soljamoja
Primećen član
- Poruka
- 503
Odspavam 10-15min i ko nova ... Sve preko 15min je mrcvarenje tokom dana, naucno dokazano i potvrdjeno u praksi kod mene
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel itko primjetio kako "SEDNEM" na balkon, uz vas sam BRE i ekavicu pocela tipkat
Bas cool sto sam ispustila slovo, stapam se sa okolinom![]()

ja za pola godine nisam "sela na balkon" nit bi kad a ti vec nakon 2 mjeseca..
slab si karakter !!!![]()

opustam se uz ribanje kupatila, kad sam mnogo nervozna ili napeta: )
Jel itko primjetio kako "SEDNEM" na balkon, uz vas sam BRE i ekavicu pocela tipkat

Мени се баш допада та твоја икавица.
Немој да прелазиш на еквицу.![]()

Nekako što smo stariji, stvari se sve teže rešavaju, teže se opustiš,.

To radim kad sam besna ili u akutnom stanju povišenog stresa - onda "stradaju" ili kada ili šporet ili ne daj bože oboje - odličan i koristan način da izbaciš negativnu energiju.

I meni slabo uspeva opuštanje.A nemam koncetraciju za neki od ponudjenih predloga.Ne vredi.Počnem da gledam film i kroz 5 min.primetim da radnja ide a ja ništa nisam videla.Listam časopis,listam i ne registrujem tekstove.Možda neki veći naslov ili sliku.Knjigu čitam po 3x istu stranuMeni slabo uspeva...![]()

)

A kod mene je recimo lakoca zivljenja direktno proporcionalna godinicama
Upravo zivotno iskustvo donelo mi je sopstveno pronalazenje u koordinatnom sistemu, iskrenost prema sebi samoj, spoznaju sopstvenih ogranicenja, priznanja za postignuto, i nekako sve mi je jasno kao na dlanu![]()

A kod mene je recimo lakoca zivljenja direktno proporcionalna godinicama
Upravo zivotno iskustvo donelo mi je sopstveno pronalazenje u koordinatnom sistemu, iskrenost prema sebi samoj, spoznaju sopstvenih ogranicenja, priznanja za postignuto, i nekako sve mi je jasno kao na dlanu![]()
ja ovako
ovo sam vec postavljala,ali eto
plus sve ko vexi ali vino umesto kafe![]()

nikada necu shvatiti tu opsesiju centrom
narocito kada izadjem sa drugaricom a ona zeli da me odvuce u centarnikada necu shvatiti tu opsesiju centrom
. Nekad, kad se vratim iz grada, kao da sam se vratila sa maratona (a ništa posebno nisam radila).
. Ljudi kao da se boje tišine!
Forum i spavanje - oba bez grize savesti u kolicini koja mi je u tom trenutku potrebna
Tisina i samoca (obe retko dostupne)
Imam i par bliskih osoba cije me prisustvo opusta, pa se cujemo i vidimo i osecam se kao nova posle toga![]()
sve može da nestane i da prođe...