Osmeh dana

Prilazi anesteziolog pacijentu koji leži na stolu i čeka anesteziju i pita ga : "Jeste li vi preko socijalnog ili plaćate operaciju?"
A pacijent kaže: "Ne, nemam ja para da platim. Ja sam preko socijalnog"
Anesteziolog ga uzme u naručje i krene: "Nuna, nuna, nuške..."

Juce komentarisem neku objavu na FB ekavicom, cistom ekavicom. Posle mi stizu pp prijatelja da vide je li me to neko udario sajkacom po nosu ili sam samo malo skrenula taj dan. :)

Upropasti me Krstarica nacisto.

031_36.jpg
009_14.jpg

Sedi haker na aerodromu a pored njega građevinski radnik. Gleda haker građevinca, i kako se osetio superiornim, upita ga da li bi hteo da igraju jednu zanimljivu igru. Građevinac bi onako umoran hteo da ga izbegne, međutim ovaj insistira:
- Postaviću ti pitanje i ako ne znaš platiš mi 5 evra. Zatim ti meni postaviš pitanje i ako ne znam platiću ti 500 evra! Pošto je bio dosadan, na kraju građevinac prihvati.
Prvo pitanje hakera:
- Koliko je rastojanje od Zemlje do Meseca?
Gradjevinac ćutke izvadi 5 evra i plati. Sada je njegov red i on postavlja pitanje:
- Šta je to što se penje na planinu sa 3 noge a silazi sa 4?
Haker nadmoćno otvara svoj Notebook, ulazi u Wikipediju, Google, Yahoo, Bing, Ask... ali bez ikakvih rezultata. Posle sat vremena se predaje i plaća 500 evra građevincu.
Ovaj ih uzima i sprema se da odrema.
Haker vrlo ljut budi ga i pita:
- Pa dobro, šta je to što se penje sa 3 noge na planinu a silazi sa 4?
Građevinac ćutke vadi 5 evra iz džepa, plaća hakeru i ponovo se okrene da spava...

Sedi haker na aerodromu a pored njega građevinski radnik. Gleda haker građevinca, i kako se osetio superiornim, upita ga da li bi hteo da igraju jednu zanimljivu igru. Građevinac bi onako umoran hteo da ga izbegne, međutim ovaj insistira:
- Postaviću ti pitanje i ako ne znaš platiš mi 5 evra. Zatim ti meni postaviš pitanje i ako ne znam platiću ti 500 evra! Pošto je bio dosadan, na kraju građevinac prihvati.
Prvo pitanje hakera:
- Koliko je rastojanje od Zemlje do Meseca?
Gradjevinac ćutke izvadi 5 evra i plati. Sada je njegov red i on postavlja pitanje:
- Šta je to što se penje na planinu sa 3 noge a silazi sa 4?
Haker nadmoćno otvara svoj Notebook, ulazi u Wikipediju, Google, Yahoo, Bing, Ask... ali bez ikakvih rezultata. Posle sat vremena se predaje i plaća 500 evra građevincu.
Ovaj ih uzima i sprema se da odrema.
Haker vrlo ljut budi ga i pita:
- Pa dobro, šta je to što se penje sa 3 noge na planinu a silazi sa 4?
Građevinac ćutke vadi 5 evra iz džepa, plaća hakeru i ponovo se okrene da spava...

:zcepanje: :super:

Grupa udatih žena je bila na seminaru sa temom "Koliko ima ljubavi u vašem braku?"
Pitali su ih:
- Koliko vas voli svoje muževe? Sve su podigle ruke.
- Kada ste posljednji put rekli mužu da ga volite?
Neke su odgovorile danas, neke prije par dana, a neke su rekle da se ne sjećaju.

Onda su im rekli da svojim muževima pošalju sljedeći SMS: "Volim te dušo" . I da sačekaju odgovore ... A evo nekih odgovora muževa:
1. K'o je to?
2. Ooo, majko moje djece, da li si bolesna?
3. I ja tebe. (bio je samo jedan)
4. Šta je sad? Opet si slupala auto?
5. Ne razumijem? Šta to znači?
6. Šta si sad uradila!? Ovog puta ti ne opraštam!
7. !!!???
8. Ne glumi ludilo, samo mi reci koliko ti treba para?
9. Da li sanjam?
10. Ako mi ne kažeš za koga je ova poruka, neko će biti mrtav!?
11. Lijepo sam te zamolio da više ne piješ. Ako nastaviš, definitivno te ostavljam...

Mladi bračni par je odlučio da na svadbeno putovanje krene autom. Dok se voze pored prostitutki koje stoje pored puta, neiskusna žena pita muža:

- Dragi, šta rade te gospođice ovde?
- Zarađuju za život.
- Šta to znači?
- Muškarcima čine usluge za novac.
- I tako se može dobro zaraditi?
- Naravno, dosta novca!
- Šta misliš, mogla bih i ja to da pokušam? Počinjemo zajednički život, nemamo novca, još smo morali za auto da pozajmimo...
Muž se začudi, ali odgovori:

- Pa pošto si sama predložila, pokušaj.
- I kako da to uradim? - upita žena.
- Postavi se tu, ja ću te čekati sto metra dalje, u autu. Kada se zaustavi stranka, zahtevaj stotku i uradi mu to za šta je platio. Ako ti nešto nije jasno ili ne razumeš, kaži da se moraš posavetovati sa menadžerom, i dođi do mene.
Žena se postavi na ulicu i stoji pet minuta. Zaustavi se mercedes. Žena priđe prozoru i vozač je pita:
- Koliko?
- Stotka!
- Ali ja imam samo sedemdeset.
- Sačekajte, molim vas. Moram se posavetovati sa menadžerom.
Žena potrči mužu i upita:

- Dragi, on kaže da ima samo sedemdeset evra. Šta da radim?
- Ništa draga, ne možemo odmah na početku davati takve popuste. Reci mu da za sedemdeset to mozes da uradiš samo rukom.
Žena se vrati vozaču mercedesa i objasni šta može dobiti za sedemdeset. Vozač se složi, otkopča pantalone...žena ugleda enormno veliki khm, koja seže skoro do kolena. Rasirile joj se zenice. gleda bez daha i tek posle nekog vremena reče:
- Moram se posavetovati sa menadžerom!
Trči mužu i iz izdaleka mu viče:

- Dusooo, ne budi svinja! Pozajmi čoveku trideset evra!!!

Moja poenta je bila ovo:

"Kako kaže majka devojčice Jelena Ognjanović, tokom protekla dva dana donirano je 40.000 dolara, pa je porodica uspela da prikupi novac neophodan za depozit, odnosno 500.000 dolara."

A ne ko je uplatio.

Back