Cynic
Aktivan član
- Poruka
- 1.603
Ko uopšte želi da vidi forumaše, pa još gole, grozno.Ja bih se prijavila samo da vidim ove mudonje uživo gole![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko uopšte želi da vidi forumaše, pa još gole, grozno.Ja bih se prijavila samo da vidim ove mudonje uživo gole![]()
ima nas nekih (ne)zgodnih!Ko uopšte želi da vidi forumaše, pa još gole, grozno.
Nisam mislila na kokoškeMože klip kukuruza ceo? imam neke ideje![]()
Za vegane imamo zimnicu, ajvar, ljutenicu, kisele i lučene paprikeA kokice? To ništa?![]()
sarme?Za vegane imamo zimnicu, ajvar, ljutenicu, kisele i lučene paprike
Ima posnesarme?
Ta vi ste ozbiljna organizacijaZa vegane imamo zimnicu, ajvar, ljutenicu, kisele i lučene paprike
a punjene paprike?Ima posne
Ne zanima me.ima nas nekih (ne)zgodnih!
A pinđur ništa, a?Za vegane imamo zimnicu, ajvar, ljutenicu, kisele i lučene paprike
Gorušica me davi od togaZa vegane imamo zimnicu, ajvar, ljutenicu, kisele i lučene paprike
Svetlo ugasiš i ko koga dofati.Ko uopšte želi da vidi forumaše, pa još gole, grozno.
Ja sam organizacija. A kad kažem mi, mislim na tetku i teču. Neću valjda da trošim svoju zimnicu?Ta vi ste ozbiljna organizacija
Ja bih se prijavila samo da vidim ove mudonje uživo gole![]()

Znači i tetka i teča...baš cakanoJa sam organizacija. A kad kažem mi, mislim na tetku i teču. Neću valjda da trošim svoju zimnicu?
Propustiću.Svetlo ugasiš i ko koga dofati.
koliko teca i tetka imaju godina?Znači i tetka i teča...baš cakano
Za tebe onda pohovani plavi patlidžan, pečurke na žaru i pljeskavice od sojeGorušica me davi od toga
PropušićešPropustiću.

Odakle ja znam, nisu mojikoliko teca i tetka imaju godina?

Neće oni biti tu, aloeZnači i tetka i teča...baš cakano

Ako hoćeš da ne dodjem, kaži, a ne tako pe....Za tebe onda pohovani plavi patlidžan, pečurke na žaru i pljeskavice od soje

Jbm li ga. Oko šezdesetkoliko teca i tetka imaju godina?