Nisi zadužena za lingvistiku, nego da meriš polne organe.uzas,ako mogu da ne progovaraju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi zadužena za lingvistiku, nego da meriš polne organe.uzas,ako mogu da ne progovaraju
aman ja sam tehnicka podrska! televizori,kafe aparati,venecijaneri...Nisi zadužena za lingvistiku, nego da meriš polne organe.
aman ja sam tehnicka podrska! televizori,kafe aparati,venecijaneri...
aman ja sam tehnicka podrska! televizori,kafe aparati,venecijaneri...
Ovo je pravo mesto za većinu forumaša.Ok. Usput ćemo svratiti u
Pogledajte prilog 1617309
To kada se budete vraćali sa orgulja. Nakon pretrpljenih trauma.Ok. Usput ćemo svratiti u
Pogledajte prilog 1617309
ne, ne ...svratiće ko pretekne.To kada se budete vraćali sa orgulja. Nakon pretrpljenih trauma.
a jadnine, ne ...svratiće ko pretekne.
A svi kao idemo na žurku.
Tehnicarka aaman ja sam tehnicka podrska! televizori,kafe aparati,venecijaneri...
Francuska sobarica?aman ja sam tehnicka podrska! televizori,kafe aparati,venecijaneri...

Uuuu ovaj zakrivljen taman za G tacku.
tako je,francuska sobarica tehnicarFrancuska sobarica?![]()

jesamPrvi put čujem za tu vrstu francuskih sobarica
Neku posebnu obuku si prošla?

ne plasi se nece boleti,mnogo!Lele..![]()
Šta treba da boline plasi se nece boleti,mnogo!

videce pragmaticŠta treba da boli![]()

Izvuko sam se značividece pragmatic![]()

Hvala na ponudi, al moram da odbijemPrimetio sam da u poslednje vreme ima mnogo tema vezanih sa seksualne odnose na forumu tipa: Koliko ste napaljeni, koliki vam je, itd...
Dajem sebi za slobodu da pretpostavim da se radi o ljudima koji imaju manjka seksualnih odnosa ili pak žele da probaju nešto novo.
Shodno tome, kako bi rešili ovu krizu na forumu i smanjili seksualne tenzije između članova, rešio sam da se kod mene za vreme novogodišnjih praznika održe orgije kao u filmu "Wide eyes shut" samo bez satanističke i okultne tematike.
To bi izgledalo ovako:
- Dođete kod mene u vikendicu (nije moja, nego mog teče i tetke).
- Orgije će se održati za vreme novogodišnjih praznika kada tetka i tetak neće biti kod kuće;
- Biće roštilja, pečenja, pihtija, piva, rakije, i ostalih alkoholnih napitaka po želji gostiju;
- Kada se pojede i popije, onda se svi izyebemo ko ljudi i onda svako svojoj kući.
NAPOMENA: Putne troškove snosićete sami, jer ja pokrivam skoro sve ostalo. Od hrane i pića pa sve do smeštaja. Preporučujem svima da se organizujete i da svi o jednom trošku dođete kako biste prošli jeftinije oko prevoza.
Hm ...baš videti, ili..?videce pragmatic![]()
U Vranje nema laganje 100 kila svinja 200 kila mast.Nikad nisam bio ni u Leskovcu ni u Vranje, mada volio bih turistički posetiti, ali stvarno..