Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joj ja crčeoralno zadovoljavanje je oralno zadovoljavanje i to meni nije nikakva vrsta seksa nego zadovoljavanja partnera ili partnerke.

joj ja crče![]()

pa u redu, šta da ti kažem, sem da se raspitaš ako nemaš iskustvadok ne uđe tamo gde mu je mesto .. to za mene nije seks![]()
Jeste. Ali se njime ne gubi nevinost.Da li je oral seks?
ili je seks samo penetracija?
ako je i oral seks onda se postavlja logicno pitanje
da li prestajes da budes nevin ako ti neka popusi?
isto vazi i za dame?
da li su prestale da budu nevine iako imaju himen ako ih je neki baja dobro polizao?
Dva do tri prsta,zaboravio sam.jel tako?Ja sam to bušio prstom mrzelo me da se cimam.
Jeste, odvratne su i gadne...fuj bre...bolje obelodani narodu seksualnu orjentaciju i miran si, malo ce te pljuckatiŽene više vole da popuše i progutaju jer im je manje cimanje od sexa kada ih muškarac raskupusa.
Da li je oral seks?
ili je seks samo penetracija?
ako je i oral seks onda se postavlja logicno pitanje
da li prestajes da budes nevin ako ti neka popusi?
isto vazi i za dame?
da li su prestale da budu nevine iako imaju himen ako ih je neki baja dobro polizao?

U levoj ruci telefon, desnom...joj ja crče![]()
Ne treba mu, vidis da ima prsteJeste, odvratne su i gadne...fuj bre...bolje obelodani narodu seksualnu orjentaciju i miran si, malo ce te pljuckati
u pocetku a posle mozda i navatas nekog djuvegiju..
Ja sam to bušio prstom mrzelo me da se cimam.
a ne bre, sedim za starinskim kompjuterom, kucam s dve ruke, nijedna nije slobodnaU levoj ruci telefon, desnom...
Ma ne ti, ovaj sto mu nije seks nego zadovoljavanje.a ne bre, sedim za starinskim kompjuterom, kucam s dve ruke, nijedna nije slobodna
da, on ima jasne podele, blago njemu, ja ne znam gde je levo gde desnoMa ne ti, ovaj sto mu nije seks nego zadovoljavanje.
Misliš u picu ili normalno?da, on ima jasne podele, blago njemu, ja ne znam gde je levo gde desno
eh ne mogu se pohvaliti time da razumem pitanje, to jest, šta je tebi normalno, ili manje normalnoMisliš u picu ili normalno?![]()

Dva očenaša, 20 minuta klečanja na kukuruzu i par šiba po dupetu i smatraće se da se ništa nije desiloŠta ako kreneš normalno sa najpoštenijim namerama (ljubav, brak, deca) izgubiš ravnotežu i sukneš joj ga u prdaru?![]()