Oral sa 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim da je sve ovo totalno debilno,meni je sve to strasno ,,da ide kod njega kuci a ne poznaju se,,misim o cemu pricamo!!!batali ti to,ne mozes pomoci ako je totalno glupa i raspala ...sorry

Pa ja sam prvi koji joj nije rekao da je luda!;)

Moj odgovor je da ode,ali samo da se upoznaju,ne na oral.Uostalom mozda se on njoj i ne svidi ili ona njemu, pa ostanu samo drugari preko neta!

Da da slazem se ja sa tobom, treba da ode kod decka za koga njena drugarica(ninche) misli da je sumnjiv, sa kojim se u zivotu nije videla, i koji joj preko neta nudi oral...
sta ja mislim o ovakvom decku...
da je veoma dobar i da svakako treba da se upoznaju i druze:rolleyes:

e da...offtopic,izvinjavam se
andro, duze si od mene na ovom forumu, a cimas se oko topmodelara, trebao bi da znas kakva je

Da da slazem se ja sa tobom, treba da ode kod decka za koga njena drugarica(ninche) misli da je sumnjiv, sa kojim se u zivotu nije videla, i koji joj preko neta nudi oral...

andro, duze si od mene na ovom forumu, a cimas se oko topmodelara, trebao bi da znas kakva je

uopste se ne slazem,to su bre gluposti znam j atakve dobro

Dobro upravu si!Eto porazen sam!
Pa bre ako se njoj svidja,ako hoce da mu popusi i da bude iskoriscena neka ide!Niko je ne zadrzava!Svako uci na svojim greskama!

@off
upravu si, palim se i ja bezveze!

Moja najbolja drugarica ima jednu nedoumicu.Ona ima 14 godina (7. je razred kao i ja) a jedan decko koji ima 17 joj je ponudio oral na leto kod njega kuci.Njoj se on,kolko mogu da primetim,mnogo svidja i ne verujem da ce ga odbiti.Poznaju se samo preko neta,nisu se ni videli uzivo.Sta mislite da li da ode ili ne?
Zanimaju me i muski i zenski komentari.
Da napomenem da je ona za svoje godine poprilicno zrela,i fizicki i psihicki.

oral sa 14, naslov teme nema veze sa ovim. moze ona da ima oral i sa sedam ako zeli

problem je u tome sa kim

postoji jedna provjerena metoda za staviti tacku na tu ludost, ali ces je izgubiti kao drugaricu na neko vrijeme, a mozda i za forever ako je slabog ega

budi joj bliska sto je vise moguce, dok ne prikupis sasvim dovoljno konkrenih dokaza za to sto namjerava i fino sve to pokazi njenim roditeljima

izvini brate jer ti dobro......ima 14 godina i jako je debilno.a odgovor je zemun

Uvek sam pravila razliku izmedju Beogradjana i Zemunaca. Studenti imaju tu srecu sto ne provale ni oni studenti ni njihovi roditelji da bi mogli da placaju troduplo manje stan daleko na periferiji Beograda, nego na Karaburmi, Zvezdari, na Novom Beogradu. Pa zato zive bas u Beogradu. Tako sam ja imala srecu da zivim bas u Beogradu.

postoji jedna provjerena metoda za staviti tacku na tu ludost, ali ces je izgubiti kao drugaricu na neko vrijeme, a mozda i za forever ako je slabog ega

budi joj bliska sto je vise moguce, dok ne prikupis sasvim dovoljno konkrenih dokaza za to sto namjerava i fino sve to pokazi njenim roditeljima

e ne bi imala srca bas da ovo uradim,mislim roditelji su to ipak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back