Steinadler
Poznat
- Poruka
- 9.944
Evo da se i ja konektujem na temu. Imam problem.
Imam djevojku, volimo se obostrano, šta da radim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne treba ništa-sam će otpasti!Nemoj nista da brines!
I to ce proci![]()

Ebo te! Meni nedostaje sex, a ne ljubav! ;lol; Al te uvažavam!!!Postovani,
zadovoljstvo mi je da Vas obavestim o otvaranju "Ordinacije za ljubavne probleme"
Salu na stranu, poucen, uglavnom, svojim, ne malim, iskustvom smatram da mogu ljudima dati savet neki, a narocito zbog toga jer mi je psihologija srodna oblast (citaj NLP - Neuro-lingvisticko programiranje). Uostalom, tu su i drugi korisnici koji mogu da pomognu svojim savetima, odnosno konstatacijama.
Evo najcescih problema:
- Ljubomora decka (muza)
- Ljubomora devojke (supruge)
- Los sex ili ga ima manje nego ranije
- Ceste svadje
- Prevare
- "Svidja se on/ona meni i ja njoj/njemu, ali smo dva razlicita sveta"
- "Volim svog/svoju decka/devojku, ali mi se svidja neko drugi"
- "Volim te, ali..."
- "Ne znam sta tacno osecam..."
- Recepti za prilaz decku/devojci itd itd
Dakle, svaki problem koji imate, da li se radi o vezi, ili "muvanju" tipa "ne primecuje me" itd...
Samo opusteno i slobodno!
PS. ne treba vam knjizica i zakazivanje![]()
Ma, nemoj!!! Ebem te u tri!!!Kad odrastes, ljubavni problemi su papazjanija.
Ebo te! Meni nedostaje sex, a ne ljubav! ;lol; Al te uvažavam!!!

Jada mi se komšinica kako se uvek pokaje što je pristala!
Kažem joj da nije važno što se posle kaje-važno je da se ne kaje pre!![]()
nauci i nadji nekog kog ces voleti zaljubljivanje je kratkotrajno i za klinceJa sam se vec "jadala" o svom problemu na drugoj temi, ali sam ostala bez odgovora, pa cu ovde iskopirati u nadi da ce mi ovde neko pomoci...![]()
I ja imam jedan problem, tj. ne znam kako to da nazovem... U svakom slucaju je u pitanju ljubavni jad. Elem, nedavno sam se zaljubila u jednog doktora, i prosto sam takva da ne mogu a da to ne stavim do znanja onome ko mi se svidja jer u drugom slucaju nikada necu znati, i kajacu se. Tako sam i njemu rekla, mada preko poruke jer jednostavno je drugacije nemoguce, zbog samog njegovog radnog mesta. Ali sam ostala bez ikakvog odgovora, sto me je totalno utuklo. Ja se po prirodi retko zaljubljujem, ali kada se zaljubim, to je onda bas, bas jako i onda mi ta osoba ne izbija iz glave veoma dug period, bez obzira da li je simpatija uzvracena ili ne. S' tim sto sam mnogo podlozna depresiji i mozete zamisliti kako mi je onda... Cisto da kazem da sam se poslednji put zaljubila pre vise od 2,5 godine i da sam takodje dobila "korpu", (nisam se svidjala doticnom) a da me je to bas jako drzalo i to sve do sada, kada sam se ponovo zaljubila... Tako da se plasim same sebe, ko zna koliko ce me ovo drzati, a da opet prolazim kroz sve, stvarno nemam snage a ni suza..... Presusih ja od cmizdrenja....
I da kazem samo da sam ja rada ponovo prici doci, ali stvarno ne znam kako, nezgodna je situacija.... Pa se tako ocajna obracam svima vama ljudi za savet jer vise glava razmisljaju bolje nego ova jedna moja.... Hvala vam puno!

nauci i nadji nekog kog ces voleti zaljubljivanje je kratkotrajno i za klince

zato sto si odbijena,da se desi nesto ne moze trajati dugo a da ne predje u ljubav,mislim kod zrelih ljudiali poenta je sto je meni zaljubljivanje dugotrajno, sto mi ni samoj nije jasno zbog cega....
Mozda je srcani...ovaj, kardiolog..
...ili bar urolog..