Orgije žurka

ima 10to sobna vikendica na zlataru , disko oprema, veliki dnevni boravak, tj zurka room, , dva rostilja, 350e dva dana najam...e sad mislim 3 WC a dva kupatila...jedno je sa hidromasazerom..

To je prostor za zabavljanje uz povlacenje...
A pravi prostor za orgijanje je slican tome, zato i navodim tu brvnaru sa automatik grejanjem, ne razmisljas uopste uvek ista temperatura...

Naravno internet flat, srednja kuhinjica, nazovimo je cajna koja baca i na disko sobu i na velike ulazne tremove....

Pravljeno za grupne posete ocigledno i to vikend...parkinga koliko hoces....

Nije najbitnija stvar besplatna gajba, tu su uvek troskovi....nego sta ima gajba...raspored prostorija, duh gajbe, ali ne mislim na to da u svakoj sobi ima izbor kondoma, muskih zenskih spirala i svakakvih igracaka...

Ovo ja pricam o turistickom objektu...koji ima raspored kao grupnjak stanovi na nbg....samo sto je na zlataru...
Na zlatiboru vec neko moze i da vas prepozna...

Prijaviće ih se tačno: 0
Razlog: ovdje su samo cyber ebači.
Ko zna, mozda ima i lovaca na depresivne zene, to je cesto na net sajtovima, na chatovima je ubi boze cesto...a shvatio sam i zasto kad sam slusao price jedne koja je depresivna i jedne koja je ponekad depresivna....obe su stalne musterije tih depra kresova....samo sto je jedna mala iskrena pametnica pa sto na um to na drum, a druga krije i gace na sebi od sebe...

Back