Oral kao dilbrejker

A?

• Ukupno glasova
    18
  • Anketa je zatvorena .
Pa kako možeš da znaš da li ćeš da ližeš pre nego što si vido pićkicu? Neke su pićkice lizljive a neke nisu, verujem da je isto i sa кurčevima neki su pušljivi a neki ne. Ne može da se generalizuje ovo.

Pa ne generalizuje se, temilica je koncipirana tako da vi govorite iz svoje perspektive i perspektive vašeg (ne)pušljivog kujca ili ne(lizljive) pice.

Pa ne generalizuje se, temilica je koncipirana tako da vi govorite iz svoje perspektive i perspektive vašeg (ne)pušljivog kujca ili ne(lizljive) pice.
PA ubaci opciju - ako nije je pušljiv/lizljiva, raskidam ili ostajem ako je lizljiva/pušljiv ali ne znam da li mogu da se odreknem ako joj je lizljiva a moj joj nije pušljiv, u suprotnom mogu. da mogu i ja da glasam ko čovek!

Zamislite smuvate se sa nekim za koga kasnije u krevetu saznate da jednostavno ne pruža oral, jer gadi mu/joj se ili ne voli to da radi iz ma kog razloga i ne želi o tome uopšte da pregovara... jel biste pružili šansu toj vezi ili biste raskinuli odmah i u tom smislu koliko vam je oral bitan?
Nisam pruzio duze od 3 dana ,20 god 10 kita primila a nece ga vista usta

Back