Redmond
Elita
- Poruka
- 15.634
ne znam ja sta treba, nek radi ko kako 'oce, al svakako mislim da ne bi morao da daje koliko primaNisam siguran da razumem. Muškarac treba da prima, a ne treba da daje?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam ja sta treba, nek radi ko kako 'oce, al svakako mislim da ne bi morao da daje koliko primaNisam siguran da razumem. Muškarac treba da prima, a ne treba da daje?
ne znam ja sta treba, nek radi ko kako 'oce, al svakako mislim da ne bi morao da daje koliko prima
Pa kako možeš da znaš da li ćeš da ližeš pre nego što si vido pićkicu? Neke su pićkice lizljive a neke nisu, verujem da je isto i sa кurčevima neki su pušljivi a neki ne. Ne može da se generalizuje ovo.
A ako daje da ga primi, onda je... politički korektan?Ali ako daje koliko prima, onda je paćenik. Kapiram.
Sto? Jel kucke pruzaju orol kucicima?Kada devojka radi oral momku,odaje utisak kučke
A ako daje da ga primi, onda je... politički korektan?
PA ubaci opciju - ako nije je pušljiv/lizljiva, raskidam ili ostajem ako je lizljiva/pušljiv ali ne znam da li mogu da se odreknem ako joj je lizljiva a moj joj nije pušljiv, u suprotnom mogu. da mogu i ja da glasam ko čovek!Pa ne generalizuje se, temilica je koncipirana tako da vi govorite iz svoje perspektive i perspektive vašeg (ne)pušljivog kujca ili ne(lizljive) pice.
PA ubaci opciju - ako nije je pušljiv/lizljiva, raskidam ili ostajem ako je lizljiva/pušljiv ali ne znam da li mogu da se odreknem ako joj je lizljiva a moj joj nije pušljiv, u suprotnom mogu. da mogu i ja da glasam ko čovek!
Nisam pruzio duze od 3 dana ,20 god 10 kita primila a nece ga vista ustaZamislite smuvate se sa nekim za koga kasnije u krevetu saznate da jednostavno ne pruža oral, jer gadi mu/joj se ili ne voli to da radi iz ma kog razloga i ne želi o tome uopšte da pregovara... jel biste pružili šansu toj vezi ili biste raskinuli odmah i u tom smislu koliko vam je oral bitan?
Pa daSto? Jel kucke pruzaju orol kucicima?
Kada devojka radi oral momku,odaje utisak kučke
E Miro Miro.
Necu da kazem sta mislim o nekome ko ovako razmislja...
ne znam ja sta treba, nek radi ko kako 'oce, al svakako mislim da ne bi morao da daje koliko prima
PA ubaci opciju - ako nije je pušljiv/lizljiva, raskidam ili ostajem ako je lizljiva/pušljiv ali ne znam da li mogu da se odreknem ako joj je lizljiva a moj joj nije pušljiv, u suprotnom mogu. da mogu i ja da glasam ko čovek!
Gledaj na to kao na ponudu ugovora o razmeni. Ti si drugoj strani ponudio nešto za nešto, druga strana je prihvatila tvoje nešto, ali nije dala svoje nešto. Druga strana bi time prekršila imperativno načelo obligacionog prava - savesnosti i poštenja.
Kazi
Necu da kazem sta mislim o nekome ko ovako razmislja...
Ti još nisi našla momčićaI nadam se da mu je gadno da mu se pruži isto koliko i da dalje jer bih se u suprotnom osećala eksploatisano a to nije moj teren, bebo