nemaju toliko velikih ambicija (cast masonima), pa samim tim nemaju 'vise ciljeve' i to prouzrokuje neslaganje oko sitnih stvari... ;) :lol:

/me sere k'o foka! ;)

ne, ovo ovde je cista istina ... pogledajte ove zenske, odma su se slozile da vrse sexy rituale (jest' da sam ja markiran kao zrtva ali proci ce ih 8) ) ...... nego, ja cu sad biti malo opsiran:
pazite, muskarci kolko urade super stvari toliko i zaseru. mi jesmo genijalniji, inovativniji, vizionarskiji, ali zene su prakticnije, razumnije i inteligentnije. moj predlog za bolje drustvo - muskarcima sva sloboda za izume i rad, a zenama vladvaina. one nisu ratoborne i prakticne su ... eto.

jeste muskarac smislio sva moguca sranja, struju, sijalicu, atomsku bombu, ali onda je drugi muskarac bacio bombu i napravio ogroman s.h.i.t.
zar nije tako?
tako je i u nasoj osnovnoj, reproduktivnoj funkciji: muskarac napravi, a zena rodi, cuva i uzgaja ...
toliko 8)

Keeper:
Keeper:
e, je8i ga, onda ja nisam muskarac 8) ... a muvam se sa zenskima ... sta sam ja onda? muska lezbejka ???
ajd' ne davite se time, i muski i zenske varaju, ma ne zna se tu ko pije a ko placa ..... sta vam je ...

hehe ... ma, batalite, gledam kroz prozor oce li mi sleteti neke veshtichare na metlama pa ne gledam sta radim ovde :roll:

Ako misliš da smo baš, kako ti reče, veštičare, čekiraj profile :lol:
A kad dolepršamo, biće to nečujno kao da je list otpao sa drveta. Samo će nas stari jednooki mačor moći da čuje dok prelećemo iznad pospane galaksije.....Bie budna samo mišica koja je usred noći ustala da potraži svoj omiljeni kompot jer je sanjala strašne snove o jednookim mačorima......

Betty:
Keeper:
Keeper:

Ako misliš da smo baš, kako ti reče, veštičare, čekiraj profile :lol:
A kad dolepršamo, biće to nečujno kao da je list otpao sa drveta. Samo će nas stari jednooki mačor moći da čuje dok prelećemo iznad pospane galaksije.....Bie budna samo mišica koja je usred noći ustala da potraži svoj omiljeni kompot jer je sanjala strašne snove o jednookim mačorima......

evo pogledao sam tvoj profil ... jel ono tvoja slika il ti to nesto iz zezanja stavila (pitam, sta ja znam) ....
ako si to ti, sto si odrala dalmatinca i stavila ga na glavu ??? :roll:
mom komsiji pre neki dan nestao dalmatinac, imas ti tu neke veze sa time?

Back