petunija_love
Veoma poznat
- Poruka
- 11.791
aloAko to shvataš kao dužnost, onda od tog posla nema ništa.
evo još jedan iz grupne kupovine..gde se pominje dužnost?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aloAko to shvataš kao dužnost, onda od tog posla nema ništa.
alo
evo još jedan iz grupne kupovine..gde se pominje dužnost?
Tujnisam uopšte to napisala, ja ne znam šta je sa vama večeras onako kao neka grupovna kupovina ste, čitaj čoveče
ovako, nisi dužan da ližeš ženskoj na prvom, drugom, petom dejtu, dok ne proveriš koliko ti prija njeno prisustvo, miris, koliko to želiš ili ne želiš
tela je da kaže nedužnost a ne dužnost o izi
u smislu zaista nisi dužan, ni tebi niko nije dužan.
Upravo.u smislu zaista nisi dužan, ni tebi niko nije dužan.
to ono: esi je ebo normalno il u pic..Nije mi bitno ****** , dok god daje gde treba.
njusenje je krucijalno to tvrdimnisam uopšte to napisala, ja ne znam šta je sa vama večeras onako kao neka grupovna kupovina ste, čitaj čoveče
ovako, nisi dužan da ližeš ženskoj na prvom, drugom, petom dejtu, dok ne proveriš koliko ti prija njeno prisustvo, miris, koliko to želiš ili ne želiš
miris ti je vezan za zaljubljenost bez zaljubljivanje meni sve isti vonjnisam uopšte to napisala, ja ne znam šta je sa vama večeras onako kao neka grupovna kupovina ste, čitaj čoveče
Ne razumem...Jel' to nesto neobicno?Bolje da govorimo o likovima kojima se dize kada pruzaju oral
Zamislite smuvate se sa nekim za koga kasnije u krevetu saznate da jednostavno ne pruža oral, jer gadi mu/joj se ili ne voli to da radi iz ma kog razloga i ne želi o tome uopšte da pregovara... jel biste pružili šansu toj vezi ili biste raskinuli odmah i u tom smislu koliko vam je oral bitan?
Pa zato i ne pitas...radis svoje,ako se seti-seti,ako ne opet lepo...
Valjda sam imao srece da nemam tih problema...Ma đavola ne pitaš! Vidiš ti kakvo je vreme, malo nešto uradiš što joj nije po volji, eto ti problema sa zakonom. Ili problema sa njenim drugom/bratom/ocem/psom... Ili u najgorem slučaju eto ti drame, suza, njenog kukanja da si ovakav ili onakav. Sve mora da bude transparentno, da se zna kakve su tebi namere sa njom.
Pustiš lepo Tori Blek i Džoni Sinsa, ona 100 puta bolja riba od nje, on 100 puta bolji iebač od tebe, osećaj je isti, ako ne i bolji a košta te mnogo manje!