OSEĆAJ

(ili neka moja razmišljanja o životu inspirisana ko zna čime)

OSEĆAJ

Uvlačim se u krevet
usnula ruka leže mi na bok
kako znaš....kako osećaš
Iza ledja čujem disanje tvoje
I ruka ti postaje teška
Neka je......prija ta težina
Plavi me opet neka milina.

I samo ležim, udišem noć
Glava mi prazna....osećam samo
Usnuli porod snom mladim spava
Dvorište miriše mirisom tamnim
Duša mi tiha i slušam sreću
Ne, ja ne želim ni jednu veću.
Ovo je raj.

Ja vernik nisam
Al’ nije mi teško
Da kažem srcem
Bože, hvala ti na ovom raju.

PS legoh noćas…..pa ustah da zapišem osećaj. Dao Bog svima :heart:...a sad...na spavkanje

zeljena;bt100549:
Nisi nista...i meni i njemu je prazna glava...a njegova prednost uz sve ove vec navedene je i ta sto je tako leden,ja ga pred spavanje malo stavim u zamrzivac,pa onda u krevet...mmmm..kako prija:roll:
:zcepanje::zcepanje:ma nije ti to lose,samo kad se pribijes uz ledenog njega,mogla bi te uhvatiti upala bubrega....
ipak da ti prihvatis predlog zxy-a.....samo nek depilira ruku da te ne grebe po struku:zcepanje::cmok2:

Ma ljudi,
žena je napisala pesmu.
To se ne komentariše kao fubalska utakmica, nema tu šta da se razume,a ako sam dobro shvatio i nije joj bila prva namera da lobuje golmana.
Valja nam je čitati i kapirati (ne znam za bolji izraz).
Svaka čast Ljiljo, pesma mi se dopada, ali napori koje ulažeš da objasniš svoju pesmu, uzdiže te na nivo misionara.
Ej sad mi pade napamet, valjda Te zato zovu Razredna?

Ovo je raj.

Ja vernik nisam
Al’ nije mi teško
Da kažem srcem

LJiljo,to je zaista raj...Naci srodnu dusu za ceo zivot,izroditi decu i uzivati u toplom porodicnom kutku...IMa li ista lepse...
Ceo zivot samo za tim zudim...NIsam to imala ni kao dete,ni sada kao zena....
NEk vam Bog podari jos mnogo zajednickih godina ispunjenih ljubavlju...Uzivajte u svom raju...
:heart::heart::heart:

MPMcB;bt100555:
Ma ljudi,
žena je napisala pesmu.
To se ne komentariše kao fubalska utakmica, nema tu šta da se razume,a ako sam dobro shvatio i nije joj bila prva namera da lobuje golmana.
Valja nam je čitati i kapirati (ne znam za bolji izraz).
Svaka čast Ljiljo, pesma mi se dopada, ali napori koje ulažeš da objasniš svoju pesmu, uzdiže te na nivo misionara.
Ej sad mi pade napamet, valjda Te zato zovu Razredna?

Jao......hvala od srca, ali nisi shvatio. Svi oni razumeju pesmu, svi pišu i umeju da čitaju :lol: samo se šale. Vidiš, naš neki dogovor je da se šalimo na blogu...kao da smo na nekoj forumskoj čat temi. Tako, po našem mišljenju blog nije samo puko objavljivanje i manje podseća na dnevne novine, već veselo mesto gde se ljudi smeju, komuciraju a kad treba vala se i teše, medjusobno bodre i brišu suze jedni drugima. Od početne teme bloga, preko šale i smeha i vrcave pameti blogera-prijatelja dodjemo na ko zna koju temu, opustimo se, nasmejemo u pauzicama rada i svima bude lepo. Blog je lepo mesto onoliko koliko su lepi ljudi u njemu....kao i bilo koje drugo mesto...ovde imamo samo reči i ove smajliće...zato i napisah onu pesmu Pisana reč, o lepoti i ružnoći reči.....ja biram lepe i jasne.
Razredna....hahahaha....jesam razredna, ali na F odeljenju na forumu Svet životinja te su moji u svojim komentarima preneli i takvo oslovljavanje.
Hvala na lepim rečima

lsecret1983;bt100558:
Ovo je raj.

Ja vernik nisam
Al’ nije mi teško
Da kažem srcem

LJiljo,to je zaista raj...Naci srodnu dusu za ceo zivot,izroditi decu i uzivati u toplom porodicnom kutku...IMa li ista lepse...
Ceo zivot samo za tim zudim...NIsam to imala ni kao dete,ni sada kao zena....
NEk vam Bog podari jos mnogo zajednickih godina ispunjenih ljubavlju...Uzivajte u svom raju...
:heart::heart::heart:

Znam mila, znam......i ne, nema ničeg lepšeg, bar za mene......hvala od srca na divnom komentaru i željama :heart:

lejla.al.dbuni;bt100577:
Snovi najviše vrede
tek kada s`tobom osede,
kad s`tobom ostare...

Balašević

"Osećaj" je upravo dokaz ovoj Djoletovoj maksimi.
Divno,kao i uvek,M.M.M...

:klap::klap::klap:
To je to .......hvala :cmok2:

i kada nas sede malo uspore
i mislima daju da se odmore
mladost što je u brzini činila previde
godine zrele sada ih vide

>>
Jao......hvala od srca, ali nisi shvatio.
>>

Molim lepo,
shvatio jesam ali malko prekasno.
Zapravo, to je ono pravo, jedino mi se učinilo na trenutak da su dečica preterala.
Lepo je rečeno da se ide na spavanje.
Kad kažeš:
<
Vidiš, naš neki dogovor je da se šalimo na blogu... čat temi......... Takozato i napisah onu pesmu
>
ja mislio da je to na blogovima normalna stvar, da svi tako...jer mi se to nekeko čini najnormalnije, zašto neko objavljuje, nego da ga čitaju?
E a ovde videh da postoje i blogovi koji se ne mogu komentaristi.
K'o nadgrobni spomenici.

Ustvari ja sam još nov ovde.

MPMcB;bt100590:
>>
>>

Molim lepo,
Zapravo, to je ono pravo, jedino mi se učinilo na trenutak da su dečica preterala.
Kad kažeš:
<
Vidiš, naš neki dogovor je da se šalimo na blogu... čat temi......... Takozato i napisah onu pesmu
>
ja mislio da je to na blogovima normalna stvar, da svi tako...jer mi se to nekeko čini najnormalnije, zašto neko objavljuje, nego da ga čitaju?
K'o nadgrobni spomenici.

pa ima i takvih....zavisno od postavljača i teme....neke su ozbiljne i tužne i zaista nije primereno da se kliberimo....ako ti je do smeha, izvoli, pridruži se.
Znaš šta još rade....meni....kada sam tužna, pa to napišem počnu da se šale i podignu mi moral pod obavezno....reči su čudo, baš kao i oni koji ih pišu.
Ne, nisu preterali.....znaju oni koja je moja granica...
hvala ti.....:)

MPMcB;bt100590:
>>
>>

Molim lepo,

Kad kažeš:
<
>
K'o nadgrobni spomenici.

učinilo na trenutak da su dečica preterala.
Lepo je rečeno da se ide na spavanje
.:rotf::rotf::rotf:

Back