ОПТУЖБА ПРОТИВ ДЕЛИЋА

2307qo.jpg
ни по бабу
ни по стричевима

01ig2.jpg

Tebi koji si ocigledno bolesno ostrascen i lovis ljude na osnovu banalnih izjava koje mozes da nadjes na svakoj temi, nemam potrebu da objasnjavam, posto ti to nista ne bi znacilo.
Nisam ostrašćen. Ti si ostrašćen, to se baš može videti na ovom forumu. Rugala se sova senici kakve velike oči ima.

Ne volim laž. A ovo je od svih izjava, po meni, izjava dana (laž dana).
Ali evo samo malo reda radi :D Ta rezolucija 1244 koja stoji u sporazumu je preksena direktno od strane EU slanjem misije Euleks, i jos direktnije od strane 19 zemalja EU koje su priznale i prodrzale nezavisnost Kosmeta.
Šta je bolje, da je EU poslala EULEKS koji je za nezavisno Kosovo, ili da je poslala isti taj EULEKS (koji se ne primenjuje) i plus toga SSP (u kome piše da je Kosovo deo Srbije (rezolucija 1244)?

Ti očito imaš onu maniju:
jao Srbi ala je nama teško, gle svi nas mrze. Čak i kad nije tako, mrze nas.

Nisam ostrašćen. Ti si ostrašćen, to se baš može videti na ovom forumu. Rugala se sova senici kakve velike oči ima.

Ne volim laž. A ovo je od svih izjava, po meni, izjava dana (laž dana).

Šta je bolje, da je EU poslala EULEKS koji je za nezavisno Kosovo, ili da je poslala isti taj EULEKS (koji se ne primenjuje) i plus toga SSP (u kome piše da je Kosovo deo Srbije (rezolucija 1244)?

Ti očito imaš onu maniju:
jao Srbi ala je nama teško, gle svi nas mrze. Čak i kad nije tako, mrze nas.

A kako se to "bas" moze videti na ovom forumu i po cemu... I evo povlacim rec, mozda i nisi ostrascen nekom politickom strankom(ne poznajem te jos), ali si svakako opsednut dokazivanje da neistomisljenik nije u pravu...

Ako ne volis laz, onda mozes svaki dan da pravis teme sa lazima nasih politicara, koji lazu kao psi, a ne da izvlacis izjave pojedinaca i nesto kao dokazujes po forumu o njima... Al' valjda su ti to rekli moderatori.

Za ovo pitanje, normalno da je bolje ovo prvo posto mi svojim potpisom stavljamo potpis da je normalno da Euleks krsi 1244... Slazem se ja da rezolucija 1244 garantuje nama suverenitet i integritet, ali nasi zapadni "prijatelji" vole to da tumace na samo sebi svojstvene nacine... Ali ne mogu o tome vise da diskutujem, bilo je deset tema, pa ako te interesuje idi pa mi procitaj postove...

Ko je "pas rata" i to radi za pare, izdaje svoje i ubija nevine. Prosto. Zlikovac i izdajnik u zatvor odmah!

Idioti koji ga predlažu za ministra odbrane, neka dobro razmisle. Ko god dobije izbore, ovo gow.no mora da se skloni.

E,moj Stanojko doziveo si da te Kandicka demantuje,a koliko si samo balio na onoj temi o generalu Delicu.Sad i da je najgori od najgorih,i koliko god pljuvali po njemu,kada ga je Kandicka optuzila za nesto,samo mu podize rejting.Vi ne samo da ste izdajnici,nego i mnogo glupi.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=05&dd=09&nav_category=64&nav_id=297725

FHP: Prijava protiv Delića
9. maj 2008. | 11:47 | Izvor: FoNet

да ли је ово само предизборна кампања или .....:rolleyes:

Ево, да остали учесници не би непотребно ТУПИЛИ:

Delić: Pojaviću se na sudu

Povodom krivične prijave podnete protiv njega, penzionisani general major Božidar Delić izjavio je za B92 da će se sa zadovoljstvom pojaviti na sudu, gde će braniti pravdu u Srbiji.

"Ja samo mogu da kažem da ću, kao što sam dostojanstveno i časno branio Srbiju kada je trebalo, tako ću na potpuno isti način znati da branim pravdu u Srbiji. A što se tiče te krivične prijave, to je samo još jedna u nizu izmišljotina Nataše Kandić, Hašima Tačija i pojedinih medija u Srbiji, koje su sračunate u vreme predizborne kampanje. Znači, sa zadovoljstvom ću se pojaviti na sudu", kazao je Delić.

Nataša Kandić se osetila zapostavljenom,a i kinta nešto utanjila.Da je bilo osnova Haški tribunal bi odavno otvorio optužnicu.Reklama,bato!

Videla dolaze radikali nema vise sikaniranje Srba po raznoraznim sudovima pa ko veli ajde da ugrabim jos koji dinar . A naruciocima je mogao biti cilj ako neko slucajno bude hteo da ga postavi na neko mesto u vojsci da mogu da kazu vidi sta smo vam rekli postavljaju "ratnog zlocinca" za ... toga i toga i na to mesto.

Back