Ankora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.332
Onda, bolje ono kao igrate se doktora i pacijenta ,ili nesto slicno ...Svasta mi pada na pamet
![]()
hm.. to ne utažuje moj nacin igranja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda, bolje ono kao igrate se doktora i pacijenta ,ili nesto slicno ...Svasta mi pada na pamet
![]()
Dali ste kada ucstvovali u sexu sa vise od 3 osobe![]()
Žemo, popijem alkohol.. zayebavam se s ekipom.. tipa - dam da mom muškarcu žene vide pupak.. boxe .. kako me ljubi i to.. al onda ja uzimam ostatak alkohola i ostalo ponuđeno na stolu za gušt i njega vodim u sobu , drugi - BACK OFF![]()
hehe vrh...Ako se vec prave gluposti ,prave se u scenariju broj zena nebitan ,a od muskih samo ja i beskrajno velik prostor napunjen alkoholom i ostalim sitnicama
![]()
ti si baš momak koji bi gušta u Ameriici![]()
Ajd , necemo sve da otkrijemo.
I vako mi moji dragi kvockaju da sam priprosta ..![]()
Ma nisi ,sta te briga sta drugi kaziInace ubi me tvoj Dalmatinski ,razbijam mozak sa par reci dok ih prevedem ...ali simpaticno je ...
![]()
]ma nije teško za skontat[/B] .. dobra sam ja ..kako bih mogla da laprdam![]()
al onda bih forumirala sama sa sobom![]()
Bile su vec slicne teme, nema leba od forumashica sto se ove teme tiche![]()
Nemaju one pojma sta je dobro![]()
Nista specijalno.
Mozete da mi verujete na rec.
nisi prvi koji si to reka, par muških mi se požalilo da je žešci smor
bice prevelika ocekivanja .
nisi prvi koji si to reka, par muških mi se požalilo da je žešci smor
bice prevelika ocekivanja .
Objasnio sam ja zasto ljudima ne uspeva da naprave heaven od orgija, zato sto ne znaju da vole vec idu iskljucivo sa sebicnom pozudom, i treba da im se takvo gadi kad na ljude gledaju samo kao na komade mesa
![]()
Objasnio sam ja zasto ljudima ne uspeva da naprave heaven od orgija, zato sto ne znaju da vole vec idu iskljucivo sa sebicnom pozudom, i treba da im se takvo gadi kad na ljude gledaju samo kao na komade mesa
![]()