- Poruka
- 2.635
Da li ste nekada imali ovakav osećaj?
Kako bi ga opisali?
Koliko je trajao?
Kako ste se borili sa ovim?
Kako bi ga opisali?
Koliko je trajao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz razloga što ti oduzimaju vreme ili ?Ne. Mada ponekad poželim da jesu.
Rekao bih da su takve promene dobra stvar, selio sam se više puta, živeo i van zemlje - bilo je tu dosta lepih i zanimljivih iskustava, kao i ljudi.Veoma često poželim da me niko ne poznaje i da nikoga ne poznajem u okolini. Da mi je svaki lik novi lik. Još par godina i selim se. Vreme je.
U poslednje vreme je to odlican osecaj.Da li ste nekada imali ovakav osećaj?
Kako bi ga opisali?
Koliko je trajao?
Kako bi ga opisali?
Koliko je trajao?
Čini mi se da taj osećaj uopšte nije retkostImam sada taj osećaj.
Nekada je samo jedan korak iz nama poznate zone dovoljan da dosta toga promenimo.Čudno je. Nervira me što živim monotonim životom. Nisam navikla da ovako živim. Do selidbe u ovaj stan, mislim da sam živela dinamičnije, a pre toga još dinamičnije.![]()
Meni je npr. u ovim situacijama bilo rešenje da se zapravo još više udaljim od ljudi tj. sednem na bus i odem na neku lokaciju na kojoj do tada nisam bio i tamo ili nađem neki mir koji mi je zapravo bio potreban ili naletim na nekog ko mi je bio potreban za pričuRazmišljam da nešto preduzmem, ali bez posrednika.
Traje odavno.Da li ste nekada imali ovakav osećaj?
Kako bi ga opisali?
Koliko je trajao?
Upravo tako. Nikada nisam bila toliko dugo na jednom mestu kao sada. Vreme je da idem dalje...Što duže stojiš u mestu, to ti se sve više čini da svet oko tebe gubi boju i postaje sivilo.
Ucini nekad nesto za nekog;makar sitnicu.Seti se ti nekog, kome treba bilo kakva paznja ili pomoc ili se uclani u kakvu humanitarnu organizaciju.Da li ste nekada imali ovakav osećaj?
Kako bi ga opisali?
Koliko je trajao?