- Poruka
- 93.885
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prosetas , popusis cigaretu izadjes na terasu , kakva je to orgija bez terase, tamo upoznas cicu kojoj je partner isto prebrzo svrsio i zgotivite se i smuvate izistinski.....dve nesrece u zbiru daju srecu....Šta se radi na tim orguljama kad svršiš? Sediš i gledaš?
Ko zna, mozda ima i lovaca na depresivne zene, to je cesto na net sajtovima, na chatovima je ubi boze cesto...a shvatio sam i zasto kad sam slusao price jedne koja je depresivna i jedne koja je ponekad depresivna....obe su stalne musterije tih depra kresova....samo sto je jedna mala iskrena pametnica pa sto na um to na drum, a druga krije i gace na sebi od sebe...Prijaviće ih se tačno: 0
Razlog: ovdje su samo cyber ebači.
Zbog toga kako vi muškarci vidite 20 cm mi žene loše parkiramo auta.Kakvo je to odstupanje od standarda
Ili 20 ili ništa.
Ebes okupljanje gde radi TV , tj gde se gleda TV, a moze da radi do sutra....namestis ga na vesti....to je odlicno , ne muzika, nego slika vesti , moze i bez tona....Ako ne možeš da nastaviš nakon svršavanja ima televizor. Pusti RTS i gledaj žikinu dinastiju. Ima i interneta.
Kazi mu , zene koje su za 20 su kratkovide....ziva istina od oftamologa....ima veze nesto seks i dioptrija u minusu , ali nisam razumeo sta tacno kojim redom ide ta povezanost...Zbog toga kako vi muškarci vidite 20 cm mi žene loše parkiramo auta.
Novogodisnja skakaonica, bice snega kazu svi....a termalni bazen?!
Zbog toga kako vi muškarci vidite 20 cm mi žene loše parkiramo auta.

Traže ljudi jbgEbes okupljanje gde radi TV , tj gde se gleda TV, a moze da radi do sutra....namestis ga na vesti....to je odlicno , ne muzika, nego slika vesti , moze i bez tona....
Kerovi će biti smešteni u šupi za alat tokom orgijanja.BIce zanimljivo ako neko dovede psa......hahahahaha
dobro ja kazem iz iskustva....Traže ljudi jbg

Opaadobro ja kazem iz iskustva....
nemojteZvanično ovlaštavam @andjelijaa da određuje kriterijume za dužinu. Šaljite joj slike u pp momci.![]()

a koliko inca ima?Traže ljudi jbg
Na šta misliš? Na TV ili na moj penis?a koliko inca ima?
nemojte![]()
tvNa šta misliš? Na TV ili na moj penis?

18.5 incha. To je ustvari samo monitor od kompjutera koji je povezan preko vga kabla
Čokolada sa lješnajcima bez šećera??Lepa ja reko a @Kćerka Direktora Cirkusa se buni
Poslaću ti nesto od 20-ak cm na pp, mislim da će ti izmamiti osmeh![]()

Pa bez njenog prisustva i ne ulazimmolim da se komisiji pridruzi Dr. @pikax koja ce da se pobrine o zdravlju nasih pacijenata![]()