Bio je to još jedan vrući ljetni dan.Taj dan sam namjeravao kao i većinu ostalih ljetnih dana jesti,gledati TV i ***ati...Tako je izgledao moj dan...Roditelji su mi otisli na more i bio sam neko vrijeme sam kod kuće.S njima nisam htio ići jer po dobrom starom običaju bude užasno dosadno.
Ustao sam se oko 10 sati i već vidio da će biti zanimljiv dan. Naime penis mi je bio neobično tvrd,željan ***anja i neprestano je pulsirao...Bokserice u kojima sam spavao bile su vlažne,užasno zategnute i jedva sam dočekao da ga izvadim...Još ležeći u krevetu upalio sam TV.Ah...napokon,izvukao sam ga...bio je iznimno tvrd,debel,velik oko17 cm,sa dvije debele žile po sredini...Glavić je bio crven,a iz rupice na samom vrhu klizila je kap prozirne tekućine..jaja su jednostavno bila puna....ubijao me...tražio da ga navlačim ..stišćem...polako sam ga obujmio desno šakom odmah ispod glavića i počeo polako navlačiti kožicu..još više se uspravio i otvrdnio,žile su se stegnile..u šaci sam osjećao njegovo pulsiranje koje se pojačavalo i pojačavalo...polako sam ga navlačio isprva ,a onda sve jače i jače..sve brže i brže..osjetio sam da iz korjena sperma navire prema vrhu i da je pitanje sekunde kad ću svršiti...navukao sam još jedanput i začuo zvono na vratima....samo što nisam svršio
Uplašio sam se..brzo sam stavio karu u bokserice i otišao do vrata da vidim tko je...polako sam išao prema vratima čekajući da mi se spusti,ali ništa ...pred vratima sam, a kara stoji čvrsto i uspravno kao dok sam ***o...Ah ništa moram otvoriti-mislio sam se..malo sam otvorio vrata,nabreknute bokserice držao iza njih i provirio...
Vidio sam inkasatoricu i sjetio se da je mama rekla da će doći i ostavila novce za nju.Lijepo sam se iznenadio.Ona je bila žena u srednjim tridesetim,dobro građena vjerojatno zbog silnog hodanja od kuće do kuće i skupljanja para za TV.Sada je bila odjevena u bijelu potkošulju u kojoj su bile stegnute preljepe povelike sise-na prvi pogled vidio sam da je bez grudnjaka...potkošulja je bila kratka do visine pupka i pupak je malko provirivao..imala je i uske bijele kratke hlaće koje su pokrivale njenu lijepu guzu u obliku breskve...ofarbano plavu kosu povezala je u rep i iznimno ljubazno i meko rekla:"Došla sam po novce za TV preplatu."..samo što nisam rekao znam ja po šta si ti došla-tako obučena hodati po kućama-očigledno se zaželila dobrog ****nja-ali nisam ništa rekao već sam otišao po novac.Ona me je gledala svojim požudnim očima i znala o čemu se radi.Naime bio sam do pasa gol,na sebi imao samo bokserice,blago oznojen po cijelom tijelu,ozaren u licu i suznih očiju.Što sam mogao drugo raditi nego ***ati i ona je to znala.Znala je da sam uzbuđen i da može lako dobiti dobrog ****a.Kad sam se vračao imao sam što vidjeti-ispod bijele potkošulje nadignile su se dvije bradavice,a i ona je dobila boju u licu.Sad sam i ja znao na čemu sam.Naša igra je upravo počinjala.***** mi se još više dignuo.Davajući joj novce ispustio sam ih na pod(naravno namjerno) i isčekivao njen potez.Ona se blago sagnula,a mene je obasjala ljepota njenih opuštenih sisa koje su sad provirivale iz potkošulje.U tom istom sagnutom položaju podignila je glavu i nasmješila mi se-
To je bio znak.Nisam više mogao čekati.Vrata sam širom otvorio i pokazao joj veliku,pulsirajuću nabreklinu na mojim boksericama.Zapanjeno me gledala i onda instinktivno rukama krenula prema mom penisu.Uvukla je ruku kroz jednu nogavicu i izvukla ga...držala ga je odmah iznad jaja..nekoliko trenutaka samo ga je gledala,a onda je primaknula svoju glavu,blago otvorila usta i kroz usne usisala moj crveni glavić...zatim ga je gurala sve dublje i dublje...usnama je blago stiskala sredinu mog penisa,a vrh jezika gurala u rupicu na glaviću...jednom rukom je držala moj *****,a drugu je uvukla u svoje hlaće i draškala picu...pohotno je uvlačila moju batinu u sebe,lizala ga,cuclala,sisala...ja sam uživao...počela je lizati jaja...stavila ih je u usta...lizala jedno pa drugo...opet se vratila na glavić i tad sam eksplodirao...prsnio sam kao nikad...prvi mlaz sperme napunio joj je usta ,a zatim je izvadila karu iz usta i išpricala se po licu...
...Ah...bilo je prekrasno,ali znao sam da ONA još nije dobila ono po šta je došla pa sam je uveo u kuću i zatvorio vrata.Gol sam stajao pred njom ,a ona je drhturila od uzbuđenja.Prislonio sam je uz zid, svoje vruće tijelo uz nju,stavio sam ruku na njen trbuh,opipavao njeno disanje,a zatim i polako podizao ruku prema sisama.Drugom rukom sam ju prihvatio za guz,sve jače ga stiskao,privlačio ju k sebi..u ruci mi se našla njena velika duguljasta dojka koju sam blago stiskao,prelazio preko nje i opipavao ju...sada sam pustio njen guz i drugom rukom joj počeo skidati potkošulju...ah...imala je prekrasne sise koje su jednostavno svojom ljepotom privukle moje usne i jezik ...sada sam rukama obujmio te dojke i davao im u početku male poljubce,a zatim sam ih lizao,stavljao u usta i grickao bradavice...spuštao sam se rukama prema hlaćama koje sam joj lako skinuo...imala je crne čipkasta gaćice...ustima sam se isto spuštao..ljubio sam joj stomak,zaustavio se na pupku,nekoliko puta ga polizao,a zatim krenuo prema dolje..sada sam klećio sa glavom u visini njenih gaćica...dao sam im nježan poljubac,a zatim ih skinio...pred licem mi je bilo mali slatki puteljak crnih kratkih dlačica...prislonio sam usta i nos tim dlačicama...imale su miris požude-miris slatkog soka,nektara koji je curio iz obližnjeg izvora...ustao sam se,primio ju za guzu,podigao i odnio do fotelje...spustio sam ju u fotelju,raširio joj noge,spustio se na koljena,a glavu stavio među noge...opet sam počeo od dlačica spuštajući se prema dragocjenom crvenom izvoru...prstima sam joj raširio picu i ugurao jezik u nju...lizao sam tu slatku smokvicu...****o je jezikom...upijao sve njen sokove koji su mi curili niz usne...usnama sam joj uvlačio klitoris,a jezikom ga draškao...isprekidanim potezima jezika kojeg sam joj uguravao doveo sam je do vrhunca..uz tihe krike zadovoljstva svršila je...sad sam ja legao na pod i isčekivao drugu rundu...polako se ustala iz fotelje i sjela mi na stomak....sad je jednom rukom uzele moj nabreknuti *****,drugom se podupirala o moja prsa,koljenima podizala guzu što je moguće više u zrak...glavić je usmjerila na sami ulaz u njenu vruću ****u i polako se nabila na njega...nedugo zatim koljenima se nije podupirala od pod nego se svom težinom nabijala na moj *****...nabijala se sve dublje...****a joj je progutala ***** skoro do jaja...gore-dolje..gore-dolje...ja sam ruke držao na njenim guzovima...razvlačio ih i u ritmu ****nja povlačio gore-dolje...gledao sam kako se dražesni crni puteljak priljubljuje mojem stomaku i kako se odmiče...osjetio sam kako mi se njeni sokovi cijede niz jaja....gledao kako joj sise poskakuju dok se njiše gore-dolje na mom ****u...iznanada je počela mjesiti guzom...više ne gore-dolje nego u krug...tako se još više nabijala...guro sam joj koliko god sam mogao...ona se nastavila nabijati i mjesiti tom preljepom guzom...jaja su mi ubrzo bila puna...pogledao sam ju u lice...bila je ozarena...zatvorenih očiju...znojna po cijelom tijelu...blago je grizla donju usnicu...bila je prekrasna...osjetio sam da svršavam...***** mi je počeo izbacivati goleme količine sperme...duboko u njoj svršio sam kao nikad do tad..ispunio sam joj unutrašnjost svojim toplim bijelim sjemenom...istodobno vidio sam kako joj se trbušni mišići počinju grčiti...počela je još jače divljati i nabijati se na kar...svršavala je ovaj put uz vrištanje...
...umoran sam ostao ležati na podu...***** mi je još bio u njoj....ona se polako naslonila na moja prsa i odmorila,a zatim ustala...dok se ustajala gledao sam kako joj se iz razvaljane pice cjedi moja sperma pomiješana s njenim sokovima...nisam se mogao pomaknuti...pitala me gdje je kupaonica i otišla do nje...kroz otvorena vrata sam gledao kako se umiva,uzima vode u ruku i trlja po pici da bi ju malo oprala...vratila se u sobu gdje sam ja bio i pred menom se obukla...svojim lijepim očima me pogledala rekla hvala,uzela 60 kn za TV pretplatu i izašla iz kuće...