Orijentiring

pazi mislim da je sport odlican mada ne bi zeleo da me pojedu medvedi ili vukovi ili kojekakve zveri u nekoj sumi. jos gore od svega je da udjem u minsko polje
to za minsko polje upozoravam sve koji idu ka granici sa hrvatskom reon jamena-morovic-sid. MINE SU U DEMONTAZI!!!

Ma kakvi medvedi,vukovi itd.....sve se odigrava u relativnoj blizini civilizacije tako da od napada divljih zveri nema nista.Najvecu zivotinju koju sam ja video na takmicenjima je bila srna /ako izuzmemo coveka / i nije bas bila toliko divlja. :p
A u minska polja ne zalazimo.Ko bi iole normalan postavljao trku tamo?????
Koliko ja znam nema ih u kalendaru takmicenja cak ni blizu granici.

Kasper_87 veruj mi da nemas razloga za brigu.
Pocetnici (to su trke na koje vas zovemo) krecu se iskljucivo po gradskim parkovima.
A kako sto heller rece, niko normalan nas ne bi pustio u sumu da postoji i najmanja verovatnoca da su u sumi mine ili opasne zivotinje.

E pa Novosadjani eto nas u nedelju kod vas i to na Strandu.Poslednje kolo kupa srbije i razresenje svih dilema tj. ko ce poneti titule pobednika kupa Srbije.Pozivamo navijace da dodju u sto vecem broju i zdusno navijaju,a mozda se i prime na sport ko zna.
Pozdrav i vidimo se!

divan sport i za rekreaciju a i za kondiciranje.....priroda,druzenje,kisha,blato,znoj,komarci..na ljudi ima li shta lepshe...osim biciklizma naravno...
svake god.idem ma F.araton i mogu da kazem da se divim ljudima koji trce po 50/80/100km ...cak se pitam jesu li normalni??
ali u svakom slucaju dobar je to sport...
pozdrav svima i vidimo se na F.maratonu...

Celog zivota se bavim orjentiringom. U mladim izvidjacima, kindergartenu, jaslicama, kada sam isla do skole, od skole do kuce, kada se ponesto sapuce, kada sam trcala, vozila se biciklom, plivala, uvek sam sa sobom nosila kompas. Sada sam pocela da koristim i kompjutersko navodjenje. Kada idem na Adu nosim soner i tako se snalazim i pod vodom. Najvise volim da se orjentisem sa mojim drugarima penzionerima, oni se cesto izgube i onda ih trazimo, tako igra dobije na znacaju, a neki se cak i klade da li ce biti nadjeni i kada ce biti nadjeni. 8)

Liza voli Disco i Disco voli Lizu.:D

Jucer sam sreo Mauro Farinu, bili smo na kafi, pozdravio te.:wink:

Stvarno???? Hvala na pozdravima. Pa, kako mi je Mauro? Sta radi? Je l' ti pokazao sto sam mu poklonila cvikere za Novu godinu? 8)

Ma, pusti ga pokazao mi je i poceo me gusit sa nekim pricama o ramu za civkere, jedva sam ga se otarasio. A mislio sam da ce mi poklonit neki cd, kad ono nista od toga. Iduci put se srecem sa Antonelom, ona je isto tvoja stara poznanica. Ali necemo ici na kafu nego u setnju po gradu i tako...

Ma, pusti ga pokazao mi je i poceo me gusit sa nekim pricama o ramu za civkere, jedva sam ga se otarasio. A mislio sam da ce mi poklonit neki cd, kad ono nista od toga. Iduci put se srecem sa Antonelom, ona je isto tvoja stara poznanica. Ali necemo ici na kafu nego u setnju po gradu i tako...

I ona je ljubiteljka orijentiringa. Moci cete da se trazite po gradu. 8)

Ja ne znam ko su ovi ljudi i sta traze na O-forumu.Bolje da produze dalje ako im ovo nije zanimljivo.To sa penzionerima mi nema nikakvog smisla.Bas bih voleo da dodju na neku ozbiljniju trku da vide i nauce sta je orijentiring.Mada skole pocinju ovih dana.
U PD Pobeda krece skola u subotu 23 02.Skola je besplatna pa ko voli nek izvoli.
Pozdrav!

Back