Orgije

Uf kakva tema....
Orgije su uvek moguće, samo treba da se nađu osobe koje to žele, sve to ide spontano jer to čuči u gotovo svakom od nas. Ranije sam organizovao lude momačke večeri, score je 50:50 da sutradan nije bilo svadbe. Uspeo sam i nekoliko devojačkih da organizujem ali nije dobro kad je veći broj žena zarad punog zadovoljstva.
Ne bi više da vam pišem jer shvatam da bi deo mog života mogao da bude jako dobar erotski roman.

Tu sam ja, samo vas posmatram, rekao do sada svashta, sada cekam da posejano isklija i pusti malo korene :lol:

Tebra,vidim da si iskusan pa da da te pitam: imas li nekakvih iskustava i sa sajber fufama?:whistling:
Pitam za jednog druga(:lol:),instalirao je kameru i promenio vrata u sobi gde mu je komp,(ova nemaju stakla:per:)pa bi malo da se igra:whistling:

imas li nekakvih iskustava i sa sajber fufama?

U, nemam iskustva sa takvim nechim, nemam cak ni web kameru instaliranu,
posotje verovatno komarcijalni inostrani takvi sajtovi, no za nesto ovako a drugarsko ovde u zemlji neznam, :)
no nije kasno da se i za to otvori tema ovde ako je neka mozda zainteresovana :D

bio juče film sa sličnom tematikom...ubeđivao muž svoju ženu da probaju trojku, ona se nećkala, te glupo joj, te neprijatno joj, te kako će da se mazi sa drugom ženom...al na kraju prihvati...i dešava se to da kreće da muva svaku ženu koju zna i da je zove kod sebe radi "druženja"...:lol::lol::lol:
muž bude skroz isključen iz svih tih dešavanja, i postaje ljubomoran jer mu žena na kraju spava i sa rođenom sestrom...ahahahha
simpa filmić...:p

Orgies... très intéressant.

Mislim da se ta zabava mora razmatrati sa više aspekata. Kao prvo vidim da neki koji tvrde da su učestvovali takođe tvrde i da se nisu dobro proveli što opet zavisi od okolnosti kako mi se čini.

Pre svega treba razlikovati ad hoc grupnjake od uigranih varijanti. Dakako, daleko je veća verovatnoća da se loše provedete na ad hoc tulumu ukoliko ste padobranac ne preterano verziran u blitzkrieg nastupima. Nije jedan top završio ko maca na takim zabavama. :D

Osim toga, da bi ste se upuštali u tu vrstu zabave morate posedovati određenu dozu egzibicionizma neophodnu za opuštenost u i najintimnijim trenucima. Mnogima je problem da se opuste i sa jednom osobom a ne kada ih je više involvirano.

Što se ličnog iskustva tiče sa ovom temom sam se sretao u nekoliko navrata u vreme dok sam studirao i da ne dužim još onda sam o sebi saznao to da nisam u tom fazonu.

Još je jedna stvar zanimljiva u vezi orgija. Moj je utisak da su one široj populaciji mnogo zanimljivije kao zamisao ili neka vrsta scenske atrakcije nego kao nešto u šta bi se rado upuštali. Jednostavno više vole da maštaju o tome ili gledaju grupni seks no što su voljni da se upuste u isti. U tom smislu orgije se mogu smatrati i nekom vrstom апгрејда za onaj deo populacije kome je stimulativan i zanimljiv seks neodvojivo povezan sa potrebom za što češćom promenom partnera, ukratko ljudima koji ne mešaju seks i osećanja.

Orgije su zahtevnije po mnogo čemu od standardnog dubla.

Osim toga, da bi ste se upuštali u tu vrstu zabave morate posedovati određenu dozu egzibicionizma neophodnu za opuštenost u i najintimnijim trenucima, Mnogima je problem da se opuste i sa jednom osobom a ne kada ih je više involvirano.
Zamisli samo jedan obican nastup pred publikom ako nikad do tada nisi nasupao kao govornik, ima da te trema pojede zivog. A kako je tek medju grupom golih ljudi koji svaki svakog vataju i stvasta rade jedan drugom :rumenka:

Moj je utisak da su one široj populaciji mnogo zanimljivije kao zamisao ili neka vrsta scenske atrakcije nego kao nešto u šta bi se rado upuštali. Jednostavno više vole da maštaju o tome ili gledaju grupni seks no što su voljni da se upuste u isti.
Isto tako neki ljude vole da gledaju lude komedije na tv-u ili ytubeu, no ne bi i da ucestvuju. :)

No ja bi, u nekoj drugarskoj, ljubavnoj i 'vaspitanoj' orgijici, siguran sam da od takvog neceg ne postoji jaci energetski izvor na ovoj planeti zemlji :)

Back