Oral

Da li je oral seks? :think:
Nazvao bih to seksualnom aktivnošću, mada seks ko seks ne baš. Sa druge strane jeste i intimna aktovnost, pa kontam da bi druge osobe mogle da ga svrstaju pod seks.
ili je seks samo penetracija?
Dildo u dupe i ostale otvore onda isto ispada seks?
ako je i oral seks onda se postavlja logicno pitanje
da li prestajes da budes nevin ako ti neka popusi?
Rekao bih da ne. Po meni seks je obostrano fizičko iskustvo između dve osobe.
isto vazi i za dame?
da li su prestale da budu nevine iako imaju himen ako ih je neki baja dobro polizao?
Rekao bih da ne prestaju da budu nevine.

Vaginalni i/ili analni seks mi spadaju u kategoriju skidanja nevinosti, oral više kao da jedno masturbira drugo.

Vidite kakva pušačka usta ima

475980_vucic-obracanje7-korpa_f.jpg

Da ne otvaram novu temu. Mozda može u ovom stilu da se nastavi.
(Neko veče smo se moje prijateljice i ja rashlađivale Somerzbijem i malo se otkacile pa se dotakle slične teme)

Muški se naližu naših sokova itekako a mi pravimo pitanje da li će da nam štrcne u usta ili ne...

Da li je oral seks ako je bio sa svršwtkom?

(Neko veče smo se moje prijateljice i ja rashlađivale Somerzbijem i malo se otkacile pa se dotakle slične teme)

Muški se naližu naših sokova itekako a mi pravimo pitanje da li će da nam štrcne u usta ili ne...

Bravo Milice!

nznm šta da ti kažem ja ljubim felacio pravo je zadovoljstvo kada počne da štrca....
a da li se smatra sexom ili ne
hugivafakenivej

Kao sto sam i pre rekao, to su sve razlozi zasto treba imati razgovor i o seksu na prvom upoznavanju. Tako se nalaze ljudi. Ili ne.
E cao, lepa ti torbica, jel kokos shinjel?
Ne pusim, ne gutam!

Imaju one fore da je nagovoris, pa metafora, pa kao kad lizes sladoled, pa pijes kokosovo mleko bla bla.
Smor je to, sve kroz zube, ko da imigriras u usa. Aj lav jour kauntri, ajm a hard vrking, team plejer, lajk diferent kalchrz end kuzins.

Kao sto sam i pre rekao, to su sve razlozi zasto treba imati razgovor i o seksu na prvom upoznavanju. Tako se nalaze ljudi. Ili ne.
E cao, lepa ti torbica, jel kokos shinjel?
Ne pusim, ne gutam!
Svrsi marija posle 2 min oralca,stavila ruku na djanu da prestanem raspametila se,ok sednem joj na grudi da ga blajvne, kaze pisala sam na forumu da to ne radim,jbg ne citam tvoje nebuloze

Back