Vesela_zena_beogradska
Domaćin
- Poruka
- 4.650
Zeleo bih da organizujem zurku gde ce se naci 20-tak ljudi koji se ne poznaju medjusobno, i da se orgija i pamprci celu noc..
A svi da nose maske.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zeleo bih da organizujem zurku gde ce se naci 20-tak ljudi koji se ne poznaju medjusobno, i da se orgija i pamprci celu noc..
Vesela_zena_beogradska:A svi da nose maske.
Mislim da samo debil moze da otvori ovakvu temu i da se nada da ce zaista da nahvata 20 dobrovoljaca...romantik_rocker:Pala mi je jedna luda ideja na pamet...Zeleo bih da organizujem zurku gde ce se naci 20-tak ljudi koji se ne poznaju medjusobno, i da se orgija i pamprci celu noc...Gledao bih samo da bude jednak broj tipova i riba....Sta mislite o tome, i naravno, ima li dobrovoljaca?
Vesela_zena_beogradska:Ali si zato glup![]()
chika_doktor:meni ne treba nisam bas toliko grdan
Gazda, ne budi na kraj srca. Pa ovo je odlicna tema za lupanje gluposti... samo jos jedna u nizu. A ko zna, decko je izgleda ambiciozan, pa se na sve nacine trudi.Nemoj mu to oduzeti... Nada poslednja umire.Gazdarica:Mislim da samo debil moze da otvori ovakvu temu i da se nada da ce zaista da nahvata 20 dobrovoljaca...
Doduse, debila ima na svakom koraku...

Gazdarica:Mislim da samo debil moze da otvori ovakvu temu i da se nada da ce zaista da nahvata 20 dobrovoljaca...
Doduse, debila ima na svakom koraku...

Aleksej_BASO:Super ideja, mi sa foruma u Novom Sadu se tako cesto nalazimo, i uvek bude orgijanja na kraju!!!![]()
![]()
![]()

rastamann:Vidi ovu lozanu. Ahahahah...
LOLCHINA za nik aaaaaahahahahaaaaaaaaaa ijaaaaaaaaaaoooooo tebraaaaa aaaaaaahahhahhaaak750i:u koliko pocinjemo???
Samantha Jouns:Ma jesteeeeee kako mene nikad en zovete???
Nego samo kad su ona dosadna okupljanja po kaficima![]()

rastamann:Ja sam vec milion puta ponovio da sam ja jedan povuchen mladic. Jako odmeren. Stop gay.![]()

Lusy Lusy:ce da bude prenatrpano.....bolje da ne dolazim....vec vas je mnogo :-D
ma necu da se trpamchika_doktor:stooooo? aj igramo kamare
bez potrebe