Opticki internet

Molim te, nisi svestan koliko mi znaci. Znaci 3 pune godine od kad su provukli, u mojoj ulici znam 4 porodice koje bih odma nakon aktivacije uzeli optiku. A da mi stave so na ranu, pre par nedelja optika je provucena i aktivirana u Staroj Binguli. Selo sa 150 ljudi…. Makar da znam na cemu sam, ako ce biti ove godine da stisnem zube i izguram jos par meseci ili da lepo odem i kupim telenorov kucni net.
Javio mi se drugar jutros. U Zrenjaninskoj opštini je ukinuto "na čekanju". Da tu živite,.. imali bi optički internet već danas :).
Za druge opštine, se obratite na telefon 800100100 - dužni su sve da vam objasne.

Наравно, немају ни на периферији Београда оптику, а по тим малим местима све је то коаксијала. Незгодно кад се много људи прикључи.
Kazu da kod nas u Vojvodini je dominacija sto se tice postavljanja optike :)

Nista spec , ovo je minimum kod telekonja , za vecinu i vise nego dobro.

Screenshot 2023-05-31 123805.jpg

Kazu da kod nas u Vojvodini je dominacija sto se tice postavljanja optike :)

Nista spec , ovo je minimum kod telekonja , za vecinu i vise nego dobro.

Pogledajte prilog 1351186
Радио сам у центру за техничку подршку, па да ти не причам детаље. По војвођанским селима сви рекламирају оптику али ништа од тога

Problem je sto 4g nije flat.
U Italiji jeste...

I kod nas su čini mi se menjali pakete skoro...pripejd je vrv trenutno najbolje rešenje ukoliko nemaš mogućnosti za dobar stalan net...

Meni je kući Wifi već nekoliko godina, kućepazitelju dosta, 30mbs i ono 2023...pre par meseci je mts poboljsao sa lošeg adsl na polu optički u mom kraju, sa nekih slabih 10mbs na sada oko 50mbs...

Ima i kod nas Flat...

Nije ni preterano skupo. Plus mobilan si...
Signal dobar?

Drug u centru grada pa ga zezalo. Nešto ga blokiralo..

Prilozi

• Screenshot_20230531-144444_Firefox.jpg
    Screenshot_20230531-144444_Firefox.jpg
    51,5 KB · Pregleda: 2

Back