ORALOM DO ORGAZMA

• Začetnik teme Začetnik teme Dzeca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sto se tice oralnog sexa ,on je bez poze 69 nezamisliv,a sto se tice muskaraca ,nije mi jasno kako to da se umore lizajuci,pa sta ima lepse ?! Normalno ne treba navaljivati ko mutav nego lagano .U sexu je sve dozvoljeno ako oboje uzivaju ,znaci ne treba muskarac da dobije upalu jezika ,a ni devojka ne treba da glumi orgazam . Jedan savet : Probaj da ga mazis stopalima po stomaku i penisu dok ti lize ,to ce ga malo stimulisati i moze lako da se desi da stignete oboje do vrhuca!

Fantomm:
Sto se tice oralnog sexa ,on je bez poze 69 nezamisliv,a sto se tice muskaraca ,nije mi jasno kako to da se umore lizajuci,pa sta ima lepse ?! Normalno ne treba navaljivati ko mutav nego lagano .U sexu je sve dozvoljeno ako oboje uzivaju ,znaci ne treba muskarac da dobije upalu jezika ,a ni devojka ne treba da glumi orgazam . Jedan savet : Probaj da ga mazis stopalima po stomaku i penisu dok ti lize ,to ce ga malo stimulisati i moze lako da se desi da stignete oboje do vrhuca!

8) 8) 8) Ovo je moje ! Svaka mi je svrshila, koju mi je jezik okusio ! Nije samo ona koju nije takao, nema foliranja, samo bih jako voleo da sam takav skor imao i sa Djokicom, ali takav mi je dar na jeziku i gotovo.

Licno volim bilo kakvo mazenje stopalima dok je sishem, lepo je i kad mi voljena masira ledja (ili sedalne misice, ako je bas toliko dugonoga), ali glavna fora je da Njeno Velicanstvo Ona Dobro, Potpuno i Predano Svrshi, posle je sve moguce !

Zato, kolege, ne zalite jezika, jer posle su sva vrata otvorena.

A devojke, slobodno dishite pritom i uzdisite, samo cete tako decacima dati poleta da vas bolje zadovolje ! :P :P :P

a sta ja da radim koji *****?
moj decko je lud za oralnim seksom,ali meni to ne pricinjava posebno zadovoljstvo...ne volim da mu pusim-dobro ajde ponekad,al cesto ga covek pretera
sto se tice njegovog dela posla postakje sve aktivniji i ja bre ne znam sta vise da mu kazem...mislila sam da je onaj poslednji (milioniti-inace )put kad sam mu rekla:ma ne zelim taj jebeni oralni sex bio kristalno jasan,ali.......
ma ljudi bre sta ja da radim?

dugi777jezik:
Fantomm:

8) 8) 8) Ovo je moje ! Svaka mi je svrshila, koju mi je jezik okusio ! Nije samo ona koju nije takao, nema foliranja, samo bih jako voleo da sam takav skor imao i sa Djokicom, ali takav mi je dar na jeziku i gotovo.

Licno volim bilo kakvo mazenje stopalima dok je sishem, lepo je i kad mi voljena masira ledja (ili sedalne misice, ako je bas toliko dugonoga), ali glavna fora je da Njeno Velicanstvo Ona Dobro, Potpuno i Predano Svrshi, posle je sve moguce !

A devojke, slobodno * pritom i uzdisite, samo cete tako decacima dati poleta da vas bolje zadovolje ! :P :P :P
Heh, ti SAMO MISLIŠ da je svaka svr*ila.

e, svaka cast, majstore, jezik ti se pozlatio!!! nego koliko godina prakse je iza tebe... :?:

A devojke, slobodno * pritom i uzdisite, samo cete tako decacima dati poleta da vas bolje zadovolje ! :P :P :P[/quote]

igrutin1:
Joj ljudi, sto meni to ne prija. Nekako sam potpuno hladna kad je bilo ko tamo dole. Probala ja sa razlicitim muskarcima preko nekoliko puta, ali dzaba. Ko god da se ponudio nisam odbijala, ali nista. Unutrasnji radovi mi mnogo vise znace u zivotu. :)

Веруј ми, пријало би ти, али ти твоји немају благе, јер сваки идиот који је чуо за клиторис и зна где се налази, може сасвим фино да те загреје (наравно под условом да те он иоле мало пали).

Babe:
Svi momci koje ja znam razmisljaju samo o tome kako da njima bude lepo, a cim im spomenem sebe odmah sam *****... U sta se ovaj svet pretvara???

Pa ti prkosis verovatnoci ili imas talenat da privlacis idiote. Nemoj da se obeshrabris. Probaj starije ili menjaj drustvo (u stvari ovo zadnje pod obavezno!)!

Pzdrv

Back