andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 10.163
nema smisla da crkne neki zvucnik pa ostanete uskraceni za dobru zurkuLele... Ali dobro prihvata se ..i to neko mora da radi..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema smisla da crkne neki zvucnik pa ostanete uskraceni za dobru zurkuLele... Ali dobro prihvata se ..i to neko mora da radi..
Da da slažem se Ali ponesi ti onu stvar za svaki slučaj ako zatrebanema smisla da crkne neki zvucnik pa ostanete uskraceni za dobru zurku
Da da slažem se Ali ponesi ti onu stvar za svaki slučaj ako zatreba
da a i na nekog ko bi voleo da trosi pisu na forumasice!
Poseban krug pakla za one koji dođu na forum da bi pojebali ili bili pojebani.da a i na nekog ko bi voleo da trosi pisu na forumasice!
Nemoj tako prijatelju ili prijateljice Pa sve je to za ljude...Poseban krug pakla za one koji dođu na forum da bi pojebali ili bili pojebani.
Takvi su jedan od razloga propadanja foruma, jer ih ne zanima da učestvuju na njemu, već samo spamuju i pokušavaju da budu duhoviti da bi upecali nekoga.Nemoj tako prijatelju ili prijateljice Pa sve je to za ljude...
Nemoj tako prijatelju nisi u pravu.. ja bih mogao da se opkladim da niko ovdje nikoga nije ebao , Ako izostavimo tu mogućnost da su muž i žena ili momak i devojka ili nešto tako ali ne ... Nije se desiloTakvi su jedan od razloga propadanja foruma, jer ih ne zanima da učestvuju na njemu, već samo spamuju i pokušavaju da budu duhoviti da bi upecali nekoga.
Događa se ovde svašta, ima čitav podzemi svet zvan privatne poruke.Nemoj tako prijatelju nisi u pravu.. ja bih mogao da se opkladim da niko ovdje nikoga nije ebao , Ako izostavimo tu mogućnost da su muž i žena ili momak i devojka ili nešto tako ali ne ... Nije se desilo
najiskrenije ni mi ne zelimo da koristimo male djokiceU stvari evo ovako najiskrenije da budem ja ne bih nikada koristio mog malog đokicu da istražuje neke nepoznate uvale jer se u biti bojim kojekakvih zaraza i ko zna šta čega već.. dakle ja bih jedino mogao da participiram ako bi svi doneli neki medicinski dokument da je alatka OK
ljudi se dopisuju ovde i u pp?Događa se ovde svašta, ima čitav podzemi svet zvan privatne poruke.
najiskrenije ni mi ne zelimo da koristimo male djokice
VranjeNaravno. Uvek. Samo da nas Narezak obavesti o lokaciji da vidim koja je ustanova najbliža. Hahhaha
Znaš.. samo želim da kažem nemoj ništa lično da shvatiš..najiskrenije ni mi ne zelimo da koristimo male djokice
Ne bi verovala, ima i takvih fanatika.ljudi se dopisuju ovde i u pp?
Dobro ja sam ovde relativno nov, odnosno ovo mi je treći nickname, ali recimo da sam nov i niko mi ne piše Niti ja pišem bilo kome privatno dakle sve što imam kažem ovde javnoNe bi verovala, ima i takvih fanatika.
Vranje
ovde?ovde se samo zezamoZnaš.. samo želim da kažem nemoj ništa lično da shvatiš..
Onda je dobro što nisam došao na forum da bih pojebao.najiskrenije ni mi ne zelimo da koristimo male djokice
U Vranje nema laganja 100 kg svinja 200 kg mastiLe le, kude baš tam
uzas,ako mogu da ne progovarajuLe le, kude baš tam
dobro je,nismo ni mi dosle ovde da se razocaramo!Onda je dobro što nisam došao na forum da bih pojebao.
uzas,ako mogu da ne progovaraju