Orijentiring

Caos, svima! Meni zanima od opreme, znaci trenerka, patike i ...? Kompas nas ili ga dobijamo na sluzenje tu? A i vi upuceniji da li biste mogli da me uputite na nekoga s kim bih mogla da se dogovorim oko organizovanja orijentiringa za studente naseg fakulteta ( Geoekonomija ), jer me zanima kada bi i da li bi to moglo da se odrzi i kolika bi bila eventualna naknada.
Hvala unapred!
Ja se izvinjavam, ali bas sam neupucena :) a kako mi se ovo neverovatno dopada,a i u studentskoj uniji sam svog fakulteta, zaduzena za resor sporta, pomislih kako ne bi bilo lose da se nesto organizuje i da "dovucem" tu svoje kolege.
Pozz!

gde to ima? Kakvo pucanje? Jel to ono kao u izvidjacima kad ti daju kartu, kompas i onda treba da nadjes neke ciljeve (bila sma mala kad sam to radila, pa s ei ne secam)? Jel to TO?

Bili smo juce na kosmaju policajci pravili trku.Nisam bas zadovoljan rezultatom jer je staza dosta teska za jednog pocetnika.Pa ipak je proslo sve ok nadjene su sve tacke a i staza je bila duga 4.4km za m35.Krpelja koliko hoces pa je doktorka imala pune ruke posla.Vidimo se u nedelju kod motela Jerina na kupu Srbije!

Газела, као што каже Хеллер, то је то са картом и компасом, али нема ово везе са извиђачима... Ово ти је баш спорт... СПОРТ И ПО! Има пуно младија људи и само можеш да уживаш кад будеш видела где се све путује и како је занимљиво... Не одузима ни време ни новац (читај: најјефтинији спорт) а гушт само такав...

Ја одо на Плитвице у петак. Ваљда ће бит добро...

Какве црне Плитвице... Вратили нас са границе јер возач није имао дозволу да вози у Хрватској... Ментол...
Била јуче Јерина и могу да кажем да је терен јако мучан (6800, Угор ишао 64:49)... Дружење је, као и увек, на највишем нивоу... Ја најгори пласман ове године и уопште ми није жао кад је тако суров терен...

Kakav mentol pa gde ga nadjoste???
Ja sam na jerini cak i dobro prosao,jedna od boljih trka za mene.Moja staza je bila nesto kraca / 5.4 km / mada sam sav izgreban od siblja zadovoljan sam svojim vremenom.Cera mi se malko zagubila na prvoj kontroli a ostalo je prosla veoma dobro.E da napao me jelen :)
xaxaxaxaxax,salim se sreli smo se u sumi i on je projurio pored mene kao pravi maratonac!
Pasulj je bio ooooooodlican :p i drustvo sjajno!
Jel neko ide u Babe za vikend??

Ја не идем на Бабе... Снимам ријалити шоу "Велика трка Инђијанаполиса"... Да гледате, па да видимо да ли сам у праву кад кажем да нико осим оријентраца нема шансе на таквим тркама.

Objasni nam o cemu se radi i kad ce biti na tv!
Idemo na adu za vikend da malo promovisemo sport ja sam vec pozvao gomilu dece da dodju
A bice zanimljiva i ova nocna trka u subotu uvece.Nisam jos to iskusio a bilo bi dobro da se i to proba.

Плагијатору... Узми неку другу призму за аватар...
Та ноћна је закон... Трчиш ноћу и тражиш контролне тачке... Ништа лепше..

E super vam je taj sport, ja bih bas volela to. Stalno se setkam po sumama i istrazujem, inace sam upisala srednju geolosku. Imate neki kontakt, nekog kluba...kako bih ja sad trenirala to?

Rade care pa gledao sam te na fox-u u onoj trci i gle pa vi pobediste!!!!!!!!!!!!
Video sam da je doslo do izrazaja tvoja sklonost ka planinarenju :)
Pozdrav!

p.s. nisam bio na trcu u bloku 70 iz poznatih razloga

Za sve koji zele da se blize upoznaju sa orijentiringom:
Subota 8.jun od 9h ujutru pa sve do 12h, ispred Gradske biblioteke bice promotivna trka za djake, studente,porodice,rekreativce...i ostale zainteresovane!

Pocinju "Dani evropske bastine 2007". U sklopu te manifestacije i orijentiring ce uzeti ucesce u sportskom delu.
Pod sloganom "Orijentiringom kroz svet znanja" na Kalemegdanu - Donji grad 22.9.2007 (subota) od 10 h, osnovci, srednjoskolci, studenti kao i svi zainteresovani moci ce da se oprobaju u orijentiringu i blic-testu iz biologije i geografije (tema: dunavski sliv i reke Srbije)
Broj ucesnika nije ogranicen a program je besplatan.
Dodjite i probajte!!!

Samo da obavestim one koji su bili na trci u bloku 70 da ne moraju da se plase da nece moci da trce u bloku 45 zato sto to nije tacno!!!!
Naravno svi zainteresovani mogu da dodju u nedelju 30.09. u blok 45 gde ce biti organizovano jos jedno orijentiring takmicenje:)

Back