Oralni sex i prenos polnih bolesti?

oxygen01

Početnik
Poruka
8
Molim bilo koga ko se malo vise razume u ovo da me posavetuje. Pre 2 meseca sam imala nezasticeni oralni sex, ne znam da li decko boluje od neke polno prenosive bolesti, ali mene od tada boli grlo i otekle su mi zlezde(krajnici i tu oko njih). boli me par dana pa malo prestane mozda 1 ili 2 pa onda opet.bila sam na ORL i prosle nedelje sam radila bris grla, sada jos uvek cekam rezultate, pa ako ne bude nista na tom ''obicnom'' brisu da li bi trebalo da se testiram na polne bolesti i na koje?
hvala unapred i molim vas javite se sto pre ne znam sta da radim :SS

Molim bilo koga ko se malo vise razume u ovo da me posavetuje. Pre 2 meseca sam imala nezasticeni oralni sex, ne znam da li decko boluje od neke polno prenosive bolesti, ali mene od tada boli grlo i otekle su mi zlezde(krajnici i tu oko njih). boli me par dana pa malo prestane mozda 1 ili 2 pa onda opet.bila sam na ORL i prosle nedelje sam radila bris grla, sada jos uvek cekam rezultate, pa ako ne bude nista na tom ''obicnom'' brisu da li bi trebalo da se testiram na polne bolesti i na koje?
hvala unapred i molim vas javite se sto pre ne znam sta da radim :SS

O zaštiti si trebala da razmišljaš pre no što si otvorila usta...:roll:

u pravu ste ali tako se sve desilo, sada je to vec gotovo, sto kazete ne vredi plakati za prosutim mlekom. a oni koji osudjuju to ce raditi dok se ne nadju u slicnom problemu tako da to nema veze, ne pogadja me ;) bris grla-nema nista, test na HIV 63. dana od kontakta-negativan, nadam se da vise nista od toga ne treba da se ponavlja, mislim na testove, jer je proslo 2 meseca. a odgovaram tek sad jer mi uopste nisu stizala obavestenja na mail da je odgovoreno na moju temu.

Odlicno da je sve ok.
A ove sto pljuju na tebe - ne razumem.Kazes ''imala si nezasticeni oralni sex''
Pa naravno,svaki oralni sex je nezasticen,mislim kakvu zastitu predlazete za oralni sex??
Da stavi kondom na njega i sve sa kondomom uvlaci penis?
Ili sam ja luda ili se u sexu mnogo napredovalo a ja to ne znam.......

u pravu ste ali tako se sve desilo, sada je to vec gotovo, sto kazete ne vredi plakati za prosutim mlekom. a oni koji osudjuju to ce raditi dok se ne nadju u slicnom problemu tako da to nema veze, ne pogadja me ;) bris grla-nema nista, test na HIV 63. dana od kontakta-negativan, nadam se da vise nista od toga ne treba da se ponavlja, mislim na testove, jer je proslo 2 meseca. a odgovaram tek sad jer mi uopste nisu stizala obavestenja na mail da je odgovoreno na moju temu.
Rekao sam modli da ce sve biti ok i bio sam u pravu, mozemo i mi profesionalci malo da se nasalimo, ionako nam je sve ozbiljno na poslu..ovaj forum shvatam kao ventil,a opet dajem tacne odgovore, ponekad saljive..ko je ovde duze i ko me bolje zna razume sve..necu se vise vracati na to..
Nisi dobila odgovor zasto si imala uvecane limfne zlezde i zasto te bolelo grlo..nasi brisevi ne mogu da otkriju ama bas sve infektivne uzrocnike, ipak je ovo Srbija, tako da nesto si definitivno imala, protrcalo je, napravilo tada problem, pa se smirilio, a dijagnosticke metode nisu uspele da ga"uhvate"..to je zakljucak price..ono sto je bitnije je koliko dugo si poznavala tu osobu pre nego sto si se upustila u oralni sex sa doticnim i sta si znala o njemu, koliko je promiskuitetan, itd..jer i sifilis moze oralnim sexom da se prenese..gonoreja..i da ne nabrajam, smucice vam se..a opet ne mozes da trazis pre toga da ide i da ga "provuce" kroz povidon jod, hidrogen,hlorhexidin, pa da onda"krenete"...
Sve u svemu malo vise paznje nije na odmet..
Odlicno da je sve ok.
A ove sto pljuju na tebe - ne razumem.Kazes ''imala si nezasticeni oralni sex''
Pa naravno,svaki oralni sex je nezasticen,mislim kakvu zastitu predlazete za oralni sex??
Da stavi kondom na njega i sve sa kondomom uvlaci penis?
Ili sam ja luda ili se u sexu mnogo napredovalo a ja to ne znam.......
Itekako se napredovalo, nosioci napretka su izgleda klinci, tako je uvek i bilo..experimentisu deca..a i poneki odrasli..pitanje je samo hoces ti iz neke knjige da se informises sta tu sve ima novo ili uzivo, da ti partner mozda objasni:cool:

Itekako se napredovalo, nosioci napretka su izgleda klinci, tako je uvek i bilo..experimentisu deca..a i poneki odrasli..pitanje je samo hoces ti iz neke knjige da se informises sta tu sve ima novo ili uzivo, da ti partner mozda objasni:cool:[/QUOTE]

Za to nisam cula do sada,moracu da nadjem na netu...
Zasticeni oralni odnos?Naprava koja ide izmedju penisa i usta devojke,nesto tako....
Ok.Ce vidimo:zper:

Back