ORGAZAM

inspirion:
Zato me i probaj.
Pre ce biti sa magarca na konja.
Nemoj ziveti u zabludi.Prosiri vidike.

Ja samo zelim da se osetis ko prava princeza.

Ha, ha...pa vec nekoliko puta sam se osetila bas tako...
-kada si rekao - zenska lupetanja
- pa kako trebam sa celim blokom..
- pa kako lazem...
Prosto...pomislim da si bas ti onaj iz bajke...........konj od princa. :wink:

inspirion:
Ja sam zeleo da ne stanes samo na citanju bajki
Vec da odes malo dalje.

Nemoj se spustati kad mozes bolje.
Samnom neces imati nemire koje bi lecila na forumu.

Ma vidim ja da da su tvoje zelje daleko od tvojih mogucnosti......ha,ha...
Izleci ti bar jednoj -dobro- njen nemir....
pa cemo da pricamo.... :wink:

veruj coveku kad ti kaze !!!
3.gif

Vragolasta Amfibija:
veruj coveku kad ti kaze !!!
3.gif

Ma verujem ja njemu, ali sta reci coveku koji ne veruje u to da devojka moze da dozivi jedan ili vise orgazma..(to naziva lazima i blebetanjem) :D :D :D :wink: :wink: :wink:
MA, STA RECI... :wink: - sta moze jedna devojka nego da se smrtno zaljubi u njega..... :wink:

Smorili ste posle 6. strane ove teme tako da ne znam da li je topic jos uvek ono sto pise u topicu :roll: ili ste iskoristili ovu temu za medjusobno resavanje razmirica nastalih time sto se neko ku*chi vise od vas... eh sad, topic related, ovo mi je zapalo za oko:

bhc33:
...
II onda s kim si i sta on trenutno zeli(npr.kombinacija kad je on srecan sto ima nekog pa ga bas briga za tebe.tada obicno sex kratko traje pa zene misle da nemogu da svrse).
...
IV upravu su oni muski sto kazu da je vazno da li partner uziva jer to ustvari najvise pali.
...
VI moras nekad i da se pomognes pa slobodno dok on dole a ti prsticem gore :oops: :oops: .
...

Kao prvo - mlad sam. Kao drugo - ovo gledam sa (naravno) muske tacke gledista. Odatle da nastavimo:

II To u stvari znaci: orgazam zavisi od toga koliko je neko (ne)sebican, tj. koliko on zeli da i ti uzivas pored njega.

IV :wink: ma ne samo sto pali nego sto i podize ego, hrani sujetu itd. :D

VI Iako nisam zensko, mislim da je ovo odlicna ideja...

I da dodam nesto: Ipak je najbitniji razgovor. Ako su dve osobe mlade i jos su u svezoj vezi, bice im frka da pricaju sad sta ko voli i taj rad, ali to se mora prevazici. Zbog toga vise ispastaju devojke jer nas muske nije bas toliko tesko dovesti do orgazma, :) , a s druge strane, ni mi bas nismo nesto preterano happy ako smo se trudili da vas dovedemo do orgazma, a nismo uspeli... ipak mora malko da se prica... ili da se "navodi", a pored "zvucnog" navodjenja, ne bi bilo lose i malo "njena ruka preko moje dok je tamo dole" navodjenja, ako me razumete... :)

Mirjanadz:
Drage moje,

volela bih da cujem i od Vas kakvo iskustvo imate sa dozivljavanjem orgazma,koliko cesto i da li cesce Vi potencirate na tome ili Vas dragi?

A sta je to orgazam?
Jel' iko bio iskren do sada i rekao da nema ni pojma sta je orgazam....
Ne znam ni ja...

Gazdarica:
boom94:
Gazdarica:
Draga moja, ja sam npr. bas sinoc dozivjela 3-4 orgazma tokom odnosa...
A, ako bi nasla jedan topic na ovom istom forumu i na njemu pogledala moj odgovor od prije godinu dana, vidjela bi da sam tad bila srecna ako uspijem da ulovim ijedan orgazam...
Imala sam srecu da upoznam momka koji je sjajan ljubavnik i pazljiv muskarac i kad je tome jos dodata strast i emocije, uspjeh nije mogao da izostane...
pa koliko si puta sinoc dozivela orgazam 3 ili 4 puta? Da se nisi zabrojala :D ? Ja mislim da ti "malcice" negovoris istinu.
Meni kao muskarcu je preterano i nije nista posebno kad svrsim cetri puta zaredom, tako da te price o svako vece 4x su malo preterane. OK, je mesec dana, al` kasnije je vec smorno.
Izvini, da nemas ti nekih problema sa percepcijom???
Post koji si citirao je star, tako da se veceri za koju pitas, danas ne sjecam... A, nemam ni razloga da je se sjecam, buduci da nije nista posebno, u odnosu na druge veceri s istom osobom...
Generalno, nisam znala da se tokom yebanja mora voditi precizna racunica o onome sto se radi i dozivljava... Stavise, izem ti sex u kome se svega jasno i precizno sjecam...
Dalje, ako nisi znao (a sudeci po tvom postu, nisi) zene mogu da svrse vise puta, prije nego muskarac svrsi jednom... Da ti nacrtam - ja svrsim 1, 2, 3, 4 ili 5 puta, prije nego on svrsi... To je bilo 1 yebanje... U toku iste veceri, mozda cemo jos jednom da se poyebemo, a mozda i necemo...
Je li jasno, ili treba jos da crtam?
Sto se tice toga sta tebi i kada dosadi, to je stvarno tvoj problem... I zena sa kojima budes...
JAOOO GAZDARICE PAZI MI NA OCI!!! UVUCI NOKTE :D . Pomislio sam da ipak mozes preciznija zbog devojke sto pita! Ako je to kod tebe tako onda joj mozes objasniti i kako se to tebi desi, jer je to kod devojaka najvise do glave, a onda dobrim delom i do muskarca. UF, ostace mi oziljci od tebe :wink:

Gazdarica:
boom94:
Gazdarica:
Draga moja, ja sam npr. bas sinoc dozivjela 3-4 orgazma tokom odnosa...
A, ako bi nasla jedan topic na ovom istom forumu i na njemu pogledala moj odgovor od prije godinu dana, vidjela bi da sam tad bila srecna ako uspijem da ulovim ijedan orgazam...
Imala sam srecu da upoznam momka koji je sjajan ljubavnik i pazljiv muskarac i kad je tome jos dodata strast i emocije, uspjeh nije mogao da izostane...
pa koliko si puta sinoc dozivela orgazam 3 ili 4 puta? Da se nisi zabrojala :D ? Ja mislim da ti "malcice" negovoris istinu.
Meni kao muskarcu je preterano i nije nista posebno kad svrsim cetri puta zaredom, tako da te price o svako vece 4x su malo preterane. OK, je mesec dana, al` kasnije je vec smorno.
Izvini, da nemas ti nekih problema sa percepcijom???
Post koji si citirao je star, tako da se veceri za koju pitas, danas ne sjecam... A, nemam ni razloga da je se sjecam, buduci da nije nista posebno, u odnosu na druge veceri s istom osobom...
Generalno, nisam znala da se tokom yebanja mora voditi precizna racunica o onome sto se radi i dozivljava... Stavise, izem ti sex u kome se svega jasno i precizno sjecam...
Dalje, ako nisi znao (a sudeci po tvom postu, nisi) zene mogu da svrse vise puta, prije nego muskarac svrsi jednom... Da ti nacrtam - ja svrsim 1, 2, 3, 4 ili 5 puta, prije nego on svrsi... To je bilo 1 yebanje... U toku iste veceri, mozda cemo jos jednom da se poyebemo, a mozda i necemo...
Je li jasno, ili treba jos da crtam?
Sto se tice toga sta tebi i kada dosadi, to je stvarno tvoj problem... I zena sa kojima budes...
JAOOO GAZDARICE PAZI MI NA OCI!!! UVUCI NOKTE :D . Pomislio sam da ipak mozes preciznija zbog devojke sto pita! Ako je to kod tebe tako onda joj mozes objasniti i kako se to tebi desi, jer je to kod devojaka najvise do glave, a onda dobrim delom i do muskarca. UF, ostace mi oziljci od tebe :wink:

Back