Opusteno...

Ja nemam problem sa koncentracijom, nego sa emotivno iscrpljujućim sadržajem - imam dosta svojih problema, ne mogu da gledam (bar ne često) tudje probleme, pa još pod lupom.

A iz ovoga što si napisala o svom stanju u ovih nekoliko postova sudim da si zrela za jedan rehabilitacioni boravak na pustom ostrvu :)

Ovo gde se sad nalazim....lici na pusto ostrvo...
:)

ij a sam malo pobegla od problema..

ali ne uspavam da zaboravim sve...jel to zato sto sam velika? :mrgreen:

Ja bih rekla da ipak treba dosta da porazmislis o problemima koji te muce i suocis se sa njima. Kada uspes da resis one koje je moguce resiti i prihvatis kao takve one koje nije moguce resiti, mislim da ces moci da se skoncentrises na neke druge lepe stvari u svom zivotu.

istusiram se, skuvam kavu i dodjem na forum.
odvojim se od svim problema..
ili jednostavno setnja i kava sa drugaricom (kuci ili vani)
Prije mi je bilo opustanje uz Stevu..sada je pun snage pa me slomi igra s njim..

Poslednja izmena:
Kako kad....ponekad puna kada vode, knjiga, cigara i lezanje u mirisljavoj kupki sat vrimena... nekad lezim na kaucu, noge na naslon i gledam u plafon.... s obzirom da zivim u sumi, u predgradju sa lijepim dvoristom oko kuce sednem na balkon(ako je trava pokosena jer se iznerviram ako nije, znam da je moram kositi pola dana:evil::roll:) slusam pticice, gledam vjeverice..(.par puta sam imala srne u dvoristu:heart: :)) i zamisljam da sam na odmoru....ali najvise u posljednje vrijeme me opusta voznja u nocnim satima...nema guzve, dobre cete, dobra glazba....preporod nakon dnevnog ludila i obaveza:D

Kako kad....ponekad puna kada vode, knjiga, cigara i lezanje u mirisljavoj kupki sat vrimena... nekad lezim na kaucu, noge na naslon i gledam u plafon.... s obzirom da zivim u sumi, u predgradju sa lijepim dvoristom oko kuce sednem na balkon(ako je trava pokosena jer se iznerviram ako nije, znam da je moram kositi pola dana:evil::roll:) slusam pticice, gledam vjeverice..(.par puta sam imala srne u dvoristu:heart: :)) i zamisljam da sam na odmoru....ali najvise u posljednje vrijeme me opusta voznja u nocnim satima...nema guzve, dobre cete, dobra glazba....preporod nakon dnevnog ludila i obaveza:D

:eek::heart::heart:

ma gde ti zivis? imas li internet kod kuce?
:heart::heart::heart:

kako si uspela da odes na to mesto?

hocu i ja!!!!

:eek::heart::heart:

ma gde ti zivis? imas li internet kod kuce?
:heart::heart::heart:

kako si uspela da odes na to mesto?

hocu i ja!!!!
Ajmo rijesit misteriju:mrgreen:
Zivim preko Atlantika, tocnije Canada! Otisla sam tako sto sam se dobro udala, za Marinka:rotf::rotf::rotf:
Imam internet i sumu:zcepanje: i nekoliko losih fotkica sa srnama u dvoristu, ako ih pronadjem postavim ;)

E da imam i ne ispisane racune koje moram rijesit dok Marinko ne dodje doma, do tad puse i samo opusteno :kiss:

Е, ја данас нисам успела да се пустим.:(

Морала сам да устанем раније него иначе (увалише ми данас прве часове, душмани!:evil:), у школи сви били нешто нервозни, ја цео дан поспана....једва сам чекала да дођем кући, испратим децу у школу и останем сама... Ем петак, ем прво поподне ове недеље да не морам нигде да идем, да могу да се изодмарам...милина!
И прво сам мало читуцкала, па сам желела да одремам, али се ово срање од папагаја дерњало..:besna:.....па кад сам морала да устајем да га прекријем, па таман опет да задремам - звони телефон...:besna:....и онда ми се разбио сан и сад сам баш тако сва надрндана и напета ко струна, нервозна...:sad2:

Морала сам да устанем раније него иначе (увалише ми данас прве часове, душмани!:evil:), у школи сви били нешто нервозни, ја цео дан поспана....једва сам чекала да дођем кући, испратим децу у школу и останем сама... Ем петак, ем прво поподне ове недеље да не морам нигде да идем, да могу да се изодмарам...милина!
И прво сам мало читуцкала, па сам желела да одремам, али се ово срање од папагаја дерњало..:besna:.....па кад сам морала да устајем да га прекријем, па таман опет да задремам - звони телефон...:besna:....и онда ми се разбио сан и сад сам баш тако сва надрндана и напета ко струна, нервозна...:sad2:

ne znam sta da ti kazem....i nisu ti neki razlozi da gubis zivce....ajd malo na bajs...lako ces da se oporavis...
;)

Nekako što smo stariji, stvari se sve teže rešavaju, teže se opustiš, teže smršaš...Zaista treba da zaroniš u sebe i preispitaš šta te to muči i ne da ti da se opustiš, tvoji postovi zvuče kao početak depresije ( bila, pa se preispitala, borila i mislim da više nisam)

ne znam sta da ti kazem....i nisu ti neki razlozi da gubis zivce....ajd malo na bajs...lako ces da se oporavis...
;)

Ма, доста ми је јурцања ове недеље....баш ми треба мир и ушушканост....:confused:

al kad čekaš taj petak popodne bez obaveza, mir i samoća u kući i ne da ti se...to je da...

Е, то је то.... :confused:

Изгледа да сам данас саму себе убацила у тај филм да МОРАМ да се испавам и опустим кад дођем кући данас, да морам по сваку цену да искористим овај петак поподне јер је коначно дошао... А кад није спонтано - онда ми се не да! :confused::(

Nekako što smo stariji, stvari se sve teže rešavaju, teže se opustiš, teže smršaš...Zaista treba da zaroniš u sebe i preispitaš šta te to muči i ne da ti da se opustiš, tvoji postovi zvuče kao početak depresije ( bila, pa se preispitala, borila i mislim da više nisam)

ma sve je meni jasno...sad malo odmaram....od problema...
valjda nije depresija...mozda samo smorenost...

sto se tice opustanja...
Uvek me opusti razgovor sa jednom prijateljicom koja vec dugo zivi jako daleko,
(skoro kao ti Fjaka,pa jos malo dalje),i jako sam srecna sto postoji internet i sve ove dzidzabidze za brzu komunikaciju...:D
opusta me setnja Adom i jako sam zadovoljna od kad sam uspela da se izborim ( citaj:uklopim termine sa mm, decom i njihovim obavezama)za svoje veceri tri puta nedeljno kad obrnem ceo krug oko Ade sa drugaricama
opusta me ovaj forum, tu se uvek sita ismejem,pa mi posle sve bude lakse...:)
posto mi je posao jako stresan...non stop mislim na to kako da se sto manje nerviram i uvek mi je na pameti recenica: Opusteno,najvaznije je da smo zdravi...za sve ostalo mi se :whistling:

Jao i mi imamo papagaja...retko tihu pticu...:lol: cuje se samo do kraja nase ulice,skotina:dash: ...a kad ga je mm kupovao prodavac mu je rekao nesto u fazonu kako je ta vrsta ptica "retko tiha" i da se skoro i ne oglasava :eek:

Kako uzivate?
Kako se opustite?
Ne mislim na masazu i shopping....

Nego neke everyday aktivnosti....

Meni slabo uspeva...:(
И мени слабо успева.
Ја сам схватила да сам тип који не уме да буде претерано опуштен.

Мени је две недеље годишњег одмора пуна капа.
Након тога, почнем да шизим.

И мени слабо успева.
Ја сам схватила да сам тип који не уме да буде претерано опуштен.

Мени је две недеље годишњег одмора пуна капа.
Након тога, почнем да шизим.

Ama i to ide sa godinama: nekad sam umela da lenčarim po ceo dan i da se budim u podne i da ceo dan čitam neku zanimljivu knjigu, sad više nekako ne mogu tako, prosto mi se "ne traži" :sad2::whistling:

-forum - potpuno se iskljućim od stvarnosti kad tako hoću
-lanznaje ili majanje- prigodni nazivi za još prigodniju aktivnost koja se zasniva na lutanju(obično po tržnim centrima ili gradom) bez ikakvog cilja - a ako se još pri tome nešto kupi , još bolje
knjige , ali one što su dušu dale za filmovanje, dakle bez andrićevskih rečenica ili razmišljanja Meše Selimovića koje te jednostavno teraju da razmišljaš , a to mi tada ne treba
-časopisi, što tračerajskiji i bezvezniji, što traže manje angažovanje u smislu razmišljanja to bolje

Kada sam totalno s*****na sva sam napeta kao struna..i treba mi vreme da se opustim..inace ovako ..najcesce stavim slusalice u usi i krenem po 10..15 km..ili sednem da radim..tada se iskljucim iz svega..

Back