другарица
Aktivan član
- Poruka
- 1.744
Kako nebih znao kada sam isao tamo na ispomoc Topolaneku i Berluskoniju![]()
You wish

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

You wish![]()
Ne bih znala, ja sam musko,kao sto spomenuh par puta![]()
Pa i ja sam musko pa znam.![]()
.Yes, i wish. Not kidding.
Bez zezanja. Taj Topolanek sa tom ljubavnicom orgijao u Berluskonijevoj kuci.
Ajde priznaj posteno, onako drugarski, da li bi i ti isto da imas takvu priliku?
Прилику увек имам само ме такве ствари ни најмање не занимају већ јако дуго времена![]()
Прилику увек имам само ме такве ствари ни најмање не занимају већ јако дуго времена![]()

Odmor tadasnjeg premijera Topolaneka u Italiji vec je izazvao skandal u Ceskoj, ali ne zbog fotografija, vec zbog toga sto je letio avionom slovacke kompanije J&T i sa sobom poveo i ministra saobracaja
![]()

Pa ti ni ne zivis u BG-u. bitno ej da si obavesten iz lovackih prica![]()

evo me kod piramide aj na kafu

Mora da si presla preko 25, a takve vise nijesu interesantne, klinke su u modi. 
najjace da ne zivimevo me kod piramide aj na kafu
![]()
koliko energije ima taj chovek samo da mu pozavidi cela krsta fejs i pansport forum
,milijarder je,bole ga kobaja
И ова двојицаKako nebih znao kada sam isao tamo na ispomoc Topolaneku i Berluskoniju![]()
..................ти интимни .........пријатељи!!!

Pa ako je vama ok, da neko ko je na celu drzave, ko bi trebao da bude primer moralnosti, bude razvratnik... Nemam komentara.

Silvio Berluskoni je poznati satanista, tako da bilo sta slicno ovome sto ste culi, nije nista cudno...on je umesan u mnogo crnje stvari.
Мени је ово тотално неукусно. Распали маторац на конто тога што је политичар успева да се огребе за некакав секс а притом то и не крије већ у јавности глуми фрајера уместо да решава битна питања.