- Poruka
- 11.279
ne postoji ni napredovanje ni nazadovanje,svako je tačno tamo gde treba i mora da bude
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne postoji ni napredovanje ni nazadovanje,svako je tačno tamo gde treba i mora da bude
Nazadovao. Popraviću se.![]()
Napredak je relativan pojam.... Društvo se raspada i propada, državu odavno nemamo, sistem vrednosti (etičkih i estetskih) smo izgubili, oko nas licemerje, kriminal, korupcija i partokratija...
Kakve veze ima onda to što sam, možda, u poslednjih pet godina ostvarila par stvari zbog kojih bih mogla biti ponosna? Ne mogu da se radujem ličnom uspehu ili ga doživljavam kao uspeh, ako me kompletan društveni kontekst čini nesrećnom.
nije moje viđenje već činjenično stanjeto je tvoje viđenje, ja ipak mislim da se krećemo samo treba otkriti u kom pravcu
nije,uspeh ne postojiMogla si postati gora u takvom okruženju a NISI
E, TO JE USPEH , svakako
nije moje viđenje već činjenično stanje
nije,uspeh ne postoji
Nismo definitivno.Mračiš,a ja osvetljavam...![]()
Da podignem i ovu temu, pa ZANIMLJIVA JE...
Dakle, ja zaista napredujem
ali, zaista
i Srećna sam zbog toga
A vi, kao vi to?
Bilo bi lepo kada bi nam u par reci opisala sta ti je merilo za promene I koje metode koristis
Hvala unapred![]()
evo ti jedan frisak primer> unutrasnji mir
imala sam takvu lekciju ...i naucila je
taj nas mir je najbitniji, ako ga izgubimo, ne mozemo nista drugo dovesti u red, ni sebe ni one kojima smo potrebni
kad bi to trebalo svesti na jednu recenicu, to bi bila ona stara> PRESPAVAJ, JUTRO JE PAMETNIJE OD VECERI
drugi primer> shvatila sam neke stvari o sebi, tj nacisto sam sad s njima / nema prastanja drugima onoga sto nas, ako oprostimo, nece dovesti u stanje srece
tj treba oprostiti hriscanski, ali cesto posle toga treba i povuci crtu prema nekim ljudima / to je cak cesto znak da je doslo vreme za to
evo ti jedan frisak primer> unutrasnji mir
imala sam takvu lekciju ...i naucila je
taj nas mir je najbitniji, ako ga izgubimo, ne mozemo nista drugo dovesti u red, ni sebe ni one kojima smo potrebni
kad bi to trebalo svesti na jednu recenicu, to bi bila ona stara> PRESPAVAJ, JUTRO JE PAMETNIJE OD VECERI
drugi primer> shvatila sam neke stvari o sebi, tj nacisto sam sad s njima / nema prastanja drugima onoga sto nas, ako oprostimo, nece dovesti u stanje srece
tj treba oprostiti hriscanski, ali cesto posle toga treba i povuci crtu prema nekim ljudima / to je cak cesto znak da je doslo vreme za to
ali cesto posle toga treba i povuci crtu prema nekim ljudima / to je cak cesto znak da je doslo vreme za to