Opterecenost hrvatskih medija Srbijom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
0387007.19.jpg

A može se i tako reć...u svakoj nekoj novoj informaciji ( u zadnje vrijeme većina su u negativnom smislu ) novinari se odma, licemjerno naslađuju...normalne ljude to ajd da ne kažem ne zanima već njih ne reokupira takva informacija. Ovo društvo iz kojih izviru mediji je dobar početak malograđanstva te glupih i naivnih ovaca...nema dana kad Sribija nije spomenuta...također postoji i kontra, al moram priznat u manjem obliku. Najzanimljivije su diskusije oko politike il gospodarstva gdje prevladava ono načelo dabog da susjedu/komšiji crkla krava...Ja poštujem sve narode bez obzira ko su i šta su, za neke me ipak više vežu simpatije za neke manje, al da sam opterećen ili nedaj Bože sretan zbog tuđih nesreća-to nikako. Te šugave neprofesionalne novinare koji ne samo da ne znaju prenijet informaciju, ne znaju ni oblikovat ni uobličit i na kraju iskvare i naprave lažan simbol što opet na kraju uđe onom malograđaninu koji sve lijepo skupa u to vjeruje. Toliko o opterećenosti.

misoni:
Не мислиш ли да су досадне приче типа ми имамо,а ви немате?Ја сам све комшије који су ме гњавили тим причама од*ебао,пошто човеку који размишља о својим потребама 90% тога не треба!Значи те приче о мору су дискутабилне,пошто например Грци имају море слично вашем,а бољу услугу.

A šta bi ti htio cooleru,da mi tu nabadate na nos neke priče a ja da klimam glavom,kad bi počeli mi imamo vi nemate,tu bi zaostali jako,jako puno.Prema tome nema smisla niti počinjati s tom pričom.Ja kažem kako je,evo izabrali ste konačno vladu,slijede vizne olakšice od europe,bravo,bravo.Priča se da se njuška i di je mladić,ma odlično ja zadovoljan.

PURGER:
A šta bi ti htio cooleru,da mi tu nabadate na nos neke priče a ja da klimam glavom,kad bi počeli mi imamo vi nemate,tu bi zaostali jako,jako puno.Prema tome nema smisla niti počinjati s tom pričom.Ja kažem kako je,evo izabrali ste konačno vladu,slijede vizne olakšice od europe,bravo,bravo.Priča se da se njuška i di je mladić,ma odlično ja zadovoljan.
Ето,сад си рутински одрадио одговор.Мени то што имате не значи ништа,пошто јако мало тога спада у моју сферу интересовања.Једино што ми се свиђа код вас,и занима ме,је напредак у рачунарским технологијама...Е,сад с*ање је ђто су вам увели ЗАМП,па ћете бити држава са највећим ценама медија за складиштење електронских записа...Али то није за ову тему.Кад будете избацили нас из медија,или теме буду одрађиване рутински и професионално,нећемо се ни ми бавити вама!

SerbiaUnited:
Meni se mnogo više sviđaju primorski gradovi (tačnije gradići na hrvatskim ostrvcima)

a i čini mi se ljudi su normalniji i nisu zagriženi kao ovi naduvenci gore.
nekako su otvoreniji a i prema srbima ima trunčice više poštovanja...

da da..aha...imaju trunčice :wink:

ne brljezgaj...
polupani autobus srpskih reg.oznaka u Dubrovniku, napadnuti Srbi u Zadru, Šibeniku...da ne nabrajam mnoge druge naslove iz tiska samo iz prošle godine...
gle sr_nja su u mjestima gdje je bilo rata
Istra , Varaždin, Rijeka i uglavnom otoci u Dalmaciji su mjesta za lijep život i gdje su Srbi i sve nacije svijeta uvijek dobroprimljene bez naci-freakova :shock:

SiIent Bob:
Pa to je zato što oni nas i ne smatraju komšijskom zemljom... Više nas gledaju kao zle Hrvate... šta drugo da čovek pomisli kad je tolika opterećenost više nego primetna... eto, ja se ne sećam kad su naše TV imale neku reportažu o Hrvatskoj, bilo kao posebna emisija, bilo kao deo dnevnika...

Dokaz da su Hrvati još uvek izgubljeni u traženju svog nacionalnog identiteta. Najsmešnije je što mi, osim par referendumskih emisija, ne spominjemo ni CG, a oni su nam "kao" braća... Šta više reći za Hrvate koji nas stalno spominju...

Pohledajte ovaj forum. Do dolaska Kya skoro da i nije bilo tema o Hrvatima... čim je on došao, a za njim i ostali, odjednom evo 30 tema,a od toha 95% su otvorili oni sami... :!:

to samo pokazuje kako ne mozemo bez vas... :wink: pogotovo mi zene smo jako osjetljive na vas...ekavica nas posebno pali... :wink:

otkacena slavonka:
to samo pokazuje kako ne mozemo bez vas... :wink: pogotovo mi zene smo jako osjetljive na vas...ekavica nas posebno pali... :wink:
Колико ми је познато,и Боба пали ијекавица,али стварно,а поготово они који је користе!Због њих је и запалио из Хрватске...8-)

Problem je u tome sto su Hrvatska, Crna Gora, Makedonija provincijalske male zemljice koje ne mogu bez uticaja drugog.

Kompaktne su (to je kao prednost) ali guraju uvek nos u tudje stvari a mali uspeh (sportski, muzicki,...) velicaju do neba.

SRBIJA sa druge strane ma koliko se smanjila dise kao velika drzava verovatno jer je navikla.
Npr Beograd je bio krojen po merilima velike Juge.
Srbija Nije kompaktna,
ali ima veeeliki uticaj u Rep.Srpskoj, Crnoj Gori, itd itd
Uticaj se ogleda kroz kulturu, sport (pre ce crnogorci i bosanci da igraju u Srbiji nego u Hrvatskoj), muziku (svi prvo dolaze u BG da se pokazu pa onda kud koji...)

Kolowrat:
Problem je u tome sto su Hrvatska, Crna Gora, Makedonija provincijalske male zemljice koje ne mogu bez uticaja drugog.

Kompaktne su (to je kao prednost) ali guraju uvek nos u tudje stvari a mali uspeh (sportski, muzicki,...) velicaju do neba.

SRBIJA sa druge strane ma koliko se smanjila dise kao velika drzava verovatno jer je navikla.
Npr Beograd je bio krojen po merilima velike Juge.
Srbija Nije kompaktna,
ali ima veeeliki uticaj u Rep.Srpskoj, Crnoj Gori, itd itd
Uticaj se ogleda kroz kulturu, sport (pre ce crnogorci i bosanci da igraju u Srbiji nego u Hrvatskoj), muziku (svi prvo dolaze u BG da se pokazu pa onda kud koji...)

pusti snovi...puste želje...

samo ti vjeruj vašim "ekonomistima"

ja ipak vjerujem stranim (ni hrvatskim ni srpskim) jer oni procjenjuju stvari kakvima jesu...

al nećuz opet o tome idi i pogledaj na moj profil pisao sam o ekonomiji Srbije i Hrvatske i nauči dete neke osnove da se ne blamiraš :roll: :roll:

PURGER:

vizne olaksice svode se na povratak 150 000 azylanata iz Europe matici

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back