MisterXp
Primećen član
- Poruka
- 573
Zanima me da li neko zna situaciju po okolnim selima gde je optika tipa provucena pre 2-3 godine a jos nije aktivirana? Naime u opstini Ruma, optika je provucena kroz mnoga naselja (ukljucujuci i moje) ali jos uvek nije aktivirana. Zvao sam ih vise puta u toku godina i dobijao generican odgovor “ U izgradnji je” ili “Bicete uskoro obavesteni”. Pre sam se dokopao neke veze i cuo od inzenjera da imaju neki spor oko toga da li imaju pravo da provlace optiku kroz bandere ili ne. Taj razgovor je bio pre godinu dana.
Nervira me jer nikako ne mogu saznati koja je situacija, jer se bojim ako uzmem kucni net od A1 ili yettel na ugovor od 24m da ce oni namerno aktivirati optiku posle 5-6 meseci.
Muka je koristiti 10mbps u 2023, pogotovo sad gde vecina sajtova za jedan page su 3-4mb u velicini i plus nekoliko aktivnih uredjaja prikacenih na wifi cini internet neupotrebljivim.
Jako bih bio zahvalan ako je iko upucen u situaciju u vezi MTS-a da kaze sta se desava.
Nervira me jer nikako ne mogu saznati koja je situacija, jer se bojim ako uzmem kucni net od A1 ili yettel na ugovor od 24m da ce oni namerno aktivirati optiku posle 5-6 meseci.
Muka je koristiti 10mbps u 2023, pogotovo sad gde vecina sajtova za jedan page su 3-4mb u velicini i plus nekoliko aktivnih uredjaja prikacenih na wifi cini internet neupotrebljivim.
Jako bih bio zahvalan ako je iko upucen u situaciju u vezi MTS-a da kaze sta se desava.