Opusteno...

Nekako što smo stariji, stvari se sve teže rešavaju, teže se opustiš,.

A kod mene je recimo lakoca zivljenja direktno proporcionalna godinicama:p
Upravo zivotno iskustvo donelo mi je sopstveno pronalazenje u koordinatnom sistemu, iskrenost prema sebi samoj, spoznaju sopstvenih ogranicenja, priznanja za postignuto, i nekako sve mi je jasno kao na dlanu:cool:

Meni slabo uspeva...:(
I meni slabo uspeva opuštanje.A nemam koncetraciju za neki od ponudjenih predloga.Ne vredi.Počnem da gledam film i kroz 5 min.primetim da radnja ide a ja ništa nisam videla.Listam časopis,listam i ne registrujem tekstove.Možda neki veći naslov ili sliku.Knjigu čitam po 3x istu stranu
Jedino me forum malo odvrati od stvarnosti...:heart:

Forum i spavanje - oba bez grize savesti u kolicini koja mi je u tom trenutku potrebna :)
Tisina i samoca (obe retko dostupne :neutral: )
Imam i par bliskih osoba cije me prisustvo opusta, pa se cujemo i vidimo i osecam se kao nova posle toga :zag:

A kod mene je recimo lakoca zivljenja direktno proporcionalna godinicama:p
Upravo zivotno iskustvo donelo mi je sopstveno pronalazenje u koordinatnom sistemu, iskrenost prema sebi samoj, spoznaju sopstvenih ogranicenja, priznanja za postignuto, i nekako sve mi je jasno kao na dlanu:cool:

Sve je to tačno, dostigla sam ja taj nivo zrelosti, ali ne možeš pobeći od spoljnih uticaja, koji te nekad tresnu kao cunami i sruše ti tvoj koordinatni sistem kao da nikad nije postojao. Takve situacije sam lakše rešavala dok sam bila mlađa, ustvari manje mi je vremena trebalo da se povratim. Sad brže i uspešnije nalazim rešenja iz krize, ali posledice duže ostaju, rane sporije zarastaju.

pogledam neki horor film, cituckam fikcije i idem na spavanje
u gradu mi setnje ne pomazu, nisam navikla na toliko ljudi i sam izlazak na ulicu mi je stresan,
narocito kada izadjem sa drugaricom a ona zeli da me odvuce u centar :neutral: nikada necu shvatiti tu opsesiju centrom
osim zimi kada pada snijeg i svi se zavuku negdje :)

narocito kada izadjem sa drugaricom a ona zeli da me odvuce u centar :neutral: nikada necu shvatiti tu opsesiju centrom

Slažem se, ja se slično osećam. Grad sam po sebi me guši, hiljadu ljudi, sve vrvi, svi viču, buka saobraćaja...čoveče, ne čujem sopstvene misli:). Nekad, kad se vratim iz grada, kao da sam se vratila sa maratona (a ništa posebno nisam radila).
A najgore je voditi neke bitnije razgovore po kafićima. Toliko odvrnu muziku da moraš da se nadvikuješ ko magarac. Što je najgore, sad su počeli da odvrću muziku i u nekim restoranima :eek: . Ljudi kao da se boje tišine!

Forum i spavanje - oba bez grize savesti u kolicini koja mi je u tom trenutku potrebna :)
Tisina i samoca (obe retko dostupne :neutral: )
Imam i par bliskih osoba cije me prisustvo opusta, pa se cujemo i vidimo i osecam se kao nova posle toga :zag:

imam i ja neke osobe koje me uvek izvade iz najnižih pH vrednosti, samo intesantno je da mi to nisu najbliže osobe.

Naravno kad se ušuškam u zagrljaj onog mog, :heart:sve može da nestane i da prođe...

ali kad izađem iz tog zagrljaja, opet počinje da žuljaju neke obaveze:confused:

eh,skuvam ja jutros sebi kafu,uvalim se u fotelju,otvorim laptop i pomislim sad cu da uzivam...jedno dete spava,drugo dete na treningu,muz seta psa...milina za temu opusteno.. nedugo zatim ulazi mm i onako s vrata kaze :"Opusteno a?" ...ja taman da potvrdim kad on mrtav `ladan..."Kakvi opusteno...zavisno bre!":dash::dash::dash::rotf::rotf::rotf:

Back